Tarinamme on levinnyt jo viiteen kaupunkiin!

Tiimimme on levittäytynyt jo kuuteen kaupunkiin ja mukana on paljon sekä uusia että vanhoja kasvoja. Jokaisesta kaupungista löytyy päämysteerikko, joka huolehtii toimipisteen juoksevista asioista. Mysteerikot ovat meidän tarinankertojia ja pelinvetäjiä. Mikäli Mysteerikon kohdalla on alla oleva arvomerkki, kertoo se ahkeruudesta, kokemuksesta ja yli 500 pelin vetämisestä. 

 

Tampere

Manse - Tuo kahden lätkätiimin ja rokin luvattu maa

Helky

Helky

Helky, tarinat ja tähdet. Välillä sitä pysähtyy miettimään, että onko tämä vain unta, kun kuuntelee Helkyn tarinoita.

Pasi

Pasi

Pasi on syvällä mysteerien ja mystiikan maailmassa. Rikkinäiset asiat korjaantuvat taianomaisesti hänen läsnäollessaan.

Virpi

Virpi

Sielukas ja syvällinen kohtalotar. Tarinankertoja, jonka draamantaju on vailla vertaa.

Elisa Borg

Elisa Borg

Päämysteerikko

Magyverismin kuningatar. Visuaalinen silmä ja luova huoltaja. Joku rikki? Elisa fiksaa!

elisa(a)mysteeri.com
050 572 0100

Tutustu Tampereen huoneisiin!

Turku

Ai kummal puolel jokkee?

Mysteerikko Noora

Mysteerikko Noora

Turun toimiston ilopilleri Noora piristää niin asiakkaita kuin työkavereitaan rennolla ja luovalla otteella. Kuuluvalla naurullaan, kieli- ja ongelmaratkaisutaidoillaan varustettu pelinvetäjä pyöräyttää pelaajat tarinoiden syövereihin!

Mysteerikko Arttu

Mysteerikko Arttu

Arttu on Turun oma maskotti, joka takaa asiakkaille riemulliset tarinatuokiot ja vihjeet. Myös eriskummallisten taidenäyttelyiden tekeminen työkavereiden iloksi sujuu Artulta.

Mysteerikko Elina

Mysteerikko Elina

Elina on Turun oma järjestelijä, joka pitää huolen, että tavarat löytävät paikkansa. Hänellä on aina jalat maassa ja hyvällä tuurilla saatat kuulla käytäviltä kaikuvan Elinan onnellisen hyräilyn!

Päämysteerikko Vilma

Päämysteerikko Vilma

Päämysteerikko

Aurajoen kimmellyksessä hehkuvan toimipisteemme päämysteerikko Vilma on pienen porukkamme selkäranka. Kun kaikki tuntuu kaatuvan, rautalangasta ja teipeistä Vilma keksii ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaankin. Murteellaan maustettu pakohuonemaisteri on mahtavan persoonansa lisäksi taitava pelinvetäjä!

vilma(a)mysteeri.com
050 377 4060

Tutustu Turun huoneisiin!

 

Jyväskylä

Jypinkylä ja Suomen Ateena

Mikko

Mikko

"Tattista ja erittäin hei!" Ansioitunut roskisten ulosviennissä. Puhu sujuvaa nörttiä, erikoisalanaan savuttavat tietotekniset laitteet. Vaikka luulisit olevasi ajoissa töissä, Mikko on jo paikalla ja laittanut kaiken valmiiksi. Tuo donitseja palavereihin.

Viivi

Viivi

Pukeutuu useimmiten vihreään, vaikka muuta väittäisikin. Viivi on innostuva ihmettelijä, jolla on kuitenkin jalat tiukasti maassa ja lämmin suhtautuminen kaikenlaisiin uusiin tuulahduksiin.

Mikko

Mikko

Mysteerin oma Aira Samulin. Mikolla on myös mittava litania erilaisia lempinimiä, yhtenä näistä varsin kuvaava ”Huggybear”. Mikko halaa pahan pois ja tarjoaa samalla maistettavaksi itse leipomiaan hyveisiä.

Asta

Asta

Käytettävissä aina, kun jossain tarvitaan luovia ratkaisuja. Kekseliäs ja kokeilunhaluinen sielu, joka pirteästi useimmiten potkulautailee töihin.

Toni Peltola

Toni Peltola

Päämysteerikko

Jyväskylän toimiston zen master. Vakaa karkkipäivien ja itsekurin harrastaja, jonka ainoa pahe tuntuu olevan taulutussien jemmailu. Jättää myös jälkeensä post-itejä joihin on piirusteltu mitä mielenkiintoisempia hahmoja.

toni(a)mysteeri.com
050 304 8176

Tutustu Jyväskylän huoneisiin!

Pori

Ei meitä mikään vaivaa!

Mysteerikko Sini

Mysteerikko Sini

Ihana & sympaattinen huonepakokonkari terävillä aivoilla. Rauhallisen ulkokuoren alta löytyy kuitenkin nokkelaakin ovelampi mysteerikko.

Mysteerikko Jasmi

Mysteerikko Jasmi

Kahviaddikti, nokkela kommentoija ja huippu muija! Tällä ihanan empaattisella neidolla on mysteerit mielessä yötäpäivää ja apua saa aina, kun tarvitsee.

Mysteerikko Lauri

Mysteerikko Lauri

Laurilla on pakkomielle korjata kaikki hajonnut ja mielellään HETI. Etunimi muuttuukin usein Peteksi ja saa etuliitteen puuha.

Mysteerikko Sini

Mysteerikko Sini

Porin oma isosiskohahmo. Sinillä on pitkä historia pakopelien saralla ja isommatkaan ongelmat eivät häntä heilauta.

Päämysteerikko Nennu

Päämysteerikko Nennu

Päämysteerikko

Tämä räväkkä Husky-nainen on luovuuden perikuva ja äärettömän energinen niksipirkko.

marianna(a)mysteeri.com
044 235 7370

Tutustu Porin huoneisiin!

Kuopio

Kuopijjoo - Kalakukkoja ja näkötorni

Taru

Taru

Älä anna ulkonäön hämätä; Taru on ihan yhtä kaunis sisältä, kuin ulkoakin. Lyhyt ja ytimekäs, vihjeiden kuningatar. Aika blondi, mutta huumori on yhtä mustaa, kuin Santun kahvi.

Santtu

Santtu

Santtu ottaa autiolle saarelle mukaan laatikon, jotta voisi ajatella sen ulkopuolella. Patologinen pöytärummuttaja. Omistaa ainoat kädet, jotka ovat koskeneet toimiston leuanvetotankoon. Kahvi mustana.

Henna

Henna

Tämä arkkitehtuuria rakastava raksamuija maalailee seinien lisäksi mielellään myös tauluja, sekä harrastaa monenlaista taiteilua. Järjestelee tavarat ja ongelmatilanteet näppärästi järjestykseen. Nauraa etenkin omille vitseilleen useaankin kertaan ja haaveilee matkailusta.

Eppu

Eppu

Toimistomme pyhähuoltaja ja työhyvinvoinnin ylläpitäjä. Epun löytää usein vapaapäivinäänkin toimistolta kiinalaisen ruuan kanssa, mutta jos ei, on hän esittämässä urheilijaa tenniskentällä.

Markus

Markus

Elävä oopperan kummitus ja paikalla jokaisessa näytöksessä. Markus on myös Mysteerin ääninäyttelijä numero uno.

Noora Vartiainen

Noora Vartiainen

Päämysteerikko

Tällä norpan sukulaisella ei tarvitse olla kelloa kaulassa, kun kuuntelee vain mistä se nauru raikaa. El paniquen kruunaamaton kuningatar huolehtii, että kaikki ovat paikalla oikeaan aikaan ja teipit pakattuina. Yliempaattinen luonne, joka haluaisi taidon teleportata matkustaakseen ympäri maailmaa.

noora(a)mysteeri.com
050 310 5505

Tutustu Kuopion huoneisiin!

Hallinto

Behind the scenes

Juha Leppäkynnäs

Juha Leppäkynnäs

Ihmiset ja toimipisteet

Tampereen oma nallekarhu ja ihmisten ihminen. Juha pitää huolen, että kaikilla on kivaa ja jokaisella on mahdollisuus tehdä hyvää duunia.

050 501 7839
juha(a)mysteeri.com

Janne Parri

Janne Parri

Markkinointi & Verkkosivut

Luova nörtti ja nykypäivän nikkari. Janne lypsää mainoksista tulosta ja verkkosivulta varauksia.

040 835 2884
janne(a)mysteeri.com

Jussi Venäläinen

Jussi Venäläinen

Talous & Määrä

Mysteeri-mies. Intohimoinen kehittäjä ja viisauden etsijä, joka pitää puihin kiipeämisestä ja henkseleistä.

040 739 1848
jussi(a)mysteeri.com

Emmi Kärnä

Emmi Kärnä

Pelisuunnittelu & Laatu

Mysteeri-nainen. Utelias ihminen ja kokonaisvaltainen ajattelija, joka rakastaa logiikkaa tarinoissa ja outojen asioiden fanittamista.

040 778 9711
emmi(a)mysteeri.com

Ota yhteyttä!

Haluatko olla osa tarinaa

Katso avoimet työpaikat tai jätä hakemus.

 

Kurkkaa Avoimet työpaikat!