Kellari (K-18) (Kauppakatu 48)

Available in English!
Kellari

Löysimme vihdoin uuden upean toimipisteen, johon rakentaa uusia pakohuoneita! Tiloista kuitenkin löytyy ovi, johon kenelläkään ei tunnu olevan sopivaa avainta, eikä tilaan pääse edes murtautumalla. Selvittelemme asiaa, ja saamme käsiimme vanhan pohjapiirroksen tilasta. Oven takana pitäisi olla suurehko kellaritila. Tutkimme asiaa lisää, ja saamme selville, että tiloissa meitä ennen liiketoimintaansa on harjoittanut paranormaaleja ilmiöitä tutkiva yritys, jonka toinen omistajista on kadonnut vuosia sitten.

Otamme yhteyttä toiseen omistajaan, jolta löytyy kuin löytyykin avain kellaritilaan. Pääsemme sisään ja alamme suunnitella uutta pelihuonetta, mutta tila tuntuu todella karmivalta. Uutta huonetta suunnittelevat työntekijät kuulevat tilassa outoja ääniä, esineet tuntuvat liikkuvan silmäkulmassa, ja mysteerikot saavat selittämättömiä fyysisiä ja henkisiä oireita...

Mitä ihmettä Kellarissa oikein tapahtuu?

Huomioittehan, että peli on kauhuteemainen ja pelissä saattaa säikähtää. Peli sisältää yliluonnollisia elementtejä, jotka eivät välttämättä sovi kaikille pelaajille. Kellari sijaitsee kellaritilassa ja se pelataan muista peleistä poiketen kengät jalassa. Kellariin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla.

Varaa pakohuone nyt
Kenelle se sopii?
Kellari sopii rohkeille pelaajille sekä kauhun ystäville.
Millainen se on?
Kellari on kauhuteemainen ja jännittävä huone, joka sijoittuu oikeaan kellaritilaan.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.