VARAUSEHDOT

  1. Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen peliä. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  2. Varaaja on vastuussa ajankohdan oikeellisuudesta ja ottaa huomioon pelin maksimipelaajamäärän. Vain sähköpostiin saapunut vahvistus varmentaa varauksen tapahtumisen, joten tarkistathan vahvistuksen sähköpostistasi. Varaus on sitova, ellei sitä erikseen sovitusti muuteta.
  3. Varatun pelin voi perua 48 tuntia ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen perutuista varauksista veloitamme 50 euroa. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  4. Alkoholi ei ole sallittu tiloissamme. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn pelaajien ja pelinvetäjän turvallisuuden vuoksi. Mikäli peli joudutaan paikan päällä perumaan tai keskeyttämään liiallisen päihtymyksen myötä, veloitetaan peruutusmaksu 50 euroa.
  5. Maksu suoritetaan pelin jälkeen paikan päällä pankki- tai luottokortilla. Hyväksymme maksutavaksi myös Smartumin kulttuuri-, Edenredin virike- ja Tyky+ -setelit, ePassin Kulttuuripassin, sekä Eazybreakin mobiilipalvelun. Tyky-maksyvälineillä voi maksaa vain oman henkilökohtaisen osuuden pelin hinnasta. Emme ota vastaan käteismaksuja. Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla. Laskutuslisä 6 euroa.
  6. Greatdays-yhteistyömme on päättynyt, joten emme ota enää vastaan heidän lahjakorttejaan.
  7. Jos haluat pelin englanniksi, mainitsethan sen varauksen lisätiedoissa.

AUKIOLO
Mysteerin room escape -pelit ovat käytettävissä vain varauksesta. Varauksen voi tehdä joko nettisivuiltamme tai olemalla yhteydessä Jyväskylän, Kuopion, Porin, Mikkelin, Turun tai Tampereen toimipisteeseen. Olemme auki päivästä riippuen välillä 10:30-21:30. Päiväkohtaiset vapaat ajat näet varauskalenteristamme, mutta lyhyen varoitusajan pelejä kannattaa tiedustella puhelimitse.

ERITYISTILANTEET
Haluaisitko piilottaa pelikaverillesi yllätyksen mysteerihuoneeseen? Entä haluatteko polttarisankarin päivästä astetta kuumottavamman? Mikäli haluat sopia erityisjärjestelyistä pakohuonepelissä, ota meihin yhteyttä.

ISOT RYHMÄT JA YRITYKSET
Onko suunnitelmissa työporukan tyhy-päivä useammalle pelitiimille kerralla? Haluaisitteko varata kaikki Mysteerin escape room -pelit käyttöönne? Pyydä meiltä tarjousta.

VERKKOKAUPPA
Voit ostaa Mysteerin verkkokaupasta erilaisia tuotteita. Postitettavilla tuotteilla toimitusaika on 1-4 arkipäivää, eikä Mysteeri ole velvollinen tarjoamaan vaihtoehtoista toimitusta. Ennen klo 15 tulleet tilaukset pyritään postittamaan samana päivänä. Kirjelähetyksissä ei ole saatavilla Postin tai Matkahuollon seurantaa, emmekä pysty varmistamaan kyseisten tahojen toimitusaikoja tai -varmuutta.

Palveluntarjoaja saa siirtää palvelun tuottamisvastuun eteenpäin toiselle yritykselle esimerkiksi liiketoimintakaupan yhteydessä, kunhan palvelu pysyy vastaavana lahjakortin voimassaoloajan.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Lisää voit lukea täältä: https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

ASIAKASREKISTERI
Mysteerin palvelujen varaajat ja ostajat hyväksyvät heidän tietojensa säilyttämisen ja käsittelyn. Tarkemmat kohdat voi lukea rekisteriselosteestamme.