LAHJAKORTTI PAKOHUONEIDEN MAAILMAAN

Saa kaikenikäiset innostumaan!

Helppo ja ekologinen lahja!

Ei jää kaapin päälle pölyttymään!

Pakohuonelahjakortti on tämän päivän tavarantäyteisessä maailmassa mainio valinta. Mysteerin lahjakortti ei jätä lahjansaajaa kylmäksi, olipa kyseessä syntymäpäivät, hää-, liike- tai joululahja. Pakohuonelahjakortit ovat saatavilla täältä nettikaupastamme tai suoraan toimipisteistämme erikseen sovittuna.

Mysteeri on tosielämän pakohuonepeli, jossa 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

Anna unohtumaton elämys lahjaksi. Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kk ja käyvät kaikissa kuudessa Mysteerin toimipisteessä ympäri Suomen. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain ja yhtä lahjakorttia ei voi jakaa eri peleihin.

POSTITETTU JA SÄHKÖINEN LAHJAKORTTI OVAT SAMAN HINTAISIA. HINTA MÄÄRITTYY PELAAJAMÄÄRÄN MUKAAN.

Postitettu lahjakortti

80 - 125€

Sähköinen lahjakortti

80 - 125€

Toimitus

Postitettavien lahjakorttien tilauksiin lisäämme 3€ postimaksun. Postitamme fyysiset lahjakortit neljän päivän sisällä tilauksesta. Lahjakortit toimitetaan tilaajalle täysin normaalissa kirjekuoressa niin, ettei sitä voi tunnistaa lahjaksi.


Mikäli lahjakortilla on kiire, suosittelemme sähköistä versiota. Tällöin saat lahjakortin 15 minuutin sisällä tilauksesta.

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankit
Nordea, OP, Danske, S-pankki, Ålansbanken, Handelsbanken Aktia, Pop, Säästöpankki ja OmaSP

Maksukortit
Visa, Mastercard, Diners Club, American Express ja Maestro

Muut maksutavat
Mobile Pay, Paypal, Jousto, Collector ja JBC

Kulttuuriseteleillä ET
 voi maksaa lahjakortteja!

Lisää kysymyksiä ja vastauksia

Kaikissa Mysteerin toimipisteissä, joita löytyy Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Porista ja Mikkelissä.

Mysteerin lahjakortti ei käy Truescapen toimisteissä. 

Kyllä käy! Lahjan saaja voi valita sopivan pelin ja ajankohdan. Lahjakortin yhteydessä tulee myös ohjeet, missä näihin tarinoihin voi tutustua.

Kyllä voit! Tällöin kannattaa vain varmistaa etukäteen, että toimipisteellä on joku paikalla, kun menet sinne. Kurkkaa sivun alalaidasta yhteystietomme ja sovi milloin tulet käymään.

Huom. Toimipisteillämme käy ainoastaan kortti.

Valitettavasti ei. Mutta voit käydä ostamassa sellaisen paikan päältä tilaamatta sitä täältä netistä. Kurkkaa vain sivun alalaidasta sopivan toimipisteen yhteystiedot ja sovi milloin tulet käymään. 

Huom. Toimipisteillämme käy ainoastaan kortti.

Valitettavasti ei. Mikäli et pääse itse antamaan lahjaa, suosittelemme sähköistä lahjakorttia.

Eipä hätää. Tällöin lahjakortti lasketaan arvokortiksi ja maksatte paikan päällä jäljelle jäävän erotuksen.

Lahjakortin voi käyttää vain yhteen peliin, eikä siitä jää saldoa, vaikka porukka olisikin pienempi. Kannattaa siis jakaa iloa ja kerätä iso tiimi, jos sait lahjaksi ison lahjakortin.

Postitamme lahjakortit neljän arkipäivän sisällä tilauksesta. Yleensä Posti tuo kirjeet perille neljässä arkipäivässä.  Emme kuitenkaan voi mennä takuuseen heidän puuhista. Eli yleinen toimitusaika on noin 8 arkipäivää. 

Kun tilaan sähköisen lahjakortin, saat ensin mailiisi vahvistuksen tilauksestasi. Varsinainen lahjakortti tulee toisessa sähköpostissa lähes välittömästi. Mikäli toista sähköpostia ei ole kuulunut 15 minuutin jälkeen, tarkista roskapostisi ja lähetä sitten mailia osoitteeseen [email protected]

Mikäli lahjakortti ei ole ilmestynyt 15 minuutin sisällä tilauksestasi, tarkista roskapostisi ja lähetä sitten mailia osoitteeseen [email protected] Voit myös vastata tilausvahvistuksesi. 

Asuuko lahjansaaja helsingissä?

Mysteerin toimipisteitä ei vielä ole Helsingissä, mutta jos lahjansaaja sattuu siellä asustamaan, kannattaa ehdottomasti kurkata Truescapen lahjakortti.