10 kpl viiden hengen lahjakortteja

Mysteeri on tosielämän room escape -peli Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Porissa. Pelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

799,00

Haluatko ilahduttaa useampaa ihmistä kerralla? Siinä tapauksessa Mysteerin 10 x 5 lahjakorttipaketti on sinua varten. Paketissa saat 10 kpl 5 hengen lahjakortteja, jotka ovat käytettävissä missä tahansa Mysteerin toimipisteistä. Lahjakorttien voimassaoloaika 6 kuukautta ja se on käytettävissä  Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Porissa. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain. Postitamme lahjakortit ilman postikuluja huomaamattomassa kirjekuoressa valitsemaasi osoitteeseen.

Itse pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen. Voit valita lahjakortin kooksi minkä tahansa henkilömäärän kahden ja viiden välillä.

Anna monta unohtumatonta elämystä lahjaksi!