Escape Room -pelit Jyväskylässä

Näin pelimme toimivat

 

Kokoa tiimi

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 2-5 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään sen mysteeriä ja etsimään tietä ulos.

Pelaa aikaa vastaan

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri

Ratkaise Mysteeri

Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

Juha-Pekka Hytönen

Se oli makea juttu ja palveli meitä hyvin. Siinä tuli ryhmässä toimimista, kommunikaatiota ja pientä kilpailuakin. Ollaan saatu siitä pitkäksi aikaa juttuakin aikaiseksi.

Satu-Maarit Urtti

Mahtava elämys ja kokemus! Menisin uudelleen vaikka heti, koukutti valtaansa. Mielettömän ystävällinen ja mukava palvelu myös, joten koko setti oli hieno! Kiitos!

Tiina Arpola

Todella koukuttavaa viihdettä. Ei malta odottaa uusia mysteerejä ratkaistavaksi.

Jyrki Talvitie

Ihan paras paikka! Ja henkilökunta tosi symppistä 🙂 Tänne palataan pian!

Tarja Sovijärvi

Mysteerin huoneet ovat huikeita elämyksiä! Tarinallisuus luo erimomaisen kehyksen "pakoilulle" ja pulmien monipolvisuus haastaa koko ryhmän aivonystyrät uusille leveleille!

Mitä escape room -pelit eivät ole

 

Säikyttelyä

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Meidän huoneemme eivät perustu kauhuun, vaikka sellaisiakin löytyy jo Suomesta Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan.

Ahtautta

Ahtautta

Pakohuonepeleljä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaanpaikankammoinen henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon. Jos sinulla on tällaisia pelkoja, voit pyytää pelinvetäjääsi ottamaan ne huomioon.

Päätöntä kilpailua

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on kilpakumppaninne, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta. Jos pakohuoneita on jo useampi takana ja haluatte rikkoa ennätyksiä, kysykää lisää Pro-liigasta pelinvetäjältänne.

Katso vapaat ajat  Hinnasto

Jyväskylän Pakohuoneet

Jaskan Pubi

Eilisilta oli älyttömän hauska. Tutustuitte illan aikana mukavaan kaveriin nimeltään Jaska ja ilta huipentui jatkoihin hänen kotipubissaan. Taliskerin virratessa selvisi kuitenkin kaksi asiaa: Jaska olikin astetta rajumpi kaveri, ja hän vaikutti koko illan hermostuneelta.

Yhtäkkiä, menon ollessa kovimmillaan, huomaatte Jaskan hävinneen. Ulospääsy pubista on teljetty ja jotain pahaa on tulossa tunnin päästä…

Pystyttekö pakenemaan ajoissa?

Suosittelemme polttari- ja kaveriporukoille
Ikäraja: K16 (Lue lisää ikärajoista.)
Saatavilla suomeksi ja englanniksi

Lue lisää Varaa

 

Sofian Mieli

Hauras, skitsofrenisen sekavasti käyttäytyvä iäkäs rouva pelastetaan uuden vuoden yönä varmalta paleltumiskuolemalta jyväskyläläiseltä katolta. Henkilöllisyystietojen puutteessa naista aletaan kutsumaan Sofiaksi. Miksi hän sekoaa peilien lähettyvillä?

Sofian kasvoja on näytetty paikallisissa lehdissä pitkään, mutta näköhavaintoja hänen liikkeistään Jyväskylässä on vähän. Viimein on kuitenkin kuultu jotain lupaavaa: Kauppakatu 29:ssä työskentelevä ihminen on nähnyt Sofian näköisen naisen kulkevan erääseen asuntoon vähän aikaa sitten. Tuon jälkeen ilmoittaja ei ole naista nähnyt. Astu Sofian mieleen selvittämään mitä hän pelkää…

Suosittelemme mielen tutkijoille, pelonväristysten etsijöille
Ikäraja: K16 (Lue lisää ikärajoista.)
Saatavilla suomeksi ja englanniksi

Lue lisää Varaa

 

Wihtorin Wintti

Harva jyväskyläläinen tietää Kauppakadun mystisestä antikvariaatista, Wihtorin Wintistä. ”Kompassin labyrintiksi” ja ”Jyväskeskuksen limboksi” myös nimitetty vanhojen kirjojen kauppa on kerännyt eräänlaisen maineen asiaan vihkyityneiden parissa. Arvokkaiden kirjojen himossa bibliofiili jos toinenkin uskaltautuu sillon tällöin Wihtorin Wintin kynnyksen yli, mutta he palaavat takaisin vain pettymyksen kyynelissä – ja kirjatta.

Kaupan pitäjä Vihtori Lempinen ei pidäkään itsestään meteliä, ja Mysteerin väkikin näkee hänet käytävillään vain aamuisin ja iltaisin. Nyt salaperäinen omistaja on kuitenkin hiljentynyt entisestään, ellei peräti hävinnyt. Osaatteko selvittää Vihtorin katoamisen mysteerin yhdessä tunnissa?

Suosittelemme tosielämän Sherlockeille, fantasian ystäville
Ikäraja: K16 (Lue lisää ikärajoista.)
Saatavilla suomeksi

Lue lisää Varaa

 

Suomen Helmi

On olemassa omituinen varasto, jonka omistaja Helmi on vanha kuin satavuotias Suomi. Kiehtovasta elämästään huolimatta Helmi tuntuu katuvan jotain suurta. Salaisuus on piilotettu niin syvälle varaston  uumeniin, että jopa omistaja itse on kadottanut reitin sen luo.

Mikä aarre pimentoon kätkeytyy? Löydättekö muistojen varaston uumeniin ennen kuin aika loppuu?

Suosittelemme pohtijoille, haasteen etsijöille ja historian rakastajille
Ikäraja: K16 (Lue lisää ikärajoista.)
Saatavilla suomeksi ja englanniksi

Lue lisää Varaa

Pelien hinnat

Escape Room -pelit on hinnoiteltu pelaajamäärän mukaan. Huomioithan, ettemme käsittele käteistä toimipisteillämme..

 

2 pelaajaa
38per pelaaja
  • Yhteensä 76€
3 pelaajaa
31per pelaaja
  • Yhteensä 93€
4 pelaajaa
26per pelaaja
  • Yhteensä 104€
5 pelaajaa
23per pelaaja
  • Yhteensä 115€

KATSO VAPAAT AJAT!

Arvostelut

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Jyväskylän toimipisteestä.

4,9/5 (156 arvostelua)

4,9/5 (156 arvostelua)

"Vastasi Kuopion mysteerin tasoa! Uusia haasteita Sofian mielessä, hyvät puitteet. Ulos päästiin! Suosittelemme Sofian mieltä. Ei helpoin ensikertalaisille ehkä mutta kahdestaankin pärjättiin."
-Pipsa

4,8/5 (24 arvostelua)

4,8/5 (24 arvostelua)

"Huoneisiin ja tarinoihin on todella käytetty aikaa. Yksi viihdyttävimmistä tunneistani koskaan!"
-Tommi

4,5/5 (28 arvostelua)

4,5/5 (28 arvostelua)

"This was my first ever time in a room escape game and it caught me totally. The atmosphere was built so well that I was thrilled, almost scared, before our game even started. Intense."
-Lauri

Varaa Jyväskylä

Voit varata escape room -pelin tästä tai huoneen omalta sivulta.

JASKAN PUBI 2-5 hlö

SOFIAN MIELI 2-5 hlö

SUOMEN HELMI 2-5 hlö

WIHTORIN WINTTI 2-5 hlö

Tämän päivän mahdollisia vapaita aikoja voi tiedustella puhelimitse 046 920 3300.

SOITA HETI jyväskylääN

Näin löydät perille

Löydät escape room -pelit Jyväskylästä aivan Kompassin viereltä.

Löydät oikean osoitteen kävelemällä muutaman askeleen Jyväskylän Kompassilta yläkaupunkia kohti. Salaperäinen Kauppakatu 29 A kätkee sisäänsä Jyväskylän Mysteerin, jossa pelaajat pääsevät koittelemaan aivojaan haastavissa ja mielenkiintoisissa mysteerihuone- ja escape room -peleissä aikaa vastaan. Pelaajia Jyväskylän Mysteeriin mahtuu kerrallaan 4 x 5 hengen tiimit, mutta isompienkin ryhmien pelit onnistuvat ottamalla yhteyttä meihin.

 

Mysteeri Jyväskylä ja Escape Room -pelit sijaitsevat muutaman askeleen päässä kompassilta

Avaa Google Mapsissa

Menossa syömään?

Onko ryhmänne 5 henkeä tai suurempi? Mysteeri Jyväskylä ja Jyväskylän maukkaimmat ravintolat Passion Food & Bar sekä Bella Roma tarjoavat yhteistyössä vapaa-aikaasi viihdettä sekä jännittävän ruokailukokemuksen. Tule ensin pelaamaan Mysteerille, jonka jälkeen voit jatkaa pelin jälkipuheita herkullisen ruuan ja juoman äärellä joko Bella Romassa tai Passion Food & Barissa. Mysteeripelin yhteydessä varattuna Passion Food & Barin tai Bella Roman ruokailusta saa -10% alennuksen.

Lue lisää tarjouksesta

Escape Room Jyväskylä ja Passion Food & Bar