Wihtorin Wintti

 

Harva jyväskyläläinen tietää Kauppakadun mystisestä antikvariaatista, Wihtorin Wintistä. Kaupan pitäjä Vihtori Lempinen ei pidäkään itsestään meteliä, ja Mysteerin väki näkee hänet käytävillään vain aamuisin ja iltaisin.

Nyt salaperäinen omistaja on hiljentynyt entisestään, ellei peräti hävinnyt. Osaatteko selvittää Vihtorin katoamisen mysteerin yhdessä tunnissa?

Lue koko tarina

 Jyväskylän sydämessä, sen sykkivän keskuksen läheisyydestä, löytyy antikvariaatti, josta harva on kuullut. ”Kompassin labyrintiksi” ja ”Jyväskeskuksen limboksi” myös nimitetty vanhojen kirjojen kauppa on kerännyt eräänlaisen maineen asiaan vihkyityneiden parissa. Arvokkaiden kirjojen himossa bibliofiili jos toinenkin uskaltautuu sillon tällöin Wihtorin Wintin kynnyksen yli, mutta he palaavat takaisin vain pettymyksen kyynelissä – ja kirjatta.

 

Wihtorin Wintin omistajaa, Vihtori Lempistä, pidetään vähintäänkin omalaatuisena tapauksena. ”Meidän kirjamme ovat todella kalliita.” ja ”Älä koske!” -huudot tuntuvat kaikuvat liikkeestä ulospäin jopa silloin, kun asiakkaita ei näy lähelläkään puodin ovea. Useat ihmiset ovatkin alkaneet jo ihmetellä, miten antikvariaatti voi selvitä niin pienillä myynneillä. Vihtori on kuitenkin yksityisyydestään nauttiva herrashenkilö, joten asiasta ei kannata udella ääneen ellei kaipaa takaraivoonsa ilmassa kiitävän kirjan aiheuttamaa kuhmua.

 

Nyt kuitenkin vähäiset huudahtelut ovat hiljentyneet olemattomiin. Wihtorin Wintin ovea on raotettu vähemmän kuin koskaan ja antikvariaatikosta ei ole näkynyt vilaustakaan aikoihin. Vaikka asiakasvirta oli aiemmin jo hillittyä, niin nyt sisään ei päästetä ketään. Paikasta voi aistia pahaenteisen tunnelman… Onkohan jotain sattunut? Missä Wihtori on? Mitä salaisuuksia Wihtorin Wintti kätkee sisäänsä?

 

VARAA PELI JA RATKAISE MYSTEERI   Tutustu Jyväskylän muihin huoneisiin

Tiimin koko

Tiimin koko

2-5 henkeä

Pelin elementit

Pelin elementit

Päättelykyky, tarkkaavaisuus

Suosittelemme

Suosittelemme

Tosielämän Sherlockeille, fantasian ystäville

Kieli

Kieli

Saatavilla suomeksi

Vaikeusaste?

Emme määritä huoneillemme vaikeusastetta, sillä huoneen haasteet eivät ole yksiselitteisiä. Erilaiset tehtävät saattavat osoittautua helpoiksi tai vaikeiksi oli kyseessä sitten ensikertalaiset tai kokeneet pelaajat. Jos et ole varma, minkä huoneen valitsette, soittele ihmeessä meille tai pistä viestiä Facebookissa.

Näin peli toimii

 

Kokoa tiimi

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 2-5 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään sen mysteeriä ja etsimään tietä ulos.

Pelaa aikaa vastaan

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri

Ratkaise Mysteeri

Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

KATSO VAPAAT AJAT!

Antti Lyytinen

Mukava poikkeus klassisempiin lukonaukomisiin, tarina ja propit ja taustamusiikki lisää huomattavasti immersiota. Ehdottoman suositeltava!

Kassu Kortelainen

Antikvariaatin salaisuudet tempaisivat mennessään. Loistava seikkailu!

Heidi Ikonen

Kumpikin huone kokeiltu ja ei voi kuin vain suositella kaikille! Erityisen paljon pidin Wihtorin wintistä. Innolla odotan uusia huoneita...

Hinnat

2 pelaajaa
38per pelaaja
  • Yhteensä 76€
3 pelaajaa
31per pelaaja
  • Yhteensä 93€
4 pelaajaa
26per pelaaja
  • Yhteensä 104€
5 pelaajaa
23per pelaaja
  • Yhteensä 115€

Varaa pelisi!

Arvostelut

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Jyväskylän toimipisteestä.

4,9/5 (156 arvostelua)

4,9/5 (156 arvostelua)

"Vastasi Kuopion mysteerin tasoa! Uusia haasteita Sofian mielessä, hyvät puitteet. Ulos päästiin! Suosittelemme Sofian mieltä. Ei helpoin ensikertalaisille ehkä mutta kahdestaankin pärjättiin."
-Pipsa

4,8/5 (24 arvostelua)

4,8/5 (24 arvostelua)

"Huoneisiin ja tarinoihin on todella käytetty aikaa. Yksi viihdyttävimmistä tunneistani koskaan!"
-Tommi

4,5/5 (28 arvostelua)

4,5/5 (28 arvostelua)

"This was my first ever time in a room escape game and it caught me totally. The atmosphere was built so well that I was thrilled, almost scared, before our game even started. Intense."
-Lauri

Varaa Wihtori

 

Haluaisitteko tulla jo tänään?

Voit myös tiedustella tämän päivän vapaita aikoja numerosta 046 920 3300.

 

SOITA HETI

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna