Pakohuone Turku

Huone 785

Hotelli Mysteeri on monien erikoisten matkaajien levähdyspaikka. Hotellin historiasta ei puutu omituisia sattumia, mutta suurin niistä on Huone 785:n mysteeri.
Varaa nytLue lisää

Vedenalaisen Turun Aarre

Moni tietää arkeologisista kaivauksista Turun linnan liepeillä, mutta harva tietää muinaisista Aurajoen alla sijainneista maa-aloista.
Varaa nytLue lisää

Turun Urheilumuseo

“Nyt on jännää”, joku porukastanne hihittää hiipiessänne museon käytävillä. Urheilumuseon vahtimestari on suostunut näyttämään teille Suomen Kansallisaarteen keskellä yötä!
Varaa nytLue lisää

Maagin murha

Viitisen vuotta sitten toimipisteemme perimmäiseen huoneeseen muutti varsin kummallinen tyyppi, Sampo nimeltään. Aluksi hänestä ei meinannut saada oikein mitään irti, mutta vuosien saatossa hän kertoi olevansa ihka oikea maagi! Vaikka hän piti matalaa profiilia bisneksistään, hän oli aina valmis auttamaan apua tarvitsevia loitsuillaan ja rohdoillaan. Yhteiselomme sujui mainiosti Olavintiellä kunnes...
Varaa nytLue lisää
40

/

2

henkilöä

Yhteensä:

0

33

/

3

henkilöä

Yhteensä:

0

27

/

4

henkilöä

Yhteensä:

0

23

/

5

henkilöä

Yhteensä:

0

/

6

henkilöä

Yhteensä:

0

Miten voin maksaa pelin?
Varaa nyt

Polttarit

Turku

Pitkään suunnitellut polttarit ovat viimein sarastamassa. Sankarille olisi järjestettävä hauska ja mielenkiintoinen päivä parhaiden ystävien kanssa. Päivän aloituksesta helpointa ei tee ensi kertaa tosielämässä kohtaava polttariporukka, jonka viihtyminen vaikuttaa suoraan päivänsankarin mielialaan. “Hitti vai huti”, pyörii stressaantuneiden järjestäjien mielessä kun he tarkkailevat aamukohmeista porukkaa. Onneksi mieltä rauhoittaa edes se, että ensimmäinen aktiviteetti murtaa takuulla koko porukan jään. Kun järjestät polttarit Turun Mysteerissä, saat juhlapäivään tekemistä, joka sopii kaikille, ei vaadi vaatteidenvaihtoa tai kuntoilua ja mikä tärkeintä – laittaa koko polttariporukan toimimaan yhdessä! Pakohuonepeleissä tuntemattomatkin tutustuvat toisiinsa mielenkiintoisen tekemisen varjolla ja jutunaiheita ei tarvitse vääntää väkisin. Juteltavaakin riittää pelin jälkeen koko illaksi tai vaikka ihan häihin asti.
1
Kaikki pääsevät pelaamaan
2
Ryhmähenki kasvaa kohisten!
3
Peli ei vaadi suihkua tai vaatteiden vaihtoa
4
Tiedätte tasan kuinka kauan teillä menee.
5
Kaikki voivat maksaa oman osansa erikseen.
6
Tulkaa vain paikalle, me hoidamme loput.

Usein kysytyt kysymykset pakohuoneista

Mitä eroa on pakohuoneella ja escape roomilla?
Tarvitseeko minun valmistautua peliin?
Kauanko koko vierailuun kannattaa varata aikaa?
Mitä jos meitä tuleekin eri määrä kuin ilmoitimme?
Ovatko pakohuoneet turvallisia?

Miten löydän perille & esteettömyys

Miten löydän perille?
Esteettömyys
-
Turku

Turun TRUESCAPE

Vieraile sivuilla

Seuraa somessa

Varaa nyt

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.