LAHJAKORTTI PAKOHUONEIDEN MAAILMAAN

Saa kaikenikäiset innostumaan!

Helppo ja ekologinen lahja!

Ei jää kaapin päälle pölyttymään!

Pakohuonelahjakortti on tämän päivän tavarantäyteisessä maailmassa mainio valinta. Mysteerin lahjakortti ei jätä lahjansaajaa kylmäksi, olipa kyseessä syntymäpäivät, hää-, liike- tai joululahja. Pakohuonelahjakortit ovat saatavilla täältä nettikaupastamme tai suoraan toimipisteistämme erikseen sovittuna.

Mysteeri on tosielämän pakohuonepeli, jossa 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

Anna unohtumaton elämys lahjaksi. Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kk ja käyvät kaikissa viidessä Mysteerin toimipisteissä ympäri Suomen. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain ja yhtä lahjakorttia ei voi jakaa eri peleihin.

POSTITETTU JA SÄHKÖINEN LAHJAKORTTI OVAT SAMAN HINTAISIA. HINTA MÄÄRITTYY PELAAJAMÄÄRÄN MUKAAN.

Ilmainen Toimitus

Toimitamme pakohuonelahjakortit postitse (toimitusaika 1-5 arkipäivää) ilman postikuluja. Käsittelemme tilaukset kerran joka arkipäivä. Lahjakortit toimitetaan tilaajalle täysin normaalissa kirjekuoressa niin, ettei sitä voi tunnistaa lahjaksi.

Mikäli lahjakortilla on kiire suosittelemme sähköistä versiota. Tällöin saat lahjakortin 15 minuutin sisällä tilauksesta. Mikäli sähköistä lahjakorttia ei näy, voit
soittaa numeroon 050 377 4060.

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankit
Nordea, OP, Danske, S-pankki, Ålansbanken, Handelsbanken Aktia, Pop, Säästöpankki ja OmaSP

Maksukortit
Visa, Mastercard, Diners Club, American Express ja Maestro

Muut maksutavat
Mobile Pay, Paypal, Jousto, Collector ja JBC

Kulttuuriseteleillä ET
 voi maksaa lahjakortteja!

Kun Tarvitset Enemmän