HUONE 785 kuopio

Kuka onnistuu pääsemään sisään?

MItä on huoneessa 785?

Salaperäisiä ja selittämättömiä tarinoita harrastaville yksi pitkäikäisimmistä ja hankalimmista uskoa on katoavan hotellin tarina. Hotellista löytyy hajanaista todistusaineistoa vuosikymmenien ajoilta eri ajoista ja paikoista. Vain kaksi asiaa toistuvat kaikissa tiedonpaloissa, joita hotellista on pystytty haalimaan kasaan; sen omistaja on kaikkina aikoina sama henkilö, ja on vain yksi huone johon kukaan ei koskaan ole onnistunut pääsemään sisään. Huone 785.

Kuopioon on aivan äskettäin ilmestynyt uusi luksushotelli. Ja kaikki, joilta kysytään voisivat vaikka vannoa, että sillä paikalla ei tovi sitten ollut yhtään mitään…

 

Keille se sopii?

Huone 785 on hyvä peli tarinoista nauttiville ja innokkaille tutkijoille.

Millainen se on?

Huone 785 on mystinen peli, joka on tosielämän dekkaritarina höystettynä tunnelmallisella salaperäisyydellä.

missä se on?

Huone 785 sijaitsee uudella toimipisteellämme osoitteessa Kauppakatu 48.

In English?

Yes, pelattavissa suomeksi tai englanniksi. Ilmoitathan etukäteen, jos haluat pelin englanniksi.

VARAA NYT

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!