PYSTYTKÖ PALAUTTAMAAN AJAN PAIKALLEEN?

Tämä mysteeri on ratkottu tältä kesältä!

SAATTEKO AJAN TAKAISIN?

Meillä on aika suuri ongelma: kirjaimellisesti.

Aikavarkaaksi kutsutun roiston tihutyöt tunnetaan paremmin kuin konna itse. Vaihtumattomat liikennevalot, jonot postitoimistossa, salamana sulava jäätelö, Game of Thronesin jaksojen väliset viikot, kaikki ne hetket älypuhelimilla… Aina, kun menetämme aikaa turhiin asioihin, on niissä Aikavarkaan leima. Kaikki se hukattu aika roiston käsissä! Mitä hän sillä kaikella oikein tekee…?

Aikavaras vannoo tuhoavansa ihmiskunnan ajan, ja hän on päättänyt aloittaa Viidestä Mysteerikaupungista. Uhkauskirjeessään hän uhkaa nopeuttavansa ajan kulun jokaisella Mysteerin toimipisteellä, josta vääristynyt aika lähtee leviämään kuin virus joka puolelle Suomea! Jos emme tee jotain, saavumme vuoteen 2050 vain parissa vuodessa.

Kuten kaikilla konnilla, on Aikavarkaallakin oltava heikkous. Liittyvätkö omituinen kartta ja sille merkityt pisteet jotenkin roiston kukistamiseen?

Mitä tapahtuu?

Pelin aikana ratkaisette erilaisia pulmia ja ongelmia kaupunkiympäristössä. Voitte aloittaa retkenne noutamalla kartan Mysteerin toimipisteeltä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18. Viimeinen suorituspäivä on 14. elokuuta.

Keille se on?

Suosittelemme pelin pelaamista 2-8 hengen porukalla. Peli on rento kesäillan seikkailu kaikille pakohuonepeleistä nauttiville ja on sopivaa viihdettä myös perheille. Koiratkin voivat lähteä mukaan tähän jahtiin. Aikaa emme varkaan vuoksi mittaan.

Kauanko se kestää?

Aikavääristymän ansiosta kerrankin ei ole kiire pelata! Nopeimmat selvittävät kesämysteerin 1,5-2 tunnissa, mutta peliaika on tiistaisin ja keskiviikkosin klo 17-21. Varokaa, sillä joku saattaa varastaa aikaanne...

Mitä tarvitsette mukaan?

Mukaan tarvitsette vähintään yhden älypuhelimen. Lisäksi suositeltavaa on varautua muistiinpanovälineillä ja mukavilla kävelykengillä.

Kesämysteeri on selvitettävissä 14.8. saakka Kaikissa mysteerikaupungeissa.

Mysteerin ratkomisen voi aloittaa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18 toimipisteiltämme. Aikavaras on tiettävästi liikkeellä kyseisinä päivinä klo 21 asti. Teidän ei tarvitse ilmoittaa, milloin olette tulossa pelaamaan.

Meillä voit käyttää maksuvälineinä Smartumin kulttuuriseteleitä ja Edenred virikeseteleitä sekä molempien tahojen kortteja. Lisäksi ePassin Kulttuuripassi ja Tyky+-seteli ovat meillä käypää maksuvaluuttaa.

VARAA SEIKKAILUSI NYT!

Voitte myös ostaa Kesämysteerin paikanpäältä.
Maksuvälineenä käyvät myös yleisimmät kulttuuri- ja virikesetelit.

30€ / ryhmä

Kesämysteeri on ratkottu tältä Kesältä

Lähetämme postia vain, kun siihen on oikeasti aihetta.

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen kaikki mysteerit ja arvoitukset. Yksi selvitetty tehtävä antaa palkinnoksi avaimen, joka johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko tehtäväketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!

</