TAPAUS LARRY B.

Onko edessä etsivän vaikein tehtävä?

KUKA ON RIKOSAALLON TAKANA?

Etsivä Larry B. on keitetty monessa liemessä. Omalla alallaan arvostusta nauttiva tutkija ei ole levännyt nuoresta iästään huolimattaan hetkeäkään laakereillaan: yli vuosikymmenen mittaiselle uralle on mahtunut niin valtionsalaisuuksien piilottamista, Bobrikovin murhan selvittämistä, Rikos-TV:n stunttimiehenä esiintymistä ja Amurin noidan jahtaamista. Larryn, kuten myös muiden kovan luokan ammattilaisten kohdalla, ongelma kuitenkin on joka tapauksen myötä kovenevat panokset.

Viime aikoina Larryn yöunia on piinannut katala, loppumaton rikosaalto. Vaikka kärsimyksen määrä ei olisikaan yksittäisen ihmisen kohdalla suurta, paisuu se riittävän monen uhrin kautta maanlaajuiseksi epidemiaksi! Kun jokaisesta suomalaisesta kodista on kadonnut tärkeä esine, ei tapaus voi ratketa ilman Larryn kaltaista nerokasta mieltä…

Tapaus on vaikea. Monien mielestä mahdoton. Ja nyt jopa Larry on umpikujassa! Hänellä ei leikkaa, ei sitten millään.

Auttaisitteko Larryn oikeaan suuntaan ennen kuin on myöhäistä?

Keille se sopii?

Larry B:n tapaus on erinomainen peli dekkarien ja mysteerien ystäville. Myös rohkeat perheet pitävät tästä toimeksiannosta.

Millainen se on?

Larry on pelinä tunnelmallinen ja yllättävä. Jutun selvittäminen vaatii päättelykykyä, ja tietenkään harmaista aivosoluista ei ole haittaa...

In English?

Yes, pelattavissa suomeksi tai englanniksi. Ilmoitathan meille etukäteen, jos haluat pelin englanniksi.

VARAA NYT

KUOPIOSSA VOIT PELATA MYÖS: KUOPIOSSA VOIT PELATA MYÖS:

PAHOLAISLUOKKA

Vanhan biologian opettaja Ruutasen tunnit jäivät erityisesti mieleen kouluajoilta. Opettajan nimikkolauseeksi jäikin: ”Kuka nyt ei pitäisi pienten eläinten leikkelyä mielenkiintoisena!” Huhun mukaan herra Ruutanen on vanhoilla päivillään siirtynyt aina vain isompien demonstraatiokappaleiden pariin.

Uskallatteko ottaa luokkakokouskutsun vastaan?

Suosittelemme polttariporukoille, perheille ja ensikertalaisille