Pikkujoulut KUOPIOSSA

Pakohuone murtaa jään!

Pikkujoulut, joissa hupi ja Haastavuus yhdistyvät!

Milloin olet viimeksi viettänyt pikkujoulut Kuopiossa, joissa ei tarvitse hikoilla, kaikki viihtyvät, jokainen paikallaolija osallistuu yhteiseen tekemiseen ja kaiken hauskan lisäksi jälkipuitavaa riittää koko loppuillaksi?

Mysteerin pakohuonepelit ovat samaan aikaan sekä pikkujoulujen paras jäänmurtaja että mielekkäin tekeminen. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen. Pelistä tullaan ulos yhdessä – tai ei ollenkaan! Ulos selvinneet voivat jatkaa iltaa helposti johonkin keskustan lukuisista ravintoloista, sillä pelimme ovat torin nurkalla.

Yhdessä pakohuoneessa pelaa kerrallaan 2-5 henkeä, mutta isommat ryhmät voivat pelata Mysteerillä yhtäaikaisesti useassa pelihuoneessamme. Kuinka monta teitä olisi? Kysy rohkeasti tarjousta!

Se on kaikille sopivaa

Pakohuoneeseen voi saapua sellaisena kuin on: erillistä vaatetusta ei tarvita! Tämä tarkoittaa, että vaatteiden vaihdolle ja laittautumiselle ei tarvitse varata enää erikseen aikaa ja tiloja muutenkin täyteen kellotetusta pikkujouluillasta.

Se on yhdessä tekemistä

Kun ihmiset laittaa tekemään yhdessä hauskoja asioita uudenlaisessa ympäristössä, hävitämme normaalit roolimme ja annamme itsellemme luvan innostua. Mikä olisi parempaa, kuin jo alkuillasta murrettu jää ja siitä seurannut rento ilmapiiri?

Se on hupia ja haastetta

Yhteisen päämäärän eteen ponnistelu lisää kummasti yhteenkuuluvuuden tunnetta myös toisilleen tuntemattomissa ihmisissä! Pakohuoneessa ainoa yhteinen vastustaja on aika, eikä riemukkailta hetkiltä voi välttyä!

Peleistämme sanottua

Mennäänkö astetta pidemmälle?

Jos pelkkä pakohuonepeli on jo koettu, tiimipelitestimme on teitä varten! Uusi yrityksille suunnattu pakettimme yhdistää pakopelien huvin ja leikkimielisen tiimianalyysin hyödyn. Normaalin pakopelin jälkeen käydään reilun 30 minuutin palautekeskustelu, jossa saatte selville, mikä on todellinen tiimikuntonne. Uskallatteko lähteä testaamaan?

Heräsikö mielenkiintosi? KYSY LISÄÄ!