TAPAUS LARRY B.

Onko edessä etsivän vaikein tehtävä?

KUKA ON RIKOSAALLON TAKANA?

Etsivä Larry B. on keitetty monessa liemessä. Omalla alallaan arvostusta nauttiva tutkija ei ole levännyt nuoresta iästään huolimattaan hetkeäkään laakereillaan: yli vuosikymmenen mittaiselle uralle on mahtunut niin valtionsalaisuuksien piilottamista, Bobrikovin murhan selvittämistä, Rikos-TV:n stunttimiehenä esiintymistä ja Amurin noidan jahtaamista. Larryn, kuten myös muiden kovan luokan ammattilaisten kohdalla, ongelma kuitenkin on joka tapauksen myötä kovenevat panokset.

Viime aikoina Larryn yöunia on piinannut katala, loppumaton rikosaalto. Vaikka kärsimyksen määrä ei olisikaan yksittäisen ihmisen kohdalla suurta, paisuu se riittävän monen uhrin kautta maanlaajuiseksi epidemiaksi! Kun jokaisesta suomalaisesta kodista on kadonnut tärkeä esine, ei tapaus voi ratketa ilman Larryn kaltaista nerokasta mieltä…

Tapaus on vaikea. Monien mielestä mahdoton. Ja nyt jopa Larry on umpikujassa! Hänellä ei leikkaa, ei sitten millään.

Auttaisitteko Larryn oikeaan suuntaan ennen kuin on myöhäistä?

Keille se sopii?

Larry B:n tapaus on erinomainen peli dekkarien ja mysteerien ystäville. Myös rohkeat perheet pitävät tästä toimeksiannosta.

Millainen se on?

Larry on pelinä tunnelmallinen ja yllättävä. Jutun selvittäminen vaatii päättelykykyä, ja tietenkään harmaista aivosoluista ei ole haittaa...

Missä se on?

Tapaus Larry B sijaitsee vanhalla toimipisteellämme osoitteessa Tulliportinkatu 34 A.

In English?

Yes, pelattavissa suomeksi tai englanniksi. Ilmoitathan meille etukäteen, jos haluat pelin englanniksi.

VARAA NYT

KUOPIOSSA VOIT PELATA MYÖS:

PAHOLAISLUOKKA

Vanhan biologian opettaja Ruutasen tunnit jäivät erityisesti mieleen kouluajoilta. Opettajan nimikkolauseeksi jäikin: ”Kuka nyt ei pitäisi pienten eläinten leikkelyä mielenkiintoisena!” Huhun mukaan herra Ruutanen on vanhoilla päivillään siirtynyt aina vain isompien demonstraatiokappaleiden pariin.

Uskallatteko ottaa luokkakokouskutsun vastaan?

Suosittelemme polttariporukoille, perheille ja ensikertalaisille

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!