[TÄYTETTY] Oletko sinä Kuopion uusi mysteerikko?

Haluaisitko työskennellä joustavassa ja värikkäässä työpaikassa, jossa tarinat heräävät henkiin? Nyt sinulla on mahdollisuus tarttua haasteeseen ja tulla osaksi poikkeuksellista porukkaa!

Haemme Kuopion Mysteerille uutta osa-aikaista työntekijää. Pelinvetäjän eli mysteerikon tehtäviin kuuluvat mysteeripelien vetäminen, asiakaspalvelu sekä odotukset ylittävien kokemuksien tuottaminen. Mysteerikon avaintehtävä on toimia tarinankertojan roolissa ja pelaajien opastajana valvomon puolella. Arvostamme hakijoissa erityisesti rohkeutta, monitaitoisuutta, persoonallisuutta, esiintymistaitoja, empatiakykyjä sekä ihmisläheisyyttä. Aikaisempaa työkokemusta pakohuonepelien saralta, et välttämättä tarvitse, mutta toivomme, että pakohuonepelit ovat sinulle jollain tasolla tuttuja.

Työajat keskittyvät enimmäkseen iltoihin ja viikonloppuihin, mutta loppuvuotta kohden myös päivävuorojen määrä kasvaa. Työtunteja kertyy tilanteen ja toiveiden mukaan osa-aikaisessa työsuhteessa 0-15 tuntia viikossa ja työajat ovat sovittavissa joustavasti muiden työntekijöiden kanssa. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse (juha@mysteeri.com).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen juha@mysteeri.com. Otsikoi viestisi ”Hakemus – Mysteerikko Kuopio”. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

MITEN KAIKKI ALKOI   MILLAISTA ON ALOITTAA MYSTEERIKKONA

Jaa tämä kirjoitus...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tai lue lisää juttuja blogistamme!