VARAUSEHDOT

TRUESCAPE OY JA MYSTEERI
Nämä varausehdot ja verkkokauppaa koskevat ehdot pätevät Truescapen ja Mysteerin toimipisteissä sekä verkkokaupassa.

  1. Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen peliä. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  2. Varaaja on vastuussa ajankohdan oikeellisuudesta ja ottaa huomioon pelin maksimipelaajamäärän. Vain sähköpostiin saapunut vahvistus varmentaa varauksen tapahtumisen, joten tarkistathan vahvistuksen sähköpostistasi. Varaus on sitova, ellei sitä erikseen sovitusti muuteta.
  3. Varatun pelin voi perua 48 tuntia ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen perutuista varauksista veloitamme 50 euroa. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  4. Alkoholi ei ole sallittu tiloissamme. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn pelaajien ja pelinvetäjän turvallisuuden vuoksi. Mikäli peli joudutaan paikan päällä perumaan tai keskeyttämään liiallisen päihtymyksen myötä, veloitetaan peruutusmaksu 50 euroa.
  5. Maksu suoritetaan pelin jälkeen paikan päällä pankki- tai luottokortilla. Hyväksymme maksutavaksi myös Smartumin kulttuuri-, Edenredin virike- ja Tyky+ -setelit, ePassin Kulttuuripassin, sekä Eazybreakin mobiilipalvelun. Tyky-maksyvälineillä voi maksaa vain oman henkilökohtaisen osuuden pelin hinnasta. Meidän sekä yhteistyökumppaniemme lahjakortit käyvät myös maksuvälineenä. Emme ota vastaan käteismaksuja. Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla. Laskutuslisä 6 euroa. 
  6. Jos haluat pelin englanniksi, mainitsethan sen varauksen lisätiedoissa.

AUKIOLO
Mysteerin room escape -pelit ovat käytettävissä vain varauksesta. Varauksen voi tehdä joko nettisivuiltamme tai olemalla yhteydessä Jyväskylän, Kuopion, Porin, Mikkelin, Turun tai Tampereen toimipisteeseen. Olemme auki päivästä riippuen välillä 10:30-21:30. Päiväkohtaiset vapaat ajat näet varauskalenteristamme, mutta lyhyen varoitusajan pelejä kannattaa tiedustella puhelimitse.

ERITYISTILANTEET
Haluaisitko piilottaa pelikaverillesi yllätyksen mysteerihuoneeseen? Entä haluatteko polttarisankarin päivästä astetta kuumottavamman? Mikäli haluat sopia erityisjärjestelyistä pakohuonepelissä, ota meihin yhteyttä.

ISOT RYHMÄT JA YRITYKSET
Onko suunnitelmissa työporukan tyhy-päivä useammalle pelitiimille kerralla? Haluaisitteko varata kaikki Mysteerin escape room -pelit käyttöönne? Pyydä meiltä tarjousta.

VERKKOKAUPPA
Voit ostaa Mysteerin verkkokaupasta erilaisia tuotteita. Postitettavilla tuotteilla toimitusaika on 1-4 arkipäivää, eikä Mysteeri ole velvollinen tarjoamaan vaihtoehtoista toimitusta. Ennen klo 15 tulleet tilaukset pyritään postittamaan samana päivänä. Kirjelähetyksissä ei ole saatavilla Postin tai Matkahuollon seurantaa, emmekä pysty varmistamaan kyseisten tahojen toimitusaikoja tai -varmuutta.

Verkkokaupasta myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Sinulla on kuitenkin lakisääteinen 14 päivän peruutusoikeus.

Palveluntarjoaja saa siirtää palvelun tuottamisvastuun eteenpäin toiselle yritykselle esimerkiksi liiketoimintakaupan yhteydessä, kunhan palvelu pysyy vastaavana lahjakortin voimassaoloajan.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Lisää voit lukea täältä: https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

ASIAKASREKISTERI
Mysteerin palvelujen varaajat ja ostajat hyväksyvät heidän tietojensa säilyttämisen ja käsittelyn. Tarkemmat kohdat voi lukea rekisteriselosteestamme.

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!