Pakopelit yrityksille

Miksi pakohuone toimii firmatiimeille niin hyvin?

Ryhmähenki kasvaa kohisten

Pakohuoneessa pääsette tekemään yhdessä outoja asioita. Siksi pakohuone on oiva jäänrikkoja ja ryhmäyttäjä päivän alkuun.

Helppo järjestää

Järjestäjänä vain teet varauksen ja tuot ihmiset paikalle oikeaan aikaan. Me hoidamme loput.

Hauskaa ilman hikoilua

Pakohuoneessa kaikilla on kivaa. Kenenkään ei tarvitse varautua etukäteen ja seuraavaan paikkaan voi lähteä ilman suihkussa käyntiä.

Mysteeri on tunnettu pakohuoneista, jotka löydät Turusta, Jyväskylästä, Porista, Kuopiosta, Tampereelta ja Mikkelistä. Normaalissa pakopelissä 2-5 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

Yrityksille ja yhteisöille meillä on kuitenkin tarjottavana niin paljon muutakin kuin yksittäinen pelihuoneemme! Tässä muutamia asioita joita teemme yritysten kanssa:

PAkohuonepeli yli 10 hengen ryhmille

Suurin henkilömäärä yhdessä pakohuoneessamme on viisi henkeä, mutta suuremmat ryhmät voidaan peluuttaa useassa huoneessa samanaikaisesti, tai vaikka porrastetusti. Toimipisteestä riippuen huoneisiimme mahtuu kerrallaan 10-30 henkilöä, kysy tarkempia tietoja toimipisteeltämme!

ESIMERKKI – 10 HLÖ – TAMPERE
Alkaen 250€ (sis. alv 10%)

TIIMIPELITESTI
YRITYSTiiMEILLE

*SUOSITUIN*

Tiimipelitestissä yhdistyvät pakopelaamisen hupi ja reflektoinnin hyöty! Kokeneet pelinvetäjämme käyvät pelin jälkeen reflektoivan keskustelun tiimin kanssa. Keskustelun lopputuloksena saatte eväitä tiimin oman arjen parantamiseen pakopelien opeilla.

ESIMERKKI – 12 HLÖ – TURKU
Pelien hinta – 3*100€
Tiimipelitesti – 3*79€
Yhteensä – 537€
(sis.alv. 10%)

Tapahtumat ja yhteistyöt laidasta laitaan

Onko sinulla tarvetta häikäistä asiakkaasi? Olemme vuosien varrella läpivieneet  monta erilaista projektia ja yhteistyötä eri tahojen kanssa. Meille tärkeintä ovat iloiset ja innostuneet pelaajat, kuten myös tyytyväiset toimeksiantajat! Tutustu linkin takaa muutamaan aiempaan tuotantoomme.

Miksi pakohuonepelit sopivat hyvin yrityksille?

  • Ulos huoneesta tullaan yhdessä tai ei ollenkaan. Koko tiimin on puhallettava yhteen hiileen selvittääkseen mysteeri.
  • Pelit murtavat jään myös aiemmin toisilleen tuntemattomilta ja niistä riittää taatusti puhuttavaa moneksi illaksi eteenpäin.
  • Pelien pelaaminen vie yhteensä aikaa noin 1,5 tuntia, eli ne sopivat myös tiukempaan aikatauluun.
  • Pelit ovat mainioita tyky-, tyhy-, virkityspäivä- ja pikkujouluaktiviteetteja, sillä niihin ei tarvitse varustautua kura- tai hikivaattein. Escape room -peleissä toiminta ei ole liikunnallista, minkä vuoksi ne eivät sulje ketään pelaajaa ulos.
  • Suuremmat ryhmät voimme peluuttaa porrastetusti peräkkäisinä 1,5 tunnin peleinä. Voitte myös käydä meillä tiimeittäin sopivina aikoina, joilloin voimme ottaa jokaisen tiimin vertailuajat ylös ja laskuttaa kootusti.

Mikäli kalenterissamme näkyvät ajat eivät sovi aikatauluunne, voitte tiedustella muita aikoja ottamalla meihin yhteyttä.

Laskutus on mahdollinen paperisena, sähköpostina tai verkkolaskuna organisaatioille 6€ laskutuslisällä.

Jaa entäs ne tarina? No meiltähän niitä löytyy!

Kaikenkokoisille tiimeille

2-10 hlö

Varaa mitkä vain 2 huonetta.

10-25 hlö

Varaa 2-4 huonetta. Yhteen huoneeseen suositellaan maksimissaan 5 henkilöä.

yli 25 hlö

Pistä meille viestiä tai soita, niin katsotaan sopiva ajankohta ja huoneet yhdessä.

...Tai pyydä tarjous

  •   Missä kaupungissa haluaisitte pelata?

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!