Mysteerin Synttäriviikko 19.-25.3.2018

Synttäriviikko alkaa

SYNTTÄRIIIIT!! Kakut ja limsat pöytään, sillä Mysteeri täyttää jo 3 vuotta. Vuodet ovat vierineet kovaa vauhtia ja emme olisi tässä ilman teitä. Siksipä haluamme muistaa teitä kaikkia ihania pelaajia ja kanssamatkustajiamme.

Viikolla 12 (19.-25.3.2018) meillä on tiedossa kaikenlaista kivaa. Voitte juhlistaa tätä merkkipaalua tietenkin tiiminne kanssa tai ihan yksistään.

Kurkkaa lisää meidän tarinasta

 

Yllätyksiä pelaajille

Jokainen synttäriviikon aikana pelinsä läpäissyt tiimi palkitaan makealla yllätyksellä.

Jokainen, joka muistaa Mysteeriä lahjalla tai synttärikortilla saa vastalahjan jännittävästä mysteerikassista. (Eli yksi lahja yhtä korttia/lahjaa vastaan.)
Lahjan voi tuoda, vaikka ei olisi tulossa pelaamaan. Tällöin kannattaa varmistaa, että paikalla on joku.

Lahjakortit hyvään hintaan

Lahjakortit ovat 20% alennuksessa koko viikon. Voit tulla ostamaan sen toimipisteeltämme tai käyttää alekoodia synttärit20 verkkokaupassamme. Tunnin irtiotto arjesta on oiva tapa muistaa ystävää tai vaikka kaveriporukkaa.

 

KLIKKAA TÄSTÄ SHOPPAILEMAAN.

 

Haluamme myös antaa lahjoja

Että mahdollisimman moni pääsisi juhlimaan kanssamme lahjoitamme jokaisessa toimipistekaupungissamme lahjakortin jollekin yhdistykselle tai taholle. Lahjoitusten perusteena on arvojemme mukainen toiminta ja niihinhän kuuluvat yhdessä onnistuminen, utelias luovuus ja innostuminen. Tässä ovat tämän vuoden lahjoitusten saajat.

 

  • Tampereella Tampereen seudun omaishoitajat Ry.
  • Turussa HOPE ry. Yhdistys tarjoaa konkreettisen, vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille suunnatun avustuksensa lisäksi lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.
  • Jyväskylässä Kriisikeskus Mobile. Mobile tarjoaa apua elämän erilaisissa kriiseissä puhelimen välityksellä. Heidän tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen apua ympäri vuorokauden.
  • Kuopiossa Vamos Kuopio. Vamos auttaa paikallisia 12-29-vuotiaita nuoria, joita huolettaa esimerkiksi arjessa pärjääminen, mielenterveys, raha-asiat tai vaikka työllistyminen.
  • Oulussa Hyvän Mielen Talo ry. Tämä järjestö tekee todella tärkeää työtä Oulussa. He vahvistaa toiminnallaan ihmisten mielen hyvinvointia, ennaltaehkäisevät mielenterveyden häiriöitä ja tukevat toipumista.
  • Porissa Satakunnan Elävän Kuvan Keskus. SEKK ry on satakuntalainen elokuva- ja mediakulttuuriyhteisö. Se muun muassa toimii alueensa kulttuurisena elokuvakeskuksena ja edistää mediakulttuuria ja sen opetusta Satakunnassa.

Siistiä, missä voin onnitella?

No vaikka Facebookissa (kaupunkisivuille pääset tuolta alhaalta)! Jos olet käynyt meillä pelaamassa, niin jätä ihmeessä arvostelu esimerkiksi Googlessa. Se olisi meille valtava synttärilahja ja rohkaisee myös kavereitasi kokeilemaan jotain uutta.

Jaa tämä kirjoitus...

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tai lue lisää juttuja blogistamme!

Blogi
Viivi Keinanen

Kesätekemistä oman porukan kesken

Mitä tekemistä keksiä omalle porukalle, jos suuria väkijoukkoja haluaa vältellä? Suoratoistopalvelut on selattu läpi, ja jokainen uppoutuu omaan somekuplaansa sohvannurkkaan, kun festarireissut ja lomamatkat peruuntuvat. Näiden ideoiden toteuttaminen ei vaadi päiväkausien suunnittelua!

Lue Lisää

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!