Päivitys 7.5.

Olemme päättäneet hakemusten vastaanoton.

Mitä tarjoamme?

Tampereen päämysteerikon tehtävä on kuin tarkoitettu sinulle, jos haluat olla Suomen mysteerien huipulla välittävässä ja tiiviissä työyhteisössä. Työtehtäviin kuuluu toimipisteen pyörittäminen, pelivarausten hoitaminen, työntekijöiden työnteon organisointi sekä toimipisteen paikallinen markkinointi. Työ on siis kokopäiväistä ja painottuu viikonloppuihin. Palkka koostuu kolmesta osasta: pohjapalkasta, mysteeripelien vetämistunneista sekä toimipisteen pelimääriin sidotusta provisiosta. Työkavereiksesi saat värikkään ja innokkaan joukon ihmisiä, jotka ovat kuin kotonaan outouksien parissa.

 

Mitä etsimme?

Etsimme yrittäjähenkistä organisoijaa, jolla on hyvä draivi saada oman toimipiste kukoistukseensa room escape -alan värikkäissä pyörteissä. Tuleva Tampereen päämysteerikko on ennen kaikkea neuvokas, eikä sormi lipsahda suuhun vaikeissakaan tilanteissa. Empatiakyky ja ihmisten ymmärtäminen ovat osaamisen A ja O, sillä niin työntekijöiden, työyhteisön kuin asiakkaiden kanssa toimiminen vaativat niitä jatkuvasti. Johdettavaan tiimiin kuuluu pelinvetäjät eli mysteerikkot, joita on tällä hetkellä kahdeksan.
Emme edellytä aiempaa osaamista alalta, mutta toivomme, että pakohuoneet ovat edes käsitteenä sinulle tuttuja. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä. Plussaksi taas laskemme kokemuksen myynnistä, käsi- ja puutöistä sekä mistä vain luovasta toiminnasta. Ajokortin omistaminen helpottaa myös työtä, muttei ole välttämättömyys.
Lisätietoja pestistä voit kysellä sähköpostitse osoitteesta juha@mysteeri.com. Samaan osoitteeseen voi myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n PDF-muodossa. Otsikoi sähköpostisi ”Hakemus – Päämysteerikko Tampere”. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja pesti alkaa niin pian kuin mahdollista.

 

Tietoa Mysteeristä

Mysteeri on vuonna 2015 perustettu noin 40 henkilöä työllistävä elämysalan yritys, joka erikoistuu tällä hetkellä room escape -pelien tuottamiseen Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Porissa ja Kuopiossa. Mielenkiintoisista ihmisistä koostuva ja luovuutta hikoileva työyhteisömme on aina valmis lukitsemaan uudet, onnistumisen oivalluksia etsivät tiimit pelihuoneisiimme.