Mikkelin Urheilumuseo

Available in English!
Kuka on varastanut kansallisaarteen?

”Nyt on jännää”, joku porukastanne hihittää hiipiessänne museon käytävillä. Alkuilta oli kulunut kaveriporukkanne kesken Mikkelin keskustassa. Illan monien tapahtumien jälkeen huomasitte aamun tunteina, että Mikkelin keskustaan on avattu Urheilumuseo, jossa on sattumoisin näytillä Suomen Kansallisaarre! Täytyihän sitä katsomaan päästä, mutta luonnollisesti museo ei ollut tuohon aikaan auki. Harmistuneisiin huokauksiinne kuitenkin vastattiin ja paikalle saapui museon vahtimestarina toimiva Valentin.

Höyryttyänne hetken urheiluhistorian helmistä uusi ystävänne Valentin totesi vaivihkaa: ”Tiedättekös… minulla on avain tuonne museoon. Kiinnostaisiko pieni yksityiskierros?” Illan teemana ei aikaisemminkaan ollut ollut epäröinti, joten suostuitte välittömästi: aarretta on mentävä katsomaan nyt ja heti!

Mikkelin Urheilumuseon käytävillä on hiljaista ja salaperäistä. Tunnette selkäpiissänne, että aarre on jo lähellä. Raotatte viimeistä ovea ennen aarretta ja astutte sisään näyttelytilaan… ja joku läimäisee oven perässänne lukkoon! Kauhuksenne huomaatte pokaalikorokkeen olevan tyhjä ja askeleetkin etääntyvät ovelta.

Poliisisaattue on saapumassa, eikä Kansallisaarteen olinpaikasta ole tietoakaan. Tilanne näyttää pahalta teidän kannaltanne… Mitä museossa on oikein tekeillä? Entä saatteko aarteen takaisin paikoilleen ennen kuin on myöhäistä?

Varaa pakohuone nyt
Kenelle se sopii?
Urheilumuseo on erittäin hauska peli erilaisille polttari- ja kaveriporukoille sekä perheille.
Millainen se on?
Urheilutietämystä ei tässä pelissä tarvita, mutta vähintään yhden joukkueen jäsenen täytyy alittaa matalahko este!
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.