Usein kysytyt kysymykset:

 1. Kenelle peli sopii?
 2. Onko peli esteetön?
 3. Kuinka monta meitä voi tulla?
 4. Tarvitseeko minun valmistautua etukäteen?
 5. Kauanko peliin täytyy varata aikaa?
 6. Saako peliin tuoda alkoholia?
 7. Mitä tapahtuu kun aika loppuu?
 8. Miten peli maksetaan?
 9. Käykö Liikunta- ja kulttuurisetelit maksuvälineiksi?
 10. Mitä jos haluan muuttaa varaukseni pelaajamäärää?
 11. Onko peli saatavilla vain suomeksi?
 12. Miten voin perua varaukseni?
 13. Otatteko vielä vastaan Greatdays-lahjakortteja?
 14. Mikä on vastaus elämän perimmäiseen kysymykseen, universimiin ja kaikkeuteen?

  Ota yhteyttä

 

 

1. Kenelle peli sopii?

Pakohuonepeli sopii kaikille, jotka haluavat kokea jotain erilaista, hauskaa ja yhdistävää. Mysteeri Jyväskylä, Kuopio, Pori, Turku ja Tampere tarjoavat mainiota tekemistä pariskunnalle, kaveriporukalle tai vaikka perheelle. Peli on lisäksi hauska polttari-idea, synttäriyllätys sekä toimii tupareiden, häiden, kihlajaisten tai vaikka valmistujaisten lahjana. Room escape -peli toimii myös mainiona tiimintyön vahvistajana yrityksien tykypäiville.

Pelin ikäraja on 16 vuotta, mutta tätä nuoremmat saavat osallistua peliin täysi-ikäisten seurassa. Peli saattaa sisältää ahdistavia ja pelottavia elementtejä, joten emme suosittele pelejämme lainkaan alle 10-vuotiaille.

 

Lue lisää ikärajoistamme täältä

 

 

 

2. onko peli esteetön?

Tilamme eivät ole 100% esteettömiä, sillä jotkut kohdat pelihuoneessa saattavat olla ahtaampia tai tavarat korkealla. Kaikissa toimipisteissämme on ei ole hissiä, eikä esteetöntä pääsyä kadulta. Etukäteisjärjestelyillä olemme kuitenkin saaneet tähän mennessä jo muutaman pyörätuolipelaajan pakenemaan onnistuneesti Kuopiossa, Jyväskylässä ja Tampereella. Mikäli haluat siis sopia pyörätuolipelistä, niin voit tiedustella eri peliemme sopivuudesta suoraan toimipisteistämme.

Ota yhteyttä

 

 

 

3. Kuinka monta meitä voi tulla?

Tiimin koko voi olla room escape -peleissämme 2-5 henkeä. Suositeltava ryhmäkoko peleissä on 3-4 henkilöä, jolloin pelikokemus on parhaimmmillaan ja pelissä on riittävä määrä tehtävää kaikille.

 

 

 

4. Tarvitseeko minun valmistautua etukäteen?

Ei tarvitse, sinulla on kaikki tarvittava mukanasi pääsi sisällä. Mikäli käytät silmälaseja kannattaa ne ottaa mukaan. Saat selkeät ohjeet paikan päällä ennen peliä. Pelissä ei kuntoilla tai sotketa, joten voit saapua arkivaatteissa. Tai miten vain haluat. Mikäli kuitenkin haluat valmistautua, kannattaa lukea ensipelaajille tarkoitettuun blogipostaukseemme.

 

 

 

5. Saako peliin tuoda alkoholia?

Mysteerihuoneesta ulos pääseminen tehdään oman älyn ja nokkeluuden avulla, joten suosittelemme mahdollisimman selkeää mieltä. Emme myöskään salli alkoholia tiloissamme. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn muiden pelaajien sekä pelinvetäjien turvallisuuden vuoksi.

 

 

 

6. Kauanko peliin täytyy varata aikaa?

Mysteerihuoneessa tiimillänne on aikaa 60 minuuttia, mutta aikaa kannattaa varata koko vierailuun 1,5 tuntia. Pelaajien on saavuttava pelipaikalle 15 minuuttia ennen pelin alkamista, jotta kerkeämme antamaan riittävän ohjeistuksen. Pelin jälkeen aikaa on hyvä varata 5-10 minuuttia ryhmäkuvaukseen, pelipalautteeseen ja heränneiden kysymyksien sekä innostuksen läpikäyntiin.

 

 

 

7. Mitä tapahtuu kun aika loppuu?

Huoneen seinät litistyvät kasaan ja katosta valuu kuumaa laavaa osallistujien päälle Saw-elokuvien hengessä.

Suomen lainsäädännön takia tyydymme kuitenkin siihen, että pelinvetäjä tulee päästämään pelaajat tunnin jälkeen pois. Lisäksi hän tarkkailee huonetta koko pelin ajan niin, että peli on mahdollista keskeyttää milloin tahansa.

 

 

 

8. Miten peli maksetaan?

Maksu suoritetaan pelin jälkeen paikan päällä pankki- tai luottokortilla. Yrityksien on mahdollista maksaa myös laskulla. Hyväksymme maksuksi myös Mysteerille ostetut lahjakortit sekä Edenredin virike- ja Smartumin kulttuurisetelit, Tyky+setelit ja ePassin Kulttuuripassin.

 

 

 

9. Käykö Liikunta- ja Kulttuurisetelit maksuvälineiksi?

Kyllä käy. Hyväksymme maksuksi henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut Edenredin virike- ja Smartumin kulttuurisetelit, Tyky+setelit ja ePassin Kulttuuripassit. Nämä maksuvälineet ovat henkilökohtaisia eli niiden omistaja voi maksaa ainoastaan oman osuutensa pelistä.

 

 

 

10. Mitä jos haluan muuttaa varaukseni pelaajamäärää?

Jos vain yhden tiimin pelaajamäärä muuttuu ei sen ilmoittaminen ole välttämätöntä, mikäli se ei ylitä huoneen maksimimäärää. Maksu paikan päällä veloitetaan pelanneista osallistujista. Jos taas varaamiesi huoneiden määrä muuttuu, pyydämme ilmoittamaan siitä viimeistä 2 vuorokautta etukäteen. Tämä pätee esimerkiksi mittelöhuoneiden muuttamisessa yhdeksi pelihuoneeksi.

 

 

 

11. Onko peli saatavilla vain suomeksi?

Jokaisessa toimipisteessämme on vähintään yksi peli pelattavissa myös englanniksi. Jos haluat pelin englanniksi, muistathan mainita siitä varauksesi yhteydessä Lisätiedot kohdassa.

 

 

 

12. Miten voin perua varaukseni?

Varatun pelihuoneen voi perua 48 tuntia ennen peliä sähköpostitse tai puhelimitse. Tämän jälkeen perutuista peleistä veloitamme 50 euroa varattua huonetta kohden. Peruumattomista peleistä veloitamme täyden hinnan.

Ota yhteyttä

 

 

 

13. otatteko vielä vastaan greatdays-lahjakortteja?

Emme, sillä yhteistyömme Greatdaysin kanssa on päättynyt. Lahjakortin vaihdosta muuhun palveluun tulee sopia Greatdaysin asiakaspalvelun kautta.

 

 

 

14. Mikä on vastaus elämän perimmäiseen kysymykseen, universumiin ja kaikkeuteen?

Se on mysteeri.

 

 

Jäikö vielä jotain mielen päälle?

Voit soittaa meille suoraan tai pistää sähköpostia. Vastaamme puhelimeen parhaiten arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 12-16.

Soita tampereelle

Päämysteerikko Anni

050 572 0100

soita Jyväskylään

Päämysteerikko Toni

050 304 8176

  Soita Kuopioon

Päämysteerikko Noora

050 310 5505

Soita Turkuun

Päämysteerikko Vilma

050 377 4060

 

  Soita Poriin

Päämysteerikko Nennu

044 235 7370

Ota yhteyttä sähköpostitse

 •   Mitä kaupunkia tai asiaa yhteydenotto koskee?