Toimipiste muuttaa ja avaa uusia pelejä

Kauan odotettu muutto

Joulu ja uusi vuosi sujuivat Mysteerin väellä perin rauhallisesti, sillä uusia toimipisteitä ei tullut perustettua ja vain yksi uusi huonekin avattiin Kuopioon. Kenties yhtälöstä puuttui riittävä määrä jännitystä, sillä tammikuun puolessa välissä Mama totesi Jyväskylän mysteerikoille puolihuomaamattomasti: “Käytiin tänään vähän kattelemassa toimitiloja…” “Siis mitä, muutetaanko me”, kiljaisi Iina korkealla C:llään.

Emmi oli hyvin onnellinen saadessaan vastata takaisin

 

“KYLLÄ, ME MUUTETAAN JYVÄSKYLÄSSÄ.”

Uutukaiset pelit ja kuviot

Uusi toimipiste tarkoittaa väistämättä uusia pelejä ja kaikenlaista jännittävää ylipäätänsäkin. Uuden tilan suuremman odotushuoneen ansiosta aiomme suunnitella mysteerihuoneiden ohelle sopivia ohjelmia ja palveluita. Otamme mielellämme ideoita vastaan: minkälaista lisäpalvelua yrityksesi voisi meiltä ostaa? Kuinka voisimme tehdä merkkipäiväsi juhlinnasta vieläkin ikimuistoisemman?

Tänä keväänä lellittelemme pelaajiamme myös kahdella uudella, vielä julkaisemattomalla mysteeritarinalla. Helmikuussa perjantaina 12.2. avaamamme peli tulee olemaan uusi mittelöhuone, jonka teossa tähtäämme aloittelijaystävällisyyteen ja kepeään teemaan. Myöhemmin kevättalvella (aika tarkentuu myöhemmin) avaamme toisen huoneemme, josta jopa kokeneet pro-liigalaiset tulevat saamaan riittävästi haastetta. Uuden mittelömme varauskalenteri on jo auki.

 

Varaa uusi mittelö

Helmikuun siirtymävaihe

Rakas Siirimme jättää Jyväskylän lopullisesti taakseen 30. tammikuuta. Tämän jälkeen Vaara Kompassilla -mittelöpelimme jatkaa vanhassa osoitteessamme Onkapannu 4 helmikuun loppuun asti. Jos et ole siis kerännyt vielä ratkaisevia todisteita Kompassista, niin sinulla on vielä helmikuu aikaa tehdä se.

Uusi pelimme alkaa pyöriä uudessa toimipisteessämme 12.2. alkaen, jonka osoite on…

Testiryhmäkisa – missä uusi toimipiste on?

Testiryhmäkilpailumme ovat tulleet tähän mennessä jo tutuiksi pelaajillemme. Emme aio pettää teitä nytkään, sillä tällä kertaa saatte selvittää uuden toimipisteemme sijainnin mysteerin!

Postaamme Instagramiin ensi torstaihin (28.1.) mennessä 4 vihjettä osoitteesta erillisinä kuvina. Kuvateksti ei välttämättä ilmoita sen olevan vihjekuva, joten tarkkana saa olla! Oikeassa vastauksessa on ilmettävä uuden toimipisteemme osoitteen

  • kadun nimi
  • rakennuksen numero
  • rappu, josta sisäänkäynti tapahtuu
  • kerros, jossa Mysteeri sijaitsee

Lähetä oikea vastauksesi Mysteeri Jyväskylän Facebook-sivujen kautta viestillä torstaihin 28.1. klo 21 mennessä. Osoitetta saa toki veikata aikaisemminkin. Arvomme kaikista oikein vastanneista 2 testiryhmää, jotka pääsevät kokeilemaan uusinta mittelöämme viikon 6 alkupuolella. Onnea kisaan!

P.S. Pieni vinkki, sijainti on keskustassa!

Jaa tämä kirjoitus...

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tai lue lisää juttuja blogistamme!

Blogi
Viivi Keinanen

Kesätekemistä oman porukan kesken

Mitä tekemistä keksiä omalle porukalle, jos suuria väkijoukkoja haluaa vältellä? Suoratoistopalvelut on selattu läpi, ja jokainen uppoutuu omaan somekuplaansa sohvannurkkaan, kun festarireissut ja lomamatkat peruuntuvat. Näiden ideoiden toteuttaminen ei vaadi päiväkausien suunnittelua!

Lue Lisää

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!