Polttariohjelma, joka toimii kaikille

Haluatteko laittaa sankarin älykkyyden ja selviytymistaidot tositestiin?

Mysteeri aiheuttaa kuumotuksen tunteita tilauksesta, sillä voimme lukita pahaa aavistamattoman toverinne room escape -huoneeseemme hetkeksi aivan yksin! Epätoivoiselta vaikuttavan alun jälkeen (n. 10min) saavutte pelastamaan päivänsankarin ja pelaatte loppupelin hänen kanssaan. Sokkoyllätyksen saat polttariporukallesi 10 euron lisähintaan. Voitte myös sopia kanssamme etukäteen pelihuoneeseen piilotettavasti lahjasta, minkä sitten löydätte yhdessä huoneesta.

Voit varata pelin suoraan tai olla meihin yhteydessä, jos haluat erityisjärjestelyitä!

 

Ota yhteyttä  Lisätietoja huoneista

 

Varaa Jyväskylä   Varaa Tampere   Varaa Kuopio
Varaa Turku   Varaa Pori

Peleistämme sanottua

Tia

Kaaso

Mysteeri oli nappivalinta polttareiden yhdeksi ohjelmanumeroksi. Mielekästä ja haasteellista tekemistä kerralla isomallekin porukalle. Polttarisankarille oman lisäyllätyksen toi huoneeseen ennalta piiloitettu rakkauskirje tulevalta aviomieheltä. Kaiken kruunasi henkilökunnan ystävällinen ja avulias palvelu alkutiedusteluista mysteerin ratkaisemiseen asti! Kiitos.

Heidi

Morsian

Polttaripäiväni ylläyshuipennus oli Jyväskylän Mysteeri. Koukuttava tarina, hämärä huone ja tiivis tunnelma saivat nämä viisi naista lapsellisen innostuneiksi mysteerin ratkomisesta. Ohjeet ennen huonetta olivat selkeät ja kaikki toimi moitteettomasti. Päivän huippujuttu, joka kivasti yhdisti joukkoa, josta kaikki eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Miten homma toimii?

Valmistelut

Valmistelut

Olkaa meihin yhteydessä etukäteen jos haluatte yllärin päivänsankarille tai sovittaa huoneen tarinan ohjelmaanne.

Pitäkää mieli virkeänä

Pitäkää mieli virkeänä

Tulette pakohuoneeseen ratkomaan älyllisesti haastavia pulmia ja tehtäviä. Pitäkää siis mieli virkeänä! Juominen ei edesauta sitä.

Selvittäkää Mysteeri

Selvittäkää Mysteeri

Tavoitteenanne on päästä huoneesta ulos 60 minuutissa ja selvittää mysteeri. Tunnin aikana ryhmäydytte ja haastatte päivänsankarin lisäksi myös itseänne.

Ota yhteyttä tai soita suoraan

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teidän päivään sopiva pakohuone-elämys!

Soita Tampereelle  Soita Jyväskylään  Soita Kuopioon

Soita Turkuun  Soita Poriin

 

Ota yhteyttä

  •   Missä kaupungissa haluaisitte pelata?