LAHJAKORTTI PAKOHUONEIDEN MAAILMAAN

Saa kaikenikäiset innostumaan!

Helppo ja ekologinen lahja!

Ei jää kaapin päälle pölyttymään!

Pakohuonelahjakortti on tämän päivän tavarantäyteisessä maailmassa mainio valinta. Mysteerin lahjakortti ei jätä lahjansaajaa kylmäksi, olipa kyseessä syntymäpäivät, hää-, liike- tai joululahja. Pakohuonelahjakortit ovat saatavilla täältä nettikaupastamme tai suoraan toimipisteistämme erikseen sovittuna.

Mysteeri on tosielämän pakohuonepeli, jossa 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

Anna unohtumaton elämys lahjaksi. Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kk ja käyvät kaikissa kuudessa Mysteerin toimipisteessä ympäri Suomen. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain ja yhtä lahjakorttia ei voi jakaa eri peleihin.

Osta mysteerin pakohuonelahjakortit Gifti-kaupastamme

Lahjakorttikauppa on uudistunut ja siirtynyt Gifti-kauppaan. Pääset ostamaan lahjakortteja alla olevasta painikkeesta. Ohjaamme sinut Giftin omalle sivulla, jotta maksutapahtumat menevät mallikkaasti.

Toimitus

Postitettavien lahjakorttien tilauksiin lisäämme 5€ postimaksun. Fyysiset lahjakortit postitetaan seuraavana arkipäivänä tilauksesta. 

Mikäli lahjakortilla on kiire, suosittelemme sähköistä versiota. Tällöin saat lahjakortin 15 minuutin sisällä tilauksesta.

Ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankit
Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken

Maksukortit
Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit

Muut maksutavat
MobilePay, Masterpass, Pivo, Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

Kulttuuriseteleillä ET
 voi maksaa lahjakortteja!

kysymyksiä ja vastauksia

Gifti on Teonos Oy:n toteuttama lahjakorttikauppa. Se tarjoaa luotettavan ja toimivan ostokokemuksen sinulle ja helpottaa meidän työtämme. 

Kaikissa Mysteerin toimipisteissä, joita löytyy Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Porista ja Mikkelissä.

Mysteerin lahjakortti ei käy Truescapen toimisteissä. 

Kyllä käy! Lahjan saaja voi valita sopivan pelin ja ajankohdan. Lahjakortin yhteydessä tulee myös ohjeet, missä näihin tarinoihin voi tutustua.

Kyllä voit! Tällöin kannattaa vain varmistaa etukäteen, että toimipisteellä on joku paikalla, kun menet sinne. Kurkkaa sivun alalaidasta yhteystietomme ja sovi milloin tulet käymään.

Huom. Toimipisteillämme käy ainoastaan kortti.

Valitettavasti ei. Mutta voit käydä ostamassa sellaisen paikan päältä tilaamatta sitä täältä netistä. Kurkkaa vain sivun alalaidasta sopivan toimipisteen yhteystiedot ja sovi milloin tulet käymään. 

Huom. Toimipisteillämme käy ainoastaan kortti.

Valitettavasti ei. Mikäli et pääse itse antamaan lahjaa, suosittelemme sähköistä lahjakorttia.

Eipä hätää. Tällöin lahjakortti lasketaan arvokortiksi ja maksatte paikan päällä jäljelle jäävän erotuksen.

Lahjakortin voi käyttää vain yhteen peliin, eikä siitä jää saldoa, vaikka porukka olisikin pienempi. Kannattaa siis jakaa iloa ja kerätä iso tiimi, jos sait lahjaksi ison lahjakortin.

Postitamme lahjakortit seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Yleensä Posti tuo kirjeet perille neljässä arkipäivässä.  Emme kuitenkaan voi mennä takuuseen heidän puuhista. Eli yleinen toimitusaika on noin 6 arkipäivää. 

Sähköinen lahjakortti saapuu osoitteesta [email protected]. Mikäli sähköpostia ei ole kuulu 15 minuutin jälkeen, tarkista roskapostisi ja lähetä sitten mailia osoitteeseen [email protected].

Lahjakortin pitäisi tulla osoitteesta [email protected]. Mikäli lahjakortti ei ole ilmestynyt 15 minuutin sisällä tilauksestasi, tarkista roskapostisi ja lähetä sitten mailia osoitteeseen [email protected]. Voit myös vastata tilausvahvistuksesi. 

Asuuko lahjansaaja helsingissä?

Mysteerin toimipisteitä ei vielä ole Helsingissä, mutta jos lahjansaaja sattuu siellä asustamaan, kannattaa ehdottomasti kurkata Truescapen lahjakortti.

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!