Vakoojaseikkailu

Tarinallinen vakoojaseikkailu tapahtumaasi

Ai mikä vakoojaseikkailu?

Jännittävä mysteeripeli 20-100 hengelle

Yli 80 000 pelaajaa ja 3000 firmatiimiä ovat luoneet meille vahvan tietoperustan pakenevien tiimien parissa. Haluamme aidosti auttaa tiimejä toimimaan opeillamme entistä paremmin!

Aikamatka 70-luvulle

Nostalginen aikakausi, jolloin agentit rautaesiripun molemmin puolin olivat alati liikkeellä, on pelin teemana. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla elänyt tuolloin tai muistaa mitään faktatietoja, vaan peli pohjautuu puhtaasti fiktioon.

Toimii hyvin myös ruokailun kanssa

Peli on suunniteltu niin, että sen yhteydessä voi hyvin syödäkin, mutta aivan yhtä hyvin sitä voi pelata missä ja milloin vain.

Vakoojaseikkailu on Mysteerin kehittämä tiimipohjainen dekkaripeli.  Osallistujat jakautuvat 4-6 hengen ryhmiin, jotka leikkimielisesti ottavat mittaa toistensa älyistä. Pelin kesto on noin kaksi tuntia, ja sitä voidaan pelata missä tahansa tilassa ja tilanteessa, jossa vain voitte jakaantua pieniin ryhmiin.

Pelin tarinassa siirrytään vuoteen 1974. Eletään suurvaltasuhteiden lämpenevää aikaa, mutta murto Helsingissä uhkaa kiristää Pohjoismaiden suhteet äärimmilleen. Röyhkeä vakooja on varastanut huippusalaisia asiakirjoja, jotka saatetaan antaa vieraan vallan haltuun aivan pian. Pelaajat ovat poliisin etsiviä, joiden käsiin annetaan kenties koko Suomen tulevaisuus! Selvitättekö vakoojan henkilöllisyyden ajoissa? Entä kuka vetelee hänen naruistaan? Löydetäänkö varastetut asiakirjat ennen kuin on liian myöhäistä?

HUOM: peli on myös saatavilla englanniksi.

Peleistämme sanottua

HINTA

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?
LAITA MEILLE VIESTIÄ!

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!