Tuntemattomien pelit

MIKÄ ON TUNTEMATTOMIEN PELI?

 Haluatko jännitystä? Oletko valmis tutustumaan kaltaisiisi ihmisiin? Oletko aina halunnut pelaamaan pakopelin, mutta et ole saanut porukkaa kasaan? Anna meidän koota tiimi puolestasi!

Tammikuusta 2019 lähtien voi jokaisessa Mysteeri-kaupungissa pelata  pakopeliä tuntemattomien kanssa! Tuttujen ihmisten kanssa pelaaminenhan on… no, tuttua, mutta miten peli toimiikaan, kun pelikaverista ei tiedä muuta kuin nimen? Ole rohkea ja ota selvää!

VARAA PAIKKASI PELIIN ENNAKKOON

Tuntemattomien pelejä pelataan toimipisteillämme vaihtuvalla pelillä joka kuun viimeinen keskiviikko. Varaa itsellesi rohkeasti paikka sopivaan peliin ja ajankohtaan. Peli toteutuu, jos pelaajia on vähintään kolme.

TUO ITSESI PAIKALLE OIKEANA PÄIVÄNÄ

Mikäli peli ei toteudu, saat kaksi päivää etukäteen peruutusviestin sähköpostiisi, mutta pelin toteutuessa saat muistutusviestin peliä edeltävänä päivänä. Muista saapua pelipaikalle ajoissa.

Ilmoittautuminen on sitova!

PELAA TUNTEMATTOMIEN KANSSA!

Tehtävänne on tuttu, mutta tuleva tiimisi ei. Minkälainen ihmisjoukko pakohuoneeseen lukitaankaan? Mekään emme tiedä! Tutustu, ratko, seikkaile, selviä… Ja löydä uusi ystävä tuntemattomasta!

HINTA

Jokainen pelaaja maksaa pelistä oman osuutensa.
Pelaajamäärä ei vaikuta hintaan tuntemattomien pelissä.

26 PER Pelaaja
  •  

VARAA PAIKKASI TUNTEMATTOMIEN PELISSÄ

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Ei tarvitse, sinulla on kaikki tarvittava mukanasi pääsi sisällä. Mikäli käytät silmälaseja kannattaa ne ottaa mukaan. Saat selkeät ohjeet paikan päällä ennen peliä. Pelissä ei kuntoilla tai sotketa, joten voit saapua arkivaatteissa. Tai miten vain haluat. Mikäli kuitenkin haluat valmistautua, kannattaa lukea ensipelaajille tarkoitettuun blogipostaukseemme.

Pelaajien on saavuttava pelipaikalle 15 minuuttia ennen pelin alkamista, jotta kerkeämme antamaan riittävän ohjeistuksen. Mysteerihuoneessa tiimillänne on aikaa 60 minuuttia, mutta aikaa kannattaa varata koko vierailuun 1,5 tuntia. Pelin jälkeen aikaa on hyvä varata 5-10 minuuttia ryhmäkuvaukseen, pelipalautteeseen ja heränneiden kysymyksien sekä innostuksen läpikäyntiin.

Peli toteutuu, mikäli peliin on ilmoittautunut kolme osallistujaa. Ilmoittautuminen tulee tehdä kaksi vuorokautta ennen peliä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Jos peli toteutuu, saat sähköpostiisi muistutusviestin.  Jos peli taas ei toteudu, saat sähköpostiisi peruutusvahvistuksen kahta päivää ennen peliä. Älä kuitenkaan masennu, sillä voit kokeilla ilmoittautua kyllä uudestaan johonkin tulevaan peliin.

Kiva että olet noin innokas! Päätimme aloittaa Tuntemattomien pelit toistaiseksi yhdellä pelillä / kuukausi nähdäksemme, kuinka paljon pelaajat niistä innostuvat. Jos peliajat täyttyvät ja kysyntää riittää, avaamme varmasti myös muita tuntemattomien peliaikoja!

Siinä se jännitys onkin, sillä kuka tahansa voi varata paikan kyseiseen peliin! Voit kuitenkin vähintään luottaa siihen, että hänkin on seikkailunmielinen ja avoin.

Jokainen maksaa pelistä oman osuutensa. Maksu suoritetaan pelin jälkeen paikan päällä pankki- tai luottokortilla. Yrityksien on mahdollista maksaa myös laskulla. Hyväksymme maksuksi myös Mysteerille ostetut lahjakortit sekä Edenredin virike- ja Smartumin kulttuurisetelit, Tyky+setelit ja ePassin Kulttuuripassin. Huomioithan, että Tuntemattomien pelin hintaan ei voi yhdistää muita alennuksia, kuten opiskelija-alennusta.

Löydät reitit toimipisteillemme kaupunkisivuilta. Voit myös skrollata sivun alalaitaan ja klikata kaupunkisi kohdalta Google-ikonia, jolloin näet sijainnin Google Mapsissä.

Tuntemattomien pelit saattavat kuulostaa hulluilta, mutta ne ovat yleinen standardi pakopeleissä maailmalla. Esimerkiksi USA:ssa pakopelit pelataan lähtökohtaisesti aina ”pelipaikoittain” niin, että huoneessa on väkisinkin tuntemattomia. Jos pelin haluaa pelata Yhdysvalloissa vain oman tiimin kesken, täytyy huone usein varata lisähintaan privaatiksi. Suomessa oman tiimin kesken pelaaminen on kaikista yleisin käytäntö, mutta haluammekin nyt nähdä, mitä mieltä suomalaiset ovat uudesta haasteesta…