Pakohuonepelit yrityksille

Pakohuonepelit ovat yksi parhaimmista tavoista luoda tiimihenkeä.

Etsitkö innovatiivista ja hauskaa tapaa vahvistaa tiimisi yhteistyötä? Pakohuonepelit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää tiimityö, ongelmanratkaisu ja viihde. Lähde seikkailuun kollegoidesi kanssa ja vahvista samalla ryhmähenkeä.
Pakohuonepelit eivät ole pelkästään hauskaa ajanvietettä – ne myös kehittävät osallistujien ongelmanratkaisu- ja luovuustaitoja. Yritystapahtumassa voit tarjota tiimillesi tilaisuuden oppia uusia tapoja lähestyä haasteita ja työskennellä yhdessä niiden voittamiseksi.
Halutko tehdä työpaikan tapahtumasta ikimuistoisen? Pakohuonepelit tarjoavat jännittävän ja haastavan seikkailun, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Luovat ja viihdyttävät pelit tuovat positiivista energiaa tiimiinne ja auttavat rakentamaan yhteisiä muistoja.

Varaa mitkä vain 2 huonetta.

6-10

Henkilöä

Varaa 2-4 huonetta.

Yhteen huoneeseen voimme ottaa maksimissaan 5 henkilöä.

10-20

Henkilöä

Katsotaan huoneet yhdessä.

Pistä meille viestiä tai soita, niin katsotaan sopiva ajankohta ja huoneet yhdessä.

+ 25

Henkilöä

Miksi pakohuonepeli yrityksille?

Tiimityö ja yhteistyö: Pakohuonepeli vaatii tiivistä yhteistyötä ja tehokasta viestintää.
Ongelmanratkaisu: Kehittää ongelmanratkaisukykyä ja ajattelua eri näkökulmista.
Stressin lievitys: Irrottaudu arjen stressistä ja nauti rennosta mutta stimuloivasta aktiviteetista.
Johtajuus ja roolitaidot: Pakohuonepeli voi auttaa havaitsemaan uusia johtajuus- ja tiimityöskentelytaitoja osallistujissa.

Pakohuonepeli yli 10 hengen ryhmille

Suurin henkilömäärä yhdessä pakohuoneessamme on viisi henkeä, mutta suuremmat ryhmät voidaan peluuttaa useassa huoneessa samanaikaisesti, tai vaikka porrastetusti. Toimipisteestä riippuen huoneisiimme mahtuu kerrallaan 15-30 henkilöä, kysy tarkempia tietoja toimipisteiltämme!

ESIMERKKI – 10 HLÖ – TAMPERE
Alkaen 260€ (sis. alv 10%)

Tiimipelitesti yrityksille

Tiimipelitestissä yhdistyvät pakopelaamisen hupi ja reflektoinnin hyöty! Kokeneet pelinvetäjämme käyvät pelin jälkeen reflektoivan keskustelun tiimin kanssa. Keskustelun lopputuloksena saatte eväitä tiimin oman arjen parantamiseen pakopelien opeilla.

ESIMERKKI – 12 HLÖ – TURKU
Pelien hinta – 3*108€
Tiimipelitesti – 3*79€
Yhteensä – 561€
(sis.alv. 10%)

Tapahtumat ja yhteistyöt laidasta laitaan

Onko sinulla tarvetta häikäistä asiakkaasi? Olemme vuosien varrella läpivieneet monta erilaista projektia ja yhteistyötä eri tahojen kanssa. Meille tärkeintä ovat iloiset ja innostuneet pelaajat, kuten myös tyytyväiset toimeksiantajat!

Varaa nyt

tai...

Pyydä tarjous

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.