Uudet pakohuonepelit saapuvat Tampereelle helmikuussa!

Tampereen varauskalenteri on nyt auki!

Olemme huhkineet Mysteerillä viime viikot hikinauhat päässämme ja yksi ajatus mielessämme pauhaten: tamperelaisille on saatava lisää pakohuonepelejä! Eilen, sormet syyhyten ja sydän pamppaillen avasimme lopulta uuden luomuksemme, Mysteeri Tampereen varauskalenterin. Pelejä saa varata NYT!

 

tee varaus Tampereen mysteeriin

Avajaiset lähestyvät

Vielä joudutte kuitenkin malttamaan hetken, jotta voimme kuljettaa peliemme päähenkilöt paikalle. Viralliset ensimmäiset pelit pelataan perjantaina 19.2. Odottamisen tuskaa lievittävät Facebook-sivumme sekä Instgram-feedimme joiden kautta pysyt kartalla messevästä menostamme. Saatammepa jopa pyöräyttää käyntiin jonkin kilpailun ennen Tampereen avajaisia, joten kannattaa olla kuulolla!

Varauksia voit kuitekin tehdä jo ennenkin avajaisiamme. Muista, että sinun ei tarvitse tietää tarkkaa pelaajamäärää vielä varausta tehdessäsi, riittää että pelaajia on kaksikin. Jos ajan sopiminen pelikavereiden kanssa tuntuu haasteellisemmalta kuin itse peli, niin kokeilkaa vaikka sopia aika Sumplin kautta.

Meidät muuten löytää Tampereella osoitteesta Näsilinnankatu 22 A, läheltä kaikkia huvituksia!

 

Mysteeri Tampere Room Escape sijainti

Kaksi mysteerihuonetta

Tampereella helmikuun puolen välin jälkeen pääsee pelaamaan kahta mysteeritarinaa, joista toinen edustaa pakohuonepelejä parhaillaan ja toinen Mysteerin omaa pelikonseptia, mysteerihuonetta.

 

Siirin huone

Tiiminne tehtävä on auttaa opiskelijatyttö Siiriä. Tytön huoneessa on tapahtunut viime aikoina outoja asioita: tavarat ovat vaihdelleet paikkoja ja hän kuulee outoja ääniä öisin. Nyt Siiri on viimein saanut tarpeekseen, sillä päiväkirja ja lemmikkiundulaatti vaikuttavat kadonneen kokonaan! Voitteko auttaa Siiriä? Tutustu huoneeseen täällä.

 

Jaskan Pubi

Nopeatempoinen room escape -peli, jossa tiiminne on illanvieton päätteeksi päätynyt jatkoille mukavan mutta rajun Jaska-nimisen kaverin matkaan. Jaskan Pubi on nyt saatavilla ensimmäistä kertaa myös mittelönä: haasta kaveriporukkasi kisaamaan toisiaan vastaan 5 + 5 hengen tiimeissä tuplahuoneessamme. Kumpi pakenee ajoissa? Tutustu huoneeseen täällä.

Jaa tämä kirjoitus...

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tai lue lisää juttuja blogistamme!

Blogi
Viivi Keinanen

Kesätekemistä oman porukan kesken

Mitä tekemistä keksiä omalle porukalle, jos suuria väkijoukkoja haluaa vältellä? Suoratoistopalvelut on selattu läpi, ja jokainen uppoutuu omaan somekuplaansa sohvannurkkaan, kun festarireissut ja lomamatkat peruuntuvat. Näiden ideoiden toteuttaminen ei vaadi päiväkausien suunnittelua!

Lue Lisää

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!