TIIMIPELITESTI

Testaa tiimikuntosi - oletteko iskussa?

MIKÄ ON TIIMIPELITESTI?

 

Tiimipelitesti on Mysteerin kehittämä, uudenlainen tiimien valmennustyökalu.  Tiimipelitestissä tiimisi pelaa pakohuonepelin ja reflektoi sitten roolitusta, yhteispeliä ja vuorovaikutusta keskustelussa pelin jälkeen. Peli tarjoaa mahdollisuuden havainnoida tiimin toimintaa kevyessä ympäristössä, ilman rooleja tai valmiita malleja. Keskustelussa tiimin jäsenet oppivat uusia asioita toisistaan ja itsestään, mikä taas kehittää tiimin kykyä kommunikoida ja toimia paremmin yhdessä. Pitkällä tähtäimellä tämä näkyy parantuneena työhyvinvointina ja tuottavuutena. Kaiken lisäksi pelaaminen on vieläpä hauskaa!

Huom! Tiimipelitesti on laajempi kokonaisuus kuin yksittäinen pakohuonepeli.

 

3 vuoden kokemus yli 3000 yritystiimistä

Yli 80 000 pelaajaa ja 3000 firmatiimiä ovat luoneet meille vahvan tietoperustan pakenevien tiimien parissa. Haluamme aidosti auttaa tiimejä toimimaan opeillamme entistä paremmin!

Siirsimme havaintomme ja oppimme käytäntöön

Kun riittävän määrän erilaisia tiimejä laittaa samaan peliympäristöön, huomaa pian mitkä ominaisuudet yhdistävät huipputiimien keskinäistä toimintaa ja vuorovaikutusta.

Haluatko seurata jättiläisten jalanjäljissä?

Maailman suurimmista yrityksistä mm. Google, Microsoft, Facebook ja Amazon käyttävät pakohuonepelejä tiimitoimintansa tukemiseen. Liittyykö sinun tiimisi pian heidän seuraansa?

Peleistämme sanottua

TIIMIPELITESTI PÄHKINÄNKUORESSA

Ennen peliä

 • Varautukaa peliin joka vaatii:
  • Luovaa ongelmanratkaisua
  • Loogista päättelyä
  • Yhteistyötä
 • Paikan päällä käydään läpi pelin säännöt ja huoneen tarina.
 • Tiimi pelaa yhden tunnin mittaisen pakohuonepelin.
 • Tiimipelitestin voi tehdä samanaikaisesti useampi 3-6 hengen tiimi, mutta isompi tiimikoko per pelihuone ei ole mahdollinen.

Pelin jälkeen

 • Pelin jälkeen käydään puolen tunnin mittainen keskustelu, joka sisältää:
  • Lyhyen itsepohdinnan
  • Yhteisen keskustelun
  • Mysteerikon palautteen tiimin toiminnasta ja rooleista
  • Tiimikuntotodistuksen jaon
 • Kokonaisuudessaan tiimipelitesti kestää 2 tuntia.

HINTA

pelin hinta
(74-125€)

+ 79€

(sis. alv 10%)

Pelin hinta – 104€
Tiimipelitesti – 79€
YHTEENSÄ – 183€
(sis. alv 10%)

12 henkilöä jaetaan kolmeen huoneeseen (4hlö / huone ja valmennus)

Pelien hinta – 3*100€
Tiimipelitesti – 3*79€
YHTEENSÄ – 537€
(sis. alv 10%)

Heräsikö mielenkiintosi?

Voit varata tiimipelitestisi suoraan alta tai olla meihin yhteydessä

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?
LAITA MEILLE VIESTIÄ!

 •   Missä kaupungissa haluaisitte pelata?

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!