POLTTARIT TAMPEREELLA

Aloita polttaripäivä pakohuoneessa!

Paras tapa aloittaa polttarit

Pitkään suunnitellut polttarit Tampereella ovat viimein alkamassa. Sankarille olisi järjestettävä hauska ja mielenkiintoinen päivällä parhaiden ystävien kanssa. Päivän aloituksesta helpointa ei tee ensi kertaa tosielämässä kohtaava polttariporukka, jonka viihtyminen vaikuttaa suoraan päivänsankarin mielialaan. ”Hitti vai huti”, pyörii stressantuneen järjestäjien mielessä kun hän tarkkailee aamukohmeista porukkaa.
 
Onneksi mieltä rauhoittaa edes se, että ensimmäinen aktiviteetti murtaa takuulla koko porukan jään.
 

Kun järjestät polttarit Tampereen Mysteerissä, saat juhlapäivään tekemistä, joka sopii kaikille, ei vaadi vaatteidenvaihtoa tai kuntoilua ja mikä tärkeintä – laittaa koko polttariporukan toimimaan yhdessä! Pakohuonepeleissä tuntemattomatkin tutustuvat toisiinsa mielenkiintoisen tekemisen varjolla ja jutunaiheita ei tarvitse vääntää väkisin. Juteltavaakin riittää pelin jälkeen koko illaksi tai vaikka ihan häihin asti.

Mysteerillä polttareista voi tehdä ikimuistoiset monella tavalla. Sokkoyllärissä voimme lukita päivänsankarin pakohuoneeseemme ratkomaan peliä itsekseen! Epätoivoiselta vaikuttavan alun jälkeen (n. 10min) saavutte pelastamaan päivänsankarin ja pelaatte loppupelin hänen kanssaan. Sokkoyllätyksen saat polttariporukallesi 10 euron lisähintaan. Voitte myös sopia kanssamme etukäteen pelihuoneeseen piilotettavasti lahjasta, minkä sitten löydätte yhdessä huoneesta.

Voimme tehdä tämän tai antaa ideoita koko päivän teemoitukseen! Ehkäpä joku päivänsankarin historian hahmoista on muuttanut tiloihimme? Jaska ainakin tunnettu hurmuri ympäri Suomen ja mekään emme ole varmoja hänen kaikista edellisistä suhteistaan… Ota meihin siis yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen päivä!

SOPIKAA
ENNAKKOON

Olkaa meihin yhteydessä etukäteen polttaripäivän mahdollisista yllätyksistä sankarille, autamme mielellämme!

PITÄKÄÄ MIELI VIRKEÄNÄ

Tulette ratkomaan älyllisesti haastavia tehtäviä. Pitäkää siis mieli virkeänä ja aloittakaa mahdollinen shottiralli vasta myöhemmin.

SELVITTÄKÄÄ
MYSTEERI

Jännittävän tunnin aikana tutustutte toisiinne ja haastatte päivänsankarin lisäksi myös itseänne. Hauskaa, eikö?

Mysteeri oli nappivalinta polttareiden yhdeksi ohjelmanumeroksi. Mielekästä ja haasteellista tekemistä kerralla isommallekin porukalle. Polttarisankarille oman lisäyllätyksen toi huoneeseen ennalta piiloitettu rakkauskirje tulevalta aviomieheltä. Kaiken kruunasi henkilökunnan ystävällinen ja avulias palvelu alkutiedusteluista mysteerin ratkaisemiseen asti! Kiitos.
- Tia

Ole yhteydessä,
suunnitellaan yhdessä!