Mitä kaikkea olemme tehneet?

 

Olemme suunnitelleet ja rakentaneet tähän mennessä lukuisia erilaisia tosielämän pelejä. Näitä pelejä on pelannut yhteensä jo yli 30 000 pelaajaa, joka on antanut meille erityisen hyvän käsityksen siitä, miten pelaajat toimivat ja miten laaditaan hyviä sekä johdonmukaisia pelejä. Monialaiseen tiimiimme kuuluu muun muassa käsikirjoittaja, näyttelijöitä, ohjaajia, matkailun ja elämyksien asiantuntijoita, graafikko, sähkömies sekä bisnesväkeä.

 

Olemme kiinnostuneita kaikista tosielämän peleistä, eli emme siis vain pakohuonepeleistä, vaikka olemmekin keskittyneet pääosin niihin viime vuodet. Toteutimme esimerkiksi ensimmäisenä mysteerihuone-konseptin, jossa ei ole lainkaan tarkoitus paeta, vaan pelkästään selvittää murhamysteeri. Meitä innostaa ja kiinnostaa erityisesti asioiden pelillistäminen ja mysterisoiminen.

 

Varoituksen sananen: Mikäli kuitenkin olet kiinnostunut toteuttamaan asioita mahdollisimman halvalla ja sinua kiinnostaa pääosin raha, emme varmastikaan ole sopivin kumppanisi. Jos puhutaan laadusta, niin sitten aletaan ihmeessä keskustelemaan.

 

Pistä siis ihmeessä jo viestiä!

Linnanmäen Mysteeripeli

”Mysteeri tuotti yhteistyössä Linnanmäelle 15-150 hengen jatkuvassa käytössä olevan Mysteeripelin yritysmyynnin käyttöön. Projekti oli ainutlaatuinen, sillä tämän mittakaavan jatkuvassa käytössä olevia ulkoilmapelejä ei ole tietojemme mukaan vieläkään muualla Pohjoismaissa, eikä ehkä edes Euroopassa.

Mysteeri rakensi Linnanmäen arvoja tukevan tuotteen tarkan taustatyön pohjalta suurella innolla, tarkkuudella ja poikkeuksellisella visiolla. Suurin palkinto meille on, kun saamme asiakkaan lähtemään Linnanmäeltä iloisempana kuin saapuessaan – siinä mysteeripeli on todellakin onnistunut.”

Rilla Engblom
Markkinointiviestintäjohtaja
Lastenpäivän Säätiö Sr / Linnanmäki

Room escape -pelit ja franchising

 

Pystymme toteuttamaan alusta loppuun pelien suunnittelun, rakentamisen, testauksen ja koulutuksen. Voimme toteuttaa toimeksiantoina kokonaisia toimipisteitä avaimet käteen -periaatteella tai sitten pienempiä kokonaisuuksia, kuten yksittäisiä pakohuonepelejä. Avaimet käteen -toteutuksien on mahdollista toimia Mysteerin tai jonkun kokonaan muun brändin alla.

 

Joko heräsi kiinnostus? Ota ihmeessä yhteyttä.

Room Escape Lappeenranta by Mysteeri

”Teimme loppusyksystä 2016 päätöksen laajentaa viihdetarjontaamme ja investoida pakopeleihin. Olihan meillä peleille täydellisesti sopiva käyttöä vailla ollut tila Lappeenrannan ykköspaikalla. Kartoittaessamme yhteistyökumppania pelien tuotantoon, päädyimme varsin pian Mysteeri Experienceen. Mysteerin kiehtovat tarinat ja laadukkaat tuotannot ratkaisivat valinnan.

Yhteistyö Mysteerin kanssa lähti hyvin käyntiin ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Mysteeri käsikirjoitti ja rakensi meille kolmen huoneen kokonaisuuden, joka avattiin elokuussa 2017. Lisäksi saimme tukea tämän meille uuden liiketoiminnan käynnistämiseen, markkinointiin, henkilökunnan rekrytointiin ja moneen muuhun tärkeään osa-alueeseen.

Voin lämpimästi suositella Mysteeriä elämysbisneksen luotettavaksi yhteistyökumppaniksi.”

– Aleksi Vuorinne, toimialajohtaja, Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Tapahtumat ja pelillistäminen

Voimme toteuttaa räätälöityjä pelillistämisiä eri ympäristöissä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi suuremman maa-alueen tai yksittäisen rakennuksen soveltamista pelikäyttöön, kuitenkaan muokkaamatta itse paikkaa kokonaan uusiksi – peli rakennetaan pääosin psykologisilla elementeillä. Kykenemme myös pelillistämään jo olemassaolevia palveluita mahdollisuuksien mukaan.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, otathan rohkeasti yhteyttä!