liskojen yö

Pystyttekö auttamaan jaskaa?

Onko jaskaa huijattu?

Vanha kaverinne Jaska  on hävinnyt kaikki rahansa ja nyt laittomia uhkapelejä kerhotiloissaan pyörittävä jengi, Bearded Dragons, kohtelee Jaskaa juoksupoikanaan. Jaska suorittaa toinen toistaan karumpia hommia, mutta tehtävälistalle ei tunnu tulevan loppua. Velkaa on aivan liikaa ja puhe velan perimisestä “lopullisin keinoin” on kantautunut Jaskan korviin.

Jaska vakuuttaa, ettei ole läheskään niin suurissa veloissa kuin jengi väittää, onko tässä sittenkin kyse myös jostain muusta? 

Jaska auttaa teitä livahtamaan kerhotilaan, teillä on nyt tunti aikaa! 

Ehdittekö selvittää mysteerin ja auttamaan Jaskaa ajoissa?

Keille se sopii?

Liskojen yö sopii kaveriporukoille ja rentoa, mutta rempseää peliä etsiville!

Millainen se on?

Liskojen yö on jännittävä ja hauska pakopeli, jonka tunnelmallisessa ympäristössä yhteistyö on valttia.

Missä se on?

Liskojen yö sijaitsee uudella toimipisteellämme osoitteessa Kauppakatu 48.

In English?

Yes, pelattavissa suomeksi tai englanniksi. Ilmoitathan meille etukäteen, jos haluat pelin englanniksi.

VARAA NYT

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!