Sähköinen Pakohuonelahjakortti

Mysteerin sähköinen lahjakortti on avain varmaan irtiottoon arjesta! Lahjakortin voimassaoloaika 6 kuukautta ja sen voi käyttää millä tahansa Mysteerin toimipisteellä. pakohuonelahjakortti saapuu mailiisi pikaisesti tilauksen jälkeen.

Poista

Mysteerin sähköinen pakohuonelahjakortti on avain varmaan irtiottoon arjesta! Lahjakortin voimassaoloaika 6 kuukautta ja se on käytettävissä  Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Porissa. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain.

(Huomaathan, että suosittelemme aina fyysistä lahjakorttia ennen sähköistä, sillä oman kokemuksemme mukaan käsinkosketeltava lahja välittää tunteita huomattavasti sähköistä paremmin. Postitamme lahjakortin ilman postikuluja huomaamattomassa kirjekuoressa valitsemaasi osoitteeseen 1-4 vrk toimitusajalla. Postitettavan lahjakortin voit tilata täältä. Jos kuitenkin haluat tilata sähköisen lahjakortin samantien suoraan sähköpostiisi, olet juuri nyt oikeassa paikassa.)

Itse pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen. Voit valita lahjakortin kooksi minkä tahansa henkilömäärän kahden ja viiden välillä.

Anna unohtumaton elämys lahjaksi ja lähde vaikka lahjansaajan mukaan pelaamaan!

HUOM! Lahjakorttia ei voi maksaa kulttuuriseteleille, eikä yhtä lahjakorttia voi jakaa useaan eri peliin.