usein kysytyt kysymykset

5 kpl viiden hengen lahjakortteja

Mysteeri on tosielämän room escape -peli Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Porissa. Pelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

490,00

Haluatko ilahduttaa useampaa ihmistä kerralla? Siinä tapauksessa Mysteerin 5 x 5 lahjakorttipaketti on sinua varten. Paketissa saat 5 kpl 5 hengen lahjakortteja, jotka ovat käytettävissä missä tahansa Mysteerin toimipisteistä. Lahjakortin voimassaoloaika 6 kuukautta ja se on käytettävissä  Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Porissa. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain. Postitamme lahjakortin ilman postikuluja huomaamattomassa kirjekuoressa valitsemaasi osoitteeseen.

Itse pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen. Voit valita lahjakortin kooksi minkä tahansa henkilömäärän kahden ja viiden välillä.

Anna monta unohtumatonta elämystä lahjaksi!

Saatat myös pitää...