PYSTYTKÖ PALAUTTAMAAN AJAN PAIKALLEEN?

KESÄN JÄNNITTÄVIN KAUPUNKISEIKKALU ON TÄÄLLÄ!

SAATTEKO AJAN TAKAISIN?

Meillä on aika suuri ongelma: kirjaimellisesti.

Aikavarkaaksi kutsutun roiston tihutyöt tunnetaan paremmin kuin konna itse. Vaihtumattomat liikennevalot, jonot postitoimistossa, salamana sulava jäätelö, Game of Thronesin jaksojen väliset viikot, kaikki ne hetket älypuhelimilla… Aina, kun menetämme aikaa turhiin asioihin, on niissä Aikavarkaan leima. Kaikki se hukattu aika roiston käsissä! Mitä hän sillä kaikella oikein tekee…?

Aikavaras vannoo tuhoavansa ihmiskunnan ajan, ja hän on päättänyt aloittaa Viidestä Mysteerikaupungista. Uhkauskirjeessään hän uhkaa nopeuttavansa ajan kulun jokaisella Mysteerin toimipisteellä, josta vääristynyt aika lähtee leviämään kuin virus joka puolelle Suomea! Jos emme tee jotain, saavumme vuoteen 2050 vain parissa vuodessa.

Kuten kaikilla konnilla, on Aikavarkaallakin oltava heikkous. Liittyvätkö omituinen kartta ja sille merkityt pisteet jotenkin roiston kukistamiseen?

Mitä tapahtuu?

Pelin aikana ratkaisette erilaisia pulmia ja ongelmia kaupunkiympäristössä. Voitte aloittaa retkenne noutamalla kartan Mysteerin toimipisteeltä heinäkuun tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18.

Keille se on?

Suosittelemme pelin pelaamista 2-8 hengen porukalla. Peli on rento kesäillan seikkailu kaikille pakohuonepeleistä nauttiville ja on sopivaa viihdettä myös perheille. Aikaa emme varkaan vuoksi mittaan.

Kauanko se kestää?

Aikavääristymän ansiosta kerrankin ei ole kiire pelata! Nopeimmat selvittävät kesämysteerin 1,5-2 tunnissa, mutta peliaika on tiistaisin ja keskiviikkosin klo 17-21. Varokaa, sillä joku saattaa varastaa aikaanne...

Kesämysteeri on selvitettävissä heinäkuun ajan Kaikissa mysteerikaupungeissa.

Mysteerin ratkomisen voi aloittaa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18 toimipisteiltämme. Aikavaras on tiettävästi liikkeellä kyseisinä päivinä klo 21 asti. Teidän ei tarvitse ilmoittaa, milloin olette tulossa pelaamaan.

Kesämysteerin ratkeamiseen on enää:

Päivää
Tuntia
Minuuttia

VARAA SEIKKAILUSI NYT!

30€ / ryhmä