Sähköinen Pakohuonelahjakortti

80 - 125€

Mysteerin sähköinen lahjakortti on avain varmaan irtiottoon arjesta! Lahjakortin voimassaoloaika 6 kuukautta ja sen voi käyttää millä tahansa Mysteerin toimipisteellä. Pakohuonelahjakortti saapuu sähköpostiisi pikaisesti tilauksen jälkeen.

Poista

Voit ostaa vain yhden pdf-lahjakortin kerrallaan. Jos sinulla on jo kortti ostoskorissa, pääset sinne tästä.

Sähköinen Pakohuonelahjakortti

Mysteerin sähköinen pakohuonelahjakortti on avain varmaan irtiottoon arjesta! Lahjakortin voimassaoloaika 6 kuukautta ja se on käytettävissä  Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Porissa tai Mikkelissä. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain.

(Huomaathan, että suosittelemme aina fyysistä lahjakorttia ennen sähköistä, sillä oman kokemuksemme mukaan käsinkosketeltava lahja välittää tunteita huomattavasti sähköistä paremmin. Postitamme lahjakortin ilman postikuluja huomaamattomassa kirjekuoressa valitsemaasi osoitteeseen 1-4 vrk toimitusajalla. Postitettavan lahjakortin voit tilata täältä. Jos kuitenkin haluat tilata sähköisen lahjakortin samantien suoraan sähköpostiisi, olet juuri nyt oikeassa paikassa.)

Itse pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen. Voit valita lahjakortin kooksi minkä tahansa henkilömäärän kahden ja viiden välillä.

Anna unohtumaton elämys lahjaksi ja lähde vaikka lahjansaajan mukaan pelaamaan!

HUOM! Lahjakorttia ei voi maksaa kulttuuriseteleille, eikä yhtä lahjakorttia voi jakaa useaan eri peliin.

Usein kysytyt kysymykset pakohuonelahjakorteista

Kaikissa Mysteerin toimipisteissä, joita löytyy Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Porista ja Mikkelistä.

Mysteerin lahjakortti ei käy Truescapen toimisteissä. 

Kyllä käy! Lahjan saaja voi valita sopivan pelin ja ajankohdan. Lahjakortin yhteydessä tulee myös ohjeet, missä näihin tarinoihin voi tutustua.

Kyllä voit! Tällöin kannattaa vain varmistaa etukäteen, että toimipisteellä on joku paikalla, kun menet sinne. Kurkkaa sivun alalaidasta yhteystietomme ja sovi milloin tulet käymään.

Huom. Toimipisteillämme käy ainoastaan kortti.

Valitettavasti ei. Mutta voit käydä ostamassa sellaisen paikan päältä tilaamatta sitä täältä netistä. Kurkkaa vain sivun alalaidasta sopivan toimipisteen yhteystiedot ja sovi milloin tulet käymään. 

Huom. Toimipisteillämme käy ainoastaan kortti.

Valitettavasti ei. Mikäli et pääse itse antamaan lahjaa, suosittelemme sähköistä lahjakorttia.

Eipä hätää. Tällöin lahjakortti lasketaan arvokortiksi ja maksatte paikan päällä jäljelle jäävän erotuksen.

Lahjakortin voi käyttää vain yhteen peliin, eikä siitä jää saldoa, vaikka porukka olisikin pienempi. Kannattaa siis jakaa iloa ja kerätä iso tiimi, jos sait lahjaksi ison lahjakortin.

Postitamme lahjakortit neljän arkipäivän sisällä tilauksesta. Yleensä Posti tuo kirjeet perille neljässä arkipäivässä.  Emme kuitenkaan voi mennä takuuseen heidän puuhista. Eli yleinen toimitusaika on noin 8 arkipäivää. 

Kun tilaan sähköisen lahjakortin, saat ensin mailiisi vahvistuksen tilauksestasi. Varsinainen lahjakortti tulee toisessa sähköpostissa lähes välittömästi. Mikäli toista sähköpostia ei ole kuulunut 15 minuutin jälkeen, tarkista roskapostisi ja lähetä sitten mailia osoitteeseen [email protected]

Mikäli lahjakortti ei ole ilmestynyt 15 minuutin sisällä tilauksestasi, tarkista roskapostisi ja lähetä sitten mailia osoitteeseen [email protected] Voit myös vastata tilausvahvistuksesi. 

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!