Kellari

Uusi toimipiste, jossa on hieno kellaritila! Tarkoituksena oli rakentaa hieno pakohuone, vaan suunnitelmat tyssäsivät heti alkuunsa. Tila tuntuu karmivalta, esineet tuntuvat liikkuvan silmäkulmassa, ja tilassa käyneet mysteerikot ovat saaneet selittämättömiä fyysisiä ja henkisiä oireita. 

Mielikuvitus lähti laukkaamaan välittömästi, kun kuulimme edellisen vuokralaisen olevan paranormaaleja ilmiöitä tutkiva yritys. Tutkimme asiaa, ja saimme selville edellisen yrityksen lähteneen tiloista toisen yrittäjän kuoltua kellarissa tapaturmaisesti…

Mitä ihmettä Kellarissa oikein tapahtuu?

 Huomioittehan, että peli on kauhuteemainen ja pelissä saattaa säikähtää. Peli sisältää yliluonnollisia elementtejä, jotka eivät välttämättä sovi kaikille pelaajille. Huone on myös valaistukseltaan hämärä. Kellari sijaitsee kellaritilassa ja se pelataan muista peleistä poiketen kengät jalassa. Kellariin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla.

Keille se sopii?

Kellari sopii rohkeille pelaajille sekä kauhun ystäville.

Millainen se on?

Kellari on kauhuteemainen ja jännittävä huone, joka sijoittuu oikeaan kellaritilaan.

Missä se on?

Kellari sijaitsee uudella toimipisteellämme osoitteessa Kauppakatu 48.

k-18

Huone sisältää kauhun elementtejä emmekä suosittele sitä alle 18-vuotiaille.

In English?

Yes, pelattavissa suomeksi tai englanniksi. Ilmoitathan meille etukäteen, jos haluat pelin englanniksi.

VARAA NYT

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!