Pakohuone Kuopio

Huone 785 (Kauppakatu 48)

Hotelli Mysteeri on monien erikoisten matkaajien levähdyspaikka. Hotellin historiasta ei puutu omituisia sattumia, mutta suurin niistä on Huone 785:n mysteeri.
Varaa nytLue lisää

Liskojen Yö (Kauppakatu 48)

Vanha kaverinne Jaska on hävinnyt kaikki rahansa uhkapeleissä ja nyt laittomia uhkapelejä pyörittävä jengi, Bearded Dragons, kohtelee Jaskaa juoksupoikanaan.
Varaa nytLue lisää

Kellari (K-18) (Kauppakatu 48)

Löysimme vihdoin uuden upean toimipisteen, johon rakentaa uusia pakohuoneita! Tiloista kuitenkin löytyy ovi, johon kenelläkään ei tunnu olevan sopivaa avainta, eikä tilaan pääse edes murtautumalla. Selvittelemme asiaa, ja saamme käsiimme vanhan pohjapiirroksen tilasta...
Varaa nytLue lisää

Siirin Piina (Kauppakatu 48)

Siirin kuluva viikko uudessa opiskelijakämpässä on ollut hänen elämänsä pelottavin. Oudot äänet ovat vaivanneet unta joka yö ja hänen tavaransa ovat vaihtaneet hämärästi paikkoja.
Varaa nytLue lisää

Tapaus Larry B. (Tulliportinkatu 34A)

Larry B. on paljon kokenut etsivä, mutta juuri nyt umpikuja tuntuu ensi kertaa todelliselta. Kuluneet kuukaudet maanlaajuiseksi levinneen rikosvyyhdin ratkonnassa ovat vieneet etsivän aina vaan uudelleen umpikujaan.
Varaa nytLue lisää

Paholaisluokka (Tulliportinkatu 34A)

Vanhan biologian opettaja Ruutasen tunnit jäivät erityisesti mieleen kouluajoilta. Opettajan nimikkolauseeksi jäikin: ”Kuka nyt ei pitäisi pienten eläinten leikkelyä mielenkiintoisena!”
Varaa nytLue lisää
40

/

2

henkilöä

Yhteensä:

0

33

/

3

henkilöä

Yhteensä:

0

31

/

4

henkilöä

Yhteensä:

0

26

/

5

henkilöä

Yhteensä:

0

/

6

henkilöä

Yhteensä:

0

Miten voin maksaa pelin?
Varaa nyt

Polttarit

Kuopio

Pitkään suunnitellut polttarit ovat viimein sarastamassa. Sankarille olisi järjestettävä hauska ja mielenkiintoinen päivä parhaiden ystävien kanssa. Päivän aloituksesta helpointa ei tee ensi kertaa tosielämässä kohtaava polttariporukka, jonka viihtyminen vaikuttaa suoraan päivänsankarin mielialaan. “Hitti vai huti”, pyörii stressaantuneiden järjestäjien mielessä kun he tarkkailevat aamukohmeista porukkaa. Onneksi mieltä rauhoittaa edes se, että ensimmäinen aktiviteetti murtaa takuulla koko porukan jään. Kun järjestät polttarit Kuopion Mysteerissä, saat juhlapäivään tekemistä, joka sopii kaikille, ei vaadi vaatteidenvaihtoa tai kuntoilua ja mikä tärkeintä – laittaa koko polttariporukan toimimaan yhdessä! Pakohuonepeleissä tuntemattomatkin tutustuvat toisiinsa mielenkiintoisen tekemisen varjolla ja jutunaiheita ei tarvitse vääntää väkisin. Juteltavaakin riittää pelin jälkeen koko illaksi tai vaikka ihan häihin asti.
1
Kaikki pääsevät pelaamaan
2
Ryhmähenki kasvaa kohisten!
3
Peli ei vaadi suihkua tai vaatteiden vaihtoa
4
Tiedätte tasan kuinka kauan teillä menee.
5
Kaikki voivat maksaa oman osansa erikseen.
6
Tulkaa vain paikalle, me hoidamme loput.

Usein kysytyt kysymykset pakohuoneista

Mitä eroa on pakohuoneella ja escape roomilla?
Tarvitseeko minun valmistautua peliin?
Kauanko koko vierailuun kannattaa varata aikaa?
Mitä jos meitä tuleekin eri määrä kuin ilmoitimme?
Ovatko pakohuoneet turvallisia?

Miten löydän perille & esteettömyys

Miten löydän perille?
Esteettömyys
-
Kuopio

Turun TRUESCAPE

Vieraile sivuilla

Seuraa somessa

Varaa nyt

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.