Pakohuone Mikkeli

Mikkelin Urheilumuseo

”Nyt on jännää”, joku porukastanne hihittää hiipiessänne museon käytävillä. Alkuilta oli kulunut kaveriporukkanne kesken Mikkelin keskustassa.
Varaa nytLue lisää

Jaskan Pubi Mikkeli

Eilisilta oli älyttömän hauska pitkästä aikaa vanhan kaveriporukan kesken. Tutustuitte illan aikana mukavaan kaveriin nimeltään Jaska ja ilta huipentui jatkoihin hänen kotipubissaan.
Varaa nytLue lisää

Puuvillamurha Mikkeli

Kirjava verho kietoutuu rakastavan hellästi sen alla makaavan ihmisen ylle, piirtäen hahmon kasvonpiirteet pintaansa. On omituisen rauhallista, ihan kuin joku olisi vasta lähtenyt huoneesta. Kangas ei enää kohoile, sillä sen alla ei hengitetä.
Varaa nytLue lisää
45

/

2

henkilöä

Yhteensä:

0

33

/

3

henkilöä

Yhteensä:

0

31

/

4

henkilöä

Yhteensä:

0

27

/

5

henkilöä

Yhteensä:

0

25

/

6

henkilöä

Yhteensä:

0

Miten voin maksaa pelin?
Varaa nyt

Polttarit

Mikkeli

Pitkään suunnitellut polttarit ovat viimein sarastamassa. Sankarille olisi järjestettävä hauska ja mielenkiintoinen päivä parhaiden ystävien kanssa. Päivän aloituksesta helpointa ei tee ensi kertaa tosielämässä kohtaava polttariporukka, jonka viihtyminen vaikuttaa suoraan päivänsankarin mielialaan. “Hitti vai huti”, pyörii stressaantuneiden järjestäjien mielessä kun he tarkkailevat aamukohmeista porukkaa. Onneksi mieltä rauhoittaa edes se, että ensimmäinen aktiviteetti murtaa takuulla koko porukan jään. Kun järjestät polttarit Mikkelin Mysteerissä, saat juhlapäivään tekemistä, joka sopii kaikille, ei vaadi vaatteidenvaihtoa tai kuntoilua ja mikä tärkeintä – laittaa koko polttariporukan toimimaan yhdessä! Pakohuonepeleissä tuntemattomatkin tutustuvat toisiinsa mielenkiintoisen tekemisen varjolla ja jutunaiheita ei tarvitse vääntää väkisin. Juteltavaakin riittää pelin jälkeen koko illaksi tai vaikka ihan häihin asti.
1
Kaikki pääsevät pelaamaan
2
Ryhmähenki kasvaa kohisten!
3
Peli ei vaadi suihkua tai vaatteiden vaihtoa
4
Tiedätte tasan kuinka kauan teillä menee.
5
Kaikki voivat maksaa oman osansa erikseen.
6
Tulkaa vain paikalle, me hoidamme loput.

Usein kysytyt kysymykset pakohuoneista

Mitä eroa on pakohuoneella ja escape roomilla?
Tarvitseeko minun valmistautua peliin?
Kauanko koko vierailuun kannattaa varata aikaa?
Mitä jos meitä tuleekin eri määrä kuin ilmoitimme?
Ovatko pakohuoneet turvallisia?

Miten löydän perille & esteettömyys

Miten löydän perille?
Esteettömyys
-
Mikkeli

Turun TRUESCAPE

Vieraile sivuilla

Seuraa somessa

Varaa nyt

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.