Jyväskylän toimipiste muuttaa ja avaa uusia pelejä

Kauan odotettu muutto

Joulu ja uusi vuosi sujuivat Mysteerin väellä perin rauhallisesti, sillä uusia toimipisteitä ei tullut perustettua ja vain yksi uusi huonekin avattiin Kuopioon. Kenties yhtälöstä puuttui riittävä määrä jännitystä, sillä tammikuun puolessa välissä Mama totesi Jyväskylän mysteerikoille puolihuomaamattomasti: ”Käytiin tänään vähän kattelemassa toimitiloja…” ”Siis mitä, muutetaanko me”, kiljaisi Iina korkealla C:llään.

Emmi oli hyvin onnellinen saadessaan vastata takaisin

 

”KYLLÄ, ME MUUTETAAN JYVÄSKYLÄSSÄ.”

Uutukaiset pelit ja kuviot

Uusi toimipiste tarkoittaa väistämättä uusia pelejä ja kaikenlaista jännittävää ylipäätänsäkin. Uuden tilan suuremman odotushuoneen ansiosta aiomme suunnitella mysteerihuoneiden ohelle sopivia ohjelmia ja palveluita. Otamme mielellämme ideoita vastaan: minkälaista lisäpalvelua yrityksesi voisi meiltä ostaa? Kuinka voisimme tehdä merkkipäiväsi juhlinnasta vieläkin ikimuistoisemman?

Tänä keväänä lellittelemme pelaajiamme myös kahdella uudella, vielä julkaisemattomalla mysteeritarinalla. Helmikuussa perjantaina 12.2. avaamamme peli tulee olemaan uusi mittelöhuone, jonka teossa tähtäämme aloittelijaystävällisyyteen ja kepeään teemaan. Myöhemmin kevättalvella (aika tarkentuu myöhemmin) avaamme toisen huoneemme, josta jopa kokeneet pro-liigalaiset tulevat saamaan riittävästi haastetta. Uuden mittelömme varauskalenteri on jo auki.

 

Varaa uusi mittelö

Helmikuun siirtymävaihe

Rakas Siirimme jättää Jyväskylän lopullisesti taakseen 30. tammikuuta. Tämän jälkeen Vaara Kompassilla -mittelöpelimme jatkaa vanhassa osoitteessamme Onkapannu 4 helmikuun loppuun asti. Jos et ole siis kerännyt vielä ratkaisevia todisteita Kompassista, niin sinulla on vielä helmikuu aikaa tehdä se.

Uusi pelimme alkaa pyöriä uudessa toimipisteessämme 12.2. alkaen, jonka osoite on…

Testiryhmäkisa – missä uusi toimipiste on?

Testiryhmäkilpailumme ovat tulleet tähän mennessä jo tutuiksi pelaajillemme. Emme aio pettää teitä nytkään, sillä tällä kertaa saatte selvittää uuden toimipisteemme sijainnin mysteerin!

Postaamme Instagramiin ensi torstaihin (28.1.) mennessä 4 vihjettä osoitteesta erillisinä kuvina. Kuvateksti ei välttämättä ilmoita sen olevan vihjekuva, joten tarkkana saa olla! Oikeassa vastauksessa on ilmettävä uuden toimipisteemme osoitteen

  • kadun nimi
  • rakennuksen numero
  • rappu, josta sisäänkäynti tapahtuu
  • kerros, jossa Mysteeri sijaitsee

Lähetä oikea vastauksesi Mysteeri Jyväskylän Facebook-sivujen kautta viestillä torstaihin 28.1. klo 21 mennessä. Osoitetta saa toki veikata aikaisemminkin. Arvomme kaikista oikein vastanneista 2 testiryhmää, jotka pääsevät kokeilemaan uusinta mittelöämme viikon 6 alkupuolella. Onnea kisaan!

P.S. Pieni vinkki, sijainti on keskustassa!

Jaa tämä kirjoitus...

Tai lue lisää juttuja blogistamme!

Mysteerikko Kuopioon
Rekry
Janne Parri

Oletko sinä Kuopion uusi mysteerikko?

Haluaisitko työskennellä joustavassa ja värikkäässä työpaikassa, jossa tarinat heräävät henkiin? Nyt sinulla on mahdollisuus tarttua haasteeseen ja tulla osaksi poikkeuksellista porukkaa!

Lue Lisää
Mysteerikon muistelmat - 3 vuotta pakohuonepelin vetäjänä
Blogi
Mikko Halkiranta

Mysteerikon muistelmat – 3 vuotta pakohuonepelejä

Tätä kirjoittaessa olen ollut mysteerikkona 3 vuotta, yhden viikon ja kolme päivää. Se tekee 1106 päivää. Vetämieni pelien tarkkaa määrää ei varmasti tiedä kukaan. Pitkälti yli tuhannessa kuitenkin mennään. Näin ollen olen vastaanottanut tuhansia pelaajia ja satoja joukkueita, jotka yrittävät päihittää huoneidemme pulmia. Voisi siis luulla, että olen nähnyt ja kokenut jo kaiken. En ole. Jatkuvasti tulee vastaan uusia tilanteita, joissa huomaa pohtivansa ”Mitähän minun nyt ihan oikeasti pitäisi tehdä”.

Lue Lisää
Mysteerikko Kuopioon
Rekry
Janne Parri

Oletko sinä Kuopion uusi mysteerikko?

Haluaisitko työskennellä joustavassa ja värikkäässä työpaikassa, jossa tarinat heräävät henkiin? Nyt sinulla on mahdollisuus tarttua haasteeseen ja tulla osaksi poikkeuksellista porukkaa!

Lue Lisää