Tietoa meistä

Miten ihmeessä päädyimme lukitsemaan ihmisiä huoneisiin?

Mysteerin syntytarina sijoittuu epäonnistumisen, räntäsateen ja tylsistymisen välimaastoon, jossa haluttiin luoda edellytykset jollekin hauskemmalle ja mielenkiintoisemmalle kuin museokäynneille. Vuonna 2015 tammikuisen hyytävässä Tallinnassa lomailevat Emmi ja Jussi halusivat tehdä jotain itselleen tyypillistä: kokea uusia asioita, innostua yhdessä ja haastaa itseään. TripAdvisorin haku johdatti pariskunnan pelaamaan room escape -peliä Tallinnan syrjäkujalle. Koko Mysteerin tarinalle enteellisintä oli se, etteivät he paenneet huoneesta ajoissa.

Room escape sai heidät otteeseensa ja yritys kasvoi viiden toimipisteen ja yli 50 hengen kokoiseksi. Vuonna 2019 oli kuitenkin uuden juonenkäänteen aika. Emmi ja Jussi totesivat luovuuden vievän kohti uusia suuntia. Syyskuussa 2019 Mysteeristä tuli osa Truescape Oy:n pakohuonepeliperhettä.
27
Pakohuonetta
6
Kaupunkia
1,5 milj
Liikevaihto
50
Työntekijää

Avoimet työpaikkamme

Kuluneiden vuosien aikana olemme järjestäneet useita rekryjä eri toimipisteisiimme ja tällä hetkellä työllistämme noin 50 ihmistä. Arvostamme työnantajana kaikista eniten hakijoissamme neuvokkuutta, kylmähermoisuutta, luovuutta sekä halua ja kykyä oppia. Haluamme myös, että hakijamme sopivat kulttuuriimme, sillä se todella on Mysteerin sielu.
Avoin hakemus
Mysteerikko Turkuun
Innostuminen
Mysteerissä innostuminen on aina sallittua kaikille, pelaajille ja työntekijöille.
Yhdessä onnistuminen
Yhdistämme ihmisiä uudella tavalla yhteisen päämäärän kautta.
Utelias luovuus
Olemme uteliaita ja pyrimme luovaan ongelmanratkaisuun.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.