POLTTARIT PORISSA

Aloita polttaripäivä pakohuoneessa!​

TÄYDELLINEN juhlaPÄIVÄN ALOITUS

Pitkään suunnitellut polttarit Porissa ovat viimein sarastamassa. Sankarille olisi järjestettävä hauska ja mielenkiintoinen päivällä parhaiden ystävien kanssa. Päivän aloituksesta helpointa ei tee ensi kertaa tosielämässä kohtaava polttariporukka, jonka viihtyminen vaikuttaa suoraan päivänsankarin mielialaan. ”Hitti vai huti”, pyörii stressantuneen järjestäjien mielessä kun hän tarkkailee aamukohmeista porukkaa.
 
Onneksi mieltä rauhoittaa edes se, että ensimmäinen aktiviteetti murtaa takuulla koko porukan jään.
 

Kun järjestät polttarit Porin Mysteerissä, saat juhlapäivään tekemistä, joka sopii kaikille, ei vaadi vaatteidenvaihtoa tai kuntoilua ja mikä tärkeintä – laittaa koko polttariporukan toimimaan yhdessä! Pakohuonepeleissä tuntemattomatkin tutustuvat toisiinsa mielenkiintoisen tekemisen varjolla ja jutunaiheita ei tarvitse vääntää väkisin. Juteltavaakin riittää pelin jälkeen koko illaksi tai vaikka ihan häihin asti.

Meillä polttareista voi tehdä ikimuistoiset monella tavalla. Sokkoyllärissä voimme lukita päivänsankarin pakohuoneeseemme ratkomaan peliä itsekseen! Epätoivoiselta vaikuttavan alun jälkeen (n. 10min) saavutte pelastamaan päivänsankarin ja pelaatte loppupelin hänen kanssaan. Sokkoyllätyksen saat polttariporukallesi 10 euron lisähintaan. Voitte myös sopia kanssamme etukäteen pelihuoneeseen piilotettavasti lahjasta, minkä sitten löydätte yhdessä huoneesta.

Voimme tehdä tämän tai antaa ideoita koko päivän teemoitukseen! Ehkäpä joku päivänsankarin historian hahmoista on muuttanut tiloihimme? Jaska ainakin on kautta Suomen tunnettu hurmuri, jonka vanhoista suhteista mekään emme ole selvillä… Ota meihin siis yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen päivä!

SOPIKAA
ENNAKKOON

Olkaa meihin yhteydessä etukäteen polttaripäivän mahdollisista yllätyksistä sankarille, autamme mielellämme!