PYSTYTKÖ PALAUTTAMAAN AJAN PAIKALLEEN?

Tämä mysteeri on ratkottu tältä kesältä!

SAATTEKO AJAN TAKAISIN?

Meillä on aika suuri ongelma: kirjaimellisesti.

Aikavarkaaksi kutsutun roiston tihutyöt tunnetaan paremmin kuin konna itse. Vaihtumattomat liikennevalot, jonot postitoimistossa, salamana sulava jäätelö, Game of Thronesin jaksojen väliset viikot, kaikki ne hetket älypuhelimilla… Aina, kun menetämme aikaa turhiin asioihin, on niissä Aikavarkaan leima. Kaikki se hukattu aika roiston käsissä! Mitä hän sillä kaikella oikein tekee…?

Aikavaras vannoo tuhoavansa ihmiskunnan ajan, ja hän on päättänyt aloittaa Viidestä Mysteerikaupungista. Uhkauskirjeessään hän uhkaa nopeuttavansa ajan kulun jokaisella Mysteerin toimipisteellä, josta vääristynyt aika lähtee leviämään kuin virus joka puolelle Suomea! Jos emme tee jotain, saavumme vuoteen 2050 vain parissa vuodessa.

Kuten kaikilla konnilla, on Aikavarkaallakin oltava heikkous. Liittyvätkö omituinen kartta ja sille merkityt pisteet jotenkin roiston kukistamiseen?

Mitä tapahtuu?

Pelin aikana ratkaisette erilaisia pulmia ja ongelmia kaupunkiympäristössä. Voitte aloittaa retkenne noutamalla kartan Mysteerin toimipisteeltä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18. Viimeinen suorituspäivä on 14. elokuuta.

Keille se on?

Suosittelemme pelin pelaamista 2-8 hengen porukalla. Peli on rento kesäillan seikkailu kaikille pakohuonepeleistä nauttiville ja on sopivaa viihdettä myös perheille. Koiratkin voivat lähteä mukaan tähän jahtiin. Aikaa emme varkaan vuoksi mittaan.

Kauanko se kestää?

Aikavääristymän ansiosta kerrankin ei ole kiire pelata! Nopeimmat selvittävät kesämysteerin 1,5-2 tunnissa, mutta peliaika on tiistaisin ja keskiviikkosin klo 17-21. Varokaa, sillä joku saattaa varastaa aikaanne...

Mitä tarvitsette mukaan?

Mukaan tarvitsette vähintään yhden älypuhelimen. Lisäksi suositeltavaa on varautua muistiinpanovälineillä ja mukavilla kävelykengillä.

jdfshjdfkkhj on selvitettävissä 14.8. saakka Kaikissa mysteerikaupungeissa.

Mysteerin ratkomisen voi aloittaa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18 toimipisteiltämme. Aikavaras on tiettävästi liikkeellä kyseisinä päivinä klo 21 asti. Teidän ei tarvitse ilmoittaa, milloin olette tulossa pelaamaan.

Meillä voit käyttää maksuvälineinä Smartumin kulttuuriseteleitä ja Edenred virikeseteleitä sekä molempien tahojen kortteja. Lisäksi ePassin Kulttuuripassi ja Tyky+-seteli ovat meillä käypää maksuvaluuttaa.

VARAA SEIKKAILUSI NYT!

Voitte myös ostaa Kesämysteerin paikanpäältä.
Maksuvälineenä käyvät myös yleisimmät kulttuuri- ja virikesetelit.

30€ / ryhmä

Kesämysteeri on ratkottu tältä Kesältä