Jyväskylän uuden room escape -pelin teema julki

 

Uusi mittelötarina – Suomen Urheilumuseo

Järjestimme tällä viikolla Instagram-kisan, jossa selviteltiin uuden toimipisteemme osoitetta. Voittajat sekä uusi osoite selvisivät:

12. helmikuuta alkaen meidät löytää osoitteesta Kauppakatu 29 A, 3. kerros, Jyväskeskuksen vieressä.

Uudesta toimipisteemme löytyy uusin mittelönäkin saatava pelimme, Suomen Urheilumuseo. Voit tutustua peliin tarkemmin täältä. Varauskalenteri on jo auki!

 

Varaa Urheilumuseo

 

Illan yllättävä päätös

”Nyt on jännää”, joku porukastanne toteaa hiipiessänne museon käytävillä. Alkuilta oli kulunut kaveriporukkanne kesken hekumoimassa Suomen uusinta MM-kultaa Jyväskylän keskustassa. Illan monien tapahtumien jälkeen huomasitte aamun tunteina löytäneenne joukkoihinne jo jännittävän tuttavuuden. Uusi paras kaverinne Valentin kehusteli työskentelevänsä Suomen Urheilumuseossa vartijana. Höyrötettyänne hetken urheiluhistorian helmistä Valentin totesi vaivihtaa: ”Tiedättekös… Kansallisaarre on meillä nyt näytteillä. Ja minullahan on sattumoisin avain!” Illan teemana ei aikasemminkaan ollut epäröinti, joten suostuitte välittömästi: aarretta on mentävä katsomaan vielä tänään!

 

Museon käytäväillä on hiljaista ja salaperäistä. Tunnette selkäpiissänne, että aarre on jo lähellä. Valentin raottaa viimeistä ovea ennen aarretta… ja läimäisee oven perässänne lukkoon! Kauhuksenne huomaatte pokaalikorokkeen olevan tyhjä. Aamun sarastus on jo lähellä ja niin on Suomen MM-kermakin! Päävalmentaja ja kumppanit ovat saapumassa poliisisaattueen kera tunnin päästä noutamaan aarretta lehdistötilaisuuteen. Miksi Valentin huiputti teitä? Entä saatteko aarteen takaisin paikoilleen ajoissa?

 

 

pokaali kopio

 

Jaa tämä kirjoitus...

Tai lue lisää juttuja blogistamme!