Vakoojaseikkailu

Tarinallinen vakoojaseikkailu tapahtumaasi

Ai mikä vakoojaseikkailu?

Jännittävä mysteeripeli 20-100 hengelle

Yli 80 000 pelaajaa ja 3000 firmatiimiä ovat luoneet meille vahvan tietoperustan pakenevien tiimien parissa. Haluamme aidosti auttaa tiimejä toimimaan opeillamme entistä paremmin!

Aikamatka 70-luvulle

Nostalginen aikakausi, jolloin agentit rautaesiripun molemmin puolin olivat alati liikkeellä, on pelin teemana. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla elänyt tuolloin tai muistaa mitään faktatietoja, vaan peli pohjautuu puhtaasti fiktioon.

Toimii hyvin myös ruokailun kanssa

Peli on suunniteltu niin, että sen yhteydessä voi hyvin syödäkin, mutta aivan yhtä hyvin sitä voi pelata missä ja milloin vain.

Vakoojaseikkailu on Mysteerin kehittämä tiimipohjainen dekkaripeli.  Osallistujat jakautuvat 4-6 hengen ryhmiin, jotka leikkimielisesti ottavat mittaa toistensa älyistä. Pelin kesto on noin kaksi tuntia, ja sitä voidaan pelata missä tahansa tilassa ja tilanteessa, jossa vain voitte jakaantua pieniin ryhmiin.

Pelin tarinassa siirrytään vuoteen 1974. Eletään suurvaltasuhteiden lämpenevää aikaa, mutta murto Helsingissä uhkaa kiristää Pohjoismaiden suhteet äärimmilleen. Röyhkeä vakooja on varastanut huippusalaisia asiakirjoja, jotka saatetaan antaa vieraan vallan haltuun aivan pian. Pelaajat ovat poliisin etsiviä, joiden käsiin annetaan kenties koko Suomen tulevaisuus! Selvitättekö vakoojan henkilöllisyyden ajoissa? Entä kuka vetelee hänen naruistaan? Löydetäänkö varastetut asiakirjat ennen kuin on liian myöhäistä?

HUOM: peli on myös saatavilla englanniksi.

Peleistämme sanottua

HINTA

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?
LAITA MEILLE VIESTIÄ!