Mysteerihuoneet Kuopiossa

Näin pelimme toimivat

Kokoa tiimi

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 2-5 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään sen mysteeriä ja etsimään tietä ulos.

Pelaa aikaa vastaan

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri

Ratkaise Mysteeri

Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

Juha-Pekka Hytönen

Se oli makea juttu ja palveli meitä hyvin. Siinä tuli ryhmässä toimimista, kommunikaatiota ja pientä kilpailuakin. Ollaan saatu siitä pitkäksi aikaa juttuakin aikaiseksi.

Satu-Maarit Urtti

Mahtava elämys ja kokemus! Menisin uudelleen vaikka heti, koukutti valtaansa. Mielettömän ystävällinen ja mukava palvelu myös, joten koko setti oli hieno! Kiitos!

Tiina Arpola

Todella koukuttavaa viihdettä. Ei malta odottaa uusia mysteerejä ratkaistavaksi.

Jyrki Talvitie

Ihan paras paikka! Ja henkilökunta tosi symppistä 🙂 Tänne palataan pian!

Tarja Sovijärvi

Mysteerin huoneet ovat huikeita elämyksiä! Tarinallisuus luo erimomaisen kehyksen "pakoilulle" ja pulmien monipolvisuus haastaa koko ryhmän aivonystyrät uusille leveleille!

Mitä mysteerihuoneet eivät ole

 

Säikyttelyä

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Meidän huoneemme eivät perustu kauhuun, vaikka sellaisiakin löytyy jo Suomesta Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan.

Ahtautta

Ahtautta

Pakohuonepeleljä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaanpaikankammoinen henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon. Jos sinulla on tällaisia pelkoja, voit pyytää pelinvetäjääsi ottamaan ne huomioon.

Päätöntä kilpailua

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on kilpakumppaninne, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta. Jos pakohuoneita on jo useampi takana ja haluatte rikkoa ennätyksiä, kysykää lisää Pro-liigasta pelinvetäjältänne.

Katso vapaat ajat  Hinnasto

Kuopion Mysteerihuoneet

 

 

A. Hartzin salaisuus

Vähän aikaa sitten Mysteerin oven taakse jätettiin omituinen rasia. Tuojaa ei näkynyt missään, mutta mukana löytyi tutun lukkosepän A. Hartzin allekirjoittama kirje. “Voisinko pyytää teiltä sitä palvelusta, että pitäisitte oheista rasiaa säilössä jonkin aikaa?”

Samalla viikolla mysteerikot saavat oudon puhelun. Keskustelun aikana itseään herra Hartzin veljenpojaksi väittävä mies kyselee tungettelevasti samaisen rasian perään. Soittaja vaikutti niin epäilyttävältä, että mysteerikkomme päätti olla paljastamatta rasian sijaintia puhelun aikana. Sattumaa ei liene, että puhelua seuranneena yönä Mysteerin toimistolle on ovelasti murtauduttu.

Kysymykset painavat mieltänne ja lähdette etsimään vastauksia. Nähtäväksi jää, onko teistä selvittämään A. Hartzin salaisuus?

Salaliittoteoreetikoille, tosielämän Sherlockeille
Saatavilla suomeksi ja englanniksi
Ikäraja: K16 (Lue lisää ikärajoista.)

Lue lisää  Varaa

Paholaisluokka

Aivan kuin yläasteesta olisi kulunut vain hetki… Noista ikivanhoista hetkistä biologian opettaja Ruutanen tunnit jäivät erityisesti mieleen omituisuutensa vuoksi. Ruutanen nimikkolauseeksi jäikin: ”Kuka nyt ei pitäisi pienten eläinten leikkelyä mielenkiintoisena!”

On viimeisen luennon aika. Raikaako suvivirsi näiden vuosien jälkeen vai onko kokouksen syy jokin aivan muu…?

Suosittelemme oman elämänsä tutkijoille ja nostalgian nälkäisille
Saatavilla suomeksi ja englanniksi
Ikäraja: K16 (Lue lisää ikärajoista.)

Lue lisää Varaa

Pelien hinnat

Escape Room -pelit on hinnoiteltu pelaajamäärän mukaan. Huomioithan, ettemme käsittele käteistä toimipisteillämme.

2 pelaajaa
39per pelaaja
  • Yhteensä 78€
3 pelaajaa
31per pelaaja
  • Yhteensä 93€
4 pelaajaa
27per pelaaja
  • Yhteensä 108€
5 pelaajaa
25per pelaaja
  • Yhteensä 125€

Katso vapaat ajat!

Arvostelut

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Kuopion toimipisteestä.

4,9/5 tähteä (133 arvostelua)

4,9/5 tähteä (133 arvostelua)

"Ylitti odotukset ja tempaisi mukaansa ensimmäisestä minuutista alkaen. Hauskaa aivojumppaa hyvässä seurassa."
-Laura

4,5/5 (33 arvostelua)

4,5/5 (33 arvostelua)

"Hyvin suunnitellut ja toteutetut mysteerit, mukava henkilökunta. Parasta ajanvietettä koko Kuopiossa!"
-Kirsi

5,0/5 (24 arvostelua)

5,0/5 (24 arvostelua)

"I had never played a room escape game before and I didn't know what to expect. I was really taken by all the details and effort to give an unique experience. "
-Vaula

Varaa Kuopio

A. HARTZIN SALAISUUS 2-5 hlö

 

PAHOLAISLUOKKA 2-5 hlö

 

Tämän päivän mahdollisia vapaita aikoja voi tiedustella puhelimitse 044 703 2273.

  Soita heti Kuopioon

Näin pääset perille

Tulliportinkatu 34 A

Kuopion Mysteeri piiloutuu Tulliportinkatu 34 A kuudenteen kerrokseen, aivan torin kupeeseen. Yläilmoissa on selvitettävänä kiehtova ”A. Hartzin salaisuus” sekä ”Paholaisluokka” mysteerit. Pelaajia Kuopion Mysteeriin mahtuu kerrallaan 2 x 5 hengen tiimit, mutta isompienkin ryhmien pelit onnistuvat ottamalla meihin yhteyttä.

Mysteeri Kuopio - Tarinalliset mysteerihuoneet - Kartta

 

Avaa Google Mapsissa

Bowld1ner & Mysteeri

Onko ryhmänne 5 henkeä tai suurempi? Mysteeri Kuopio ja Bowld1ner tarjoavat yhteistyössä vapaa-aikaasi viihdettä sekä jännittävän ruokailukokemuksen. Tule ensin pelaamaan Mysteerille, jonka jälkeen voit päästä kurkistamaan Bowld1nerin visusti aiemmin piilossa pidettyyn Mysteeri Menuun. Mysteerin tapaan menun tarkempi sisältö on salaisuus, mutta se sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkkärin, kokonaishinnaltaan 32 euroa. Mikäli haluat välttämättä tietää sisällön, voimme raottaa sitä varauksen yhteydessä.

Lue lisää tarjouksesta

 

Tallenna