POLTTARIT KUOPIOSSA

Aloita polttaripäivä pakohuoneessa!​

TÄYDELLINEN juhlaPÄIVÄN ALOITUS

Pitkään suunnitellut polttarit Kuopiossa ovat viimein sarastamassa. Sankarille olisi järjestettävä hauska ja mielenkiintoinen päivällä parhaiden ystävien kanssa. Päivän aloituksesta helpointa ei tee ensi kertaa tosielämässä kohtaava polttariporukka, jonka viihtyminen vaikuttaa suoraan päivänsankarin mielialaan. “Hitti vai huti”, pyörii stressantuneen järjestäjien mielessä kun hän tarkkailee aamukohmeista porukkaa.
 
Onneksi mieltä rauhoittaa edes se, että ensimmäinen aktiviteetti murtaa takuulla koko porukan jään.
 

Kun järjestät polttarit Kuopion Mysteerissä, saat juhlapäivään tekemistä, joka sopii kaikille, ei vaadi vaatteidenvaihtoa tai kuntoilua ja mikä tärkeintä – laittaa koko polttariporukan toimimaan yhdessä! Pakohuonepeleissä tuntemattomatkin tutustuvat toisiinsa mielenkiintoisen tekemisen varjolla ja jutunaiheita ei tarvitse vääntää väkisin. Juteltavaakin riittää pelin jälkeen koko illaksi tai vaikka ihan häihin asti.

kuopion toimipisteellä pelaamaan mahtuu samanaikaisesti 10 henkilöä

Miten olisi hieman lisämaustetta polttaripäivään?

Miksi pakohuone sopii täydellisesti polttareihin?

Mysteeri oli nappivalinta polttareiden yhdeksi ohjelmanumeroksi. Mielekästä ja haasteellista tekemistä kerralla isommallekin porukalle. Polttarisankarille oman lisäyllätyksen toi huoneeseen ennalta piiloitettu rakkauskirje tulevalta aviomieheltä. Kaiken kruunasi henkilökunnan ystävällinen ja avulias palvelu alkutiedusteluista mysteerin ratkaisemiseen asti! Kiitos.
- Tia
Ehdottomasti [pakohuone] toimi osana polttarien ohjelmaa! Mun mielestä tää oli ihan täydellinen. Tää sopii kaikille, ei tarvii juosta tai mitään sellasta suurempaa jännittää.
- Jussi-Petteri
Polttarit Mysteerissä

SOPIKAA
ENNAKKOON

Olkaa meihin yhteydessä etukäteen polttaripäivän mahdollisista yllätyksistä sankarille, autamme mielellämme!

PITÄKÄÄ MIELI VIRKEÄNÄ

Tulette ratkomaan älyllisesti haastavia tehtäviä. Pitäkää siis mieli virkeänä ja aloittakaa mahdollinen shottiralli vasta myöhemmin.

SELVITTÄKÄÄ
MYSTEERI

Jännittävän tunnin aikana tutustutte toisiinne ja haastatte päivänsankarin lisäksi myös itseänne. Hauskaa, eikö?

Ole yhteydessä,
suunnitellaan yhdessä!

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!