Amurin noita

Omituisten rikosten sarja on raivonnut Tampereella jo vuosia. Tavalliset ihmiset ovat tehneet odottamattomia ja omituisia rikoksia kertomansa mukaan tiedostamattaan. Eri ajasta, paikasta ja tekijöistä huolimatta rikoksissa on kuitenkin jotain samanlaista. Alamaailman kaduilla vaeltelee tuulen lailla tapaukseen liittyvä nimi, jota kukaan ei uskalla lausua:

Amurin noita.

Lue koko tarina

 

Amurin Noita on moniulotteinen Escape Room -peli Tampereella

 Tampereella Amurin alueella tapahtuu kummia. Perheenäidit tuhrivat kouluja, hiihtäjät hiekoittavat ladut, poliitikot sabotoivat rautateitä. Eri ajoista, paikoista ja tekijöistä huolimatta rikoksissa on kuitenkin jotain samanlaista. Nimeämätön julma piirre, jonka olemassaolon voi tiedostaa, mutta ei löytää.

 Jos rikoksen haluaa todella selvittää kaupungissa, parhaat tiedot saa pimeimmillä sisäpihoilla oikeilta ihmisiltä. Kuitenkin, kun puhe tulee juuri näistä rikoksista, hiljenee suulainkin tiedonantaja. Pitkän suostuttelun ja omaisuudenvaihdonkin jälkeen selville voi onkia tiedon vain jostain pahasta. Jostain, jolla ei ole nimeä.

 

Viikkoja, kuukausia ja kuulusteltuja tiedonantajia kuluu. Nimi ei pakene kenenkään huulilta, mutta kyse on selkeästi samasta synkästä hahmosta. Viimein eräs rikottu sielu sylkäisee sanat hiljaa ilmaan.

“Amurin noita.”

 

Tätä nimeä kaikki siis pelkäävät. Uusi tieto auttaa yhdistämään muutamia palasia kohdilleen, mutta suurin osa jää silti vielä pimeän peittoon. Yksi kysymys on kuitenkin ratkeamaisillaan: ”Missä?”
Tampereen Amurin alueen tarkka tutkinta johtaa lopulta Näsilinnankadun ja Puutarhakadun risteykseen, rikoksien piinaaman mustan kerrostalon eteen.

 

Astutte poliisisaattueen perässä kiinteistöön. Ovella virkavalta taluttaa ulos hurjasti potkivan ja raapivan, sekavan nuoren naisen. Naisen vaatteista paistaa pienellä rahalla eletyn hylkiön elämä, mutta kasvot ovat omituisen ilmeettömät puremisesta ja potkimisesta huolimatta. Naisen jälkeen jää avonainen ovi ja pahaenteinen tunnelma.

 

Seuraavaksi on teidän vuoronne astua tarinaan. Mikä on naisen osuus kaupunkia ravisuttaneessa tapahtumasarjassa? Mikä on salaisuus Amurin noidan takana? Onko uudet rikokset mahdollista estää ajoissa?

 

VARAA PELI JA RATKAISE MYSTEERI   Tutustu Jaskan Pubiin

Tiimin koko

Tiimin koko

2-5 henkeä

Pelin elementit

Pelin elementit

Moniaistillisuus, ennakkoluulottomuus

Suosittelemme

Suosittelemme

Aiemmin pelanneille, jännityksen etsijöille, Tampereen rakastajille

Kieli

Kieli

Saavilla suomeksi ja englanniksi

 

Vaikeusaste?

Emme määritä huoneillemme vaikeusastetta, sillä huoneen haasteet eivät ole yksiselitteisiä. Erilaiset tehtävät saattavat osoittautua helpoiksi tai vaikeiksi oli kyseessä sitten ensikertalaiset tai kokeneet pelaajat. Jos et ole varma, minkä huoneen valitsette, soittele ihmeessä meille tai pistä viestiä Facebookissa.

Näin peli toimii

Kokoa tiimi

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 2-5 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään sen mysteeriä ja etsimään tietä ulos.

Pelaa aikaa vastaan

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri

Ratkaise Mysteeri

Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

Katso vapaat ajat

Hinnat

 

2 pelaajaa
38per pelaaja
  • Yhteensä 76€
3 pelaajaa
30per pelaaja
  • Yhteensä 90€
4 pelaajaa
26per pelaaja
  • Yhteensä 104€
5 pelaajaa
24per pelaaja
  • Yhteensä 120€

 Varaa peli

Varaa Amurin noita

Haluaisitteko tulla jo tänään?

Voit myös tiedustella vapaita aikoja tälle päivällä numerosta 050 431 8838.

SOITA HETI

Arvostelut

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Tampereen toimipisteestä.

4,9/5 tähteä (142 arvostelua)

4,9/5 tähteä (142 arvostelua)

"Ratkaisimme Amurin noidan mysteerin, ja oli huippukiva tehtävä! Pohdittavaa riitti kaikille aisteille ja tarina oli toimiva, puitteet hienosti toteutettu. Kiitos!"
-Laura

4,7/5 tähteä (64 arvostelua)

4,7/5 tähteä (64 arvostelua)

"Huikea! Ensikertalaisena en osannut odottaa, että Mysteerihuone olisi noin mahtava kokemus. Suosittelen kaikille!"
-Juha

4,5/5 tähteä (30 arvostelua)

4,5/5 tähteä (30 arvostelua)

"Amurin noita room was quite hard, I don't recommend it for escape room first timers. But for people who have played these games before, room is challenging but still fun. We did have couple of incidents where things wouldn't work like they'd supposed to, but the service from the staff was great. And we got out, so of course it was fun ;)"
-Kaisa