POLTTARIT KUOPIOSSA

Aloita polttaripäivä pakohuoneessa!​

TÄYDELLINEN juhlaPÄIVÄN ALOITUS

Pitkään suunnitellut polttarit Kuopiossa ovat viimein sarastamassa. Sankarille olisi järjestettävä hauska ja mielenkiintoinen päivällä parhaiden ystävien kanssa. Päivän aloituksesta helpointa ei tee ensi kertaa tosielämässä kohtaava polttariporukka, jonka viihtyminen vaikuttaa suoraan päivänsankarin mielialaan. “Hitti vai huti”, pyörii stressantuneen järjestäjien mielessä kun hän tarkkailee aamukohmeista porukkaa.
 
Onneksi mieltä rauhoittaa edes se, että ensimmäinen aktiviteetti murtaa takuulla koko porukan jään.
 

Kun järjestät polttarit Kuopion Mysteerissä, saat juhlapäivään tekemistä, joka sopii kaikille, ei vaadi vaatteidenvaihtoa tai kuntoilua ja mikä tärkeintä – laittaa koko polttariporukan toimimaan yhdessä! Pakohuonepeleissä tuntemattomatkin tutustuvat toisiinsa mielenkiintoisen tekemisen varjolla ja jutunaiheita ei tarvitse vääntää väkisin. Juteltavaakin riittää pelin jälkeen koko illaksi tai vaikka ihan häihin asti.

Miten olisi hieman lisämaustetta polttaripäivään?

Miksi pakohuone sopii täydellisesti polttareihin?

  • Kaikki pääsevät pelaamaan.
  • Ryhmähenki kasvaa kohisten!
  • Peli ei vaadi suihkua tai vaatteiden vaihtoa
  • Tiedätte tasan kuinka kauan teillä menee.
  • Kaikki voivat maksaa oman osansa erikseen.
  • Tulkaa vain paikalle, me hoidamme loput.
Mysteeri oli nappivalinta polttareiden yhdeksi ohjelmanumeroksi. Mielekästä ja haasteellista tekemistä kerralla isommallekin porukalle. Polttarisankarille oman lisäyllätyksen toi huoneeseen ennalta piiloitettu rakkauskirje tulevalta aviomieheltä. Kaiken kruunasi henkilökunnan ystävällinen ja avulias palvelu alkutiedusteluista mysteerin ratkaisemiseen asti! Kiitos.
- Tia
Ehdottomasti [pakohuone] toimi osana polttarien ohjelmaa! Mun mielestä tää oli ihan täydellinen. Tää sopii kaikille, ei tarvii juosta tai mitään sellasta suurempaa jännittää.
- Jussi-Petteri
Polttarit Mysteerissä

SOPIKAA
ENNAKKOON

Olkaa meihin yhteydessä etukäteen polttaripäivän mahdollisista yllätyksistä sankarille, autamme mielellämme!

PITÄKÄÄ MIELI VIRKEÄNÄ

Tulette ratkomaan älyllisesti haastavia tehtäviä. Pitäkää siis mieli virkeänä ja aloittakaa mahdollinen shottiralli vasta myöhemmin.

SELVITTÄKÄÄ
MYSTEERI

Jännittävän tunnin aikana tutustutte toisiinne ja haastatte päivänsankarin lisäksi myös itseänne. Hauskaa, eikö?

Ole yhteydessä,
suunnitellaan yhdessä!