Kuopion Urheilumuseo avautuu elokuussa

Uusi pakohuonepeli avautuu Kuopioon

Kuopio, pyyhi kyyneleesi, sillä Wihtorin Wintin jättämä kolo sydämissänne paikataan jo elokuussa uudella pakohuonepelillä! Mysteerin Tulliportinkatu avaa ovensa uudistuneena 12.8. ja esittelee samalla Kuopion Urheilumuseon mysteerin. Tule nauttimaan ystävien, veljen, vaimon tai vaikka pomon kanssa uudesta, hauskasta ja ennen kaikkea haastavasta mysteerihuoneesta! Ja muuten: urheilutietous ei ole vaadittua huoneen läpäisemiseksi. 😉

 

 

Tarvitsemme myös testiryhmiä uuteen huoneeseen, joten tarkkaile Mysteeri Kuopion Facebook-sivua. Julkaisemme tiedon testiryhmäskabasta lähiaikoina. Ennen sitä kuitenkin pala Kuopion Urheilumuseon tarinaa…
 Suomen Urheilumuseo on ehkä hauskin kokeilemasi room escape -peli

Urheilumuseo odottaa vieraita

”Nyt on jännää”, joku porukastanne toteaa hiipiessänne museon käytävillä. Alkuilta oli kulunut kaveriporukkanne kesken hekumoimassa Suomen uusinta MM-kultaa Kuopion keskustassa. Illan monien tapahtumien jälkeen huomasitte aamun tunteina löytäneenne joukkoihinne jännittävän tuttavuuden. Uusi paras kaverinne Valentin kehusteli työskentelevänsä Kuopion Urheilumuseossa vartijana. Höyrötettyänne hetken urheiluhistorian helmistä Valentin totesi vaivihtaa: ”Tiedättekös… Kansallisaarre on meillä nyt näytteillä. Ja minullahan on sattumoisin avain museoon!” Illan teemana ei aikasemminkaan ollut epäröinti, joten suostuitte välittömästi: aarretta on mentävä katsomaan vielä tänään!
 

Museon käytävillä on hiljaista ja salaperäistä. Tunnette selkäpiissänne, että aarre on jo lähellä. Valentin raottaa viimeistä ovea ennen aarretta… ja läimäisee oven perässänne lukkoon! Kauhuksenne huomaatte pokaalikorokkeen olevan tyhjä. Aamun sarastus on jo lähellä ja niin on Suomen MM-kermakin! Päävalmentaja ja kumppanit ovat saapumassa poliisisaattueen kera tunnin päästä noutamaan aarretta lehdistötilaisuuteen. Miksi Valentin huiputti teitä? Entä saatteko aarteen takaisin paikoilleen ajoissa?

Teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää tienne ulos.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Jaa tämä kirjoitus...

Tai lue lisää juttuja blogistamme!

Mysteerikko Kuopioon
Rekry
Janne Parri

Oletko sinä Kuopion uusi mysteerikko?

Haluaisitko työskennellä joustavassa ja värikkäässä työpaikassa, jossa tarinat heräävät henkiin? Nyt sinulla on mahdollisuus tarttua haasteeseen ja tulla osaksi poikkeuksellista porukkaa!

Lue Lisää
Mysteerikon muistelmat - 3 vuotta pakohuonepelin vetäjänä
Blogi
Mikko Halkiranta

Mysteerikon muistelmat – 3 vuotta pakohuonepelejä

Tätä kirjoittaessa olen ollut mysteerikkona 3 vuotta, yhden viikon ja kolme päivää. Se tekee 1106 päivää. Vetämieni pelien tarkkaa määrää ei varmasti tiedä kukaan. Pitkälti yli tuhannessa kuitenkin mennään. Näin ollen olen vastaanottanut tuhansia pelaajia ja satoja joukkueita, jotka yrittävät päihittää huoneidemme pulmia. Voisi siis luulla, että olen nähnyt ja kokenut jo kaiken. En ole. Jatkuvasti tulee vastaan uusia tilanteita, joissa huomaa pohtivansa ”Mitähän minun nyt ihan oikeasti pitäisi tehdä”.

Lue Lisää
Mysteerikko Kuopioon
Rekry
Janne Parri

Oletko sinä Kuopion uusi mysteerikko?

Haluaisitko työskennellä joustavassa ja värikkäässä työpaikassa, jossa tarinat heräävät henkiin? Nyt sinulla on mahdollisuus tarttua haasteeseen ja tulla osaksi poikkeuksellista porukkaa!

Lue Lisää