Postitettu Pakohuonelahjakortti

Mysteerin pakohuonelahjakortti on avain unohtumattomaan elämykseen ja varmaan irtiottoon arjesta. Lahjan voimassaoloaika 6 kuukautta ja se saapuu postitse muutamassa päivässä. Mysteerin lahjakortin voit käyttää Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Porissa. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain.

69,09104,55

Poista

Mysteerin postitettu pakohuonelahjakortti on avain varmaan irtiottoon arjesta. Lahjakortin voimassaoloaika 6 kuukautta ja se on käytettävissä  Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Porissa. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain. Suosittelemme aina fyysistä lahjakorttia ennen sähköistä, sillä oman kokemuksemme mukaan käsinkosketeltava lahja välittää tunteita huomattavasti sähköistä paremmin. Postitamme lahjakortin ilman postikuluja huomaamattomassa kirjekuoressa valitsemaasi osoitteeseen. Mikäli kuitenkin haluat sähköisen lahjakortin löydät sen täältä.

Itse pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen. Voit valita lahjakortin kooksi minkä tahansa henkilömäärän kahden ja viiden välillä.

Anna unohtumaton elämys lahjaksi ja lähde vaikka lahjansaajan mukaan pelaamaan!

HUOM! Lahjakorttia ei voi maksaa kulttuuriseteleille, eikä yhtä lahjakorttia voi jakaa useaan eri peliin.