JYP-kisa: Hurrikaani iski Mysteeriin!

Hurrikaanin pojat eli JYP kävi testaamassa ongelmanratkaisukykyään Mysteerillä. Kenen johtama tiimi olikaan neuvokkain, kun tietä voittoon ei voinutkaan raivata pelkällä vahvalla painamisella ja kovalla tahdolla? Vastaus selviää sivun alalaidassa. Varsinainen kisa on jo päättynyt.

 

Sofian Mielessä pelanneet

1. Team Refugees: Yonkman, Rooba, Miklik ja Olkinuora
2. Waltteri Hotakainen & Koirat: Vainio, Jokinen, Vaakanainen, Pulli ja Hotakainen
3. Team ToKarit: Virpiö, Vesamaa, Jääskeläinen ja Luhanko

 

Kuolemaa Koroissa ratkoneet

5. Etä-Nelarit: Tuppurainen, Löfman, Kuukka ja Friman
4. Unijuna: Pihlman, Kolehmainen, Salmio ja Uotila
6. Poreilijat: Kanninen, Likola, Saari, Sund
ja Ruusu

 

Wihtorin Winttiä selvittäneet

7. No Smoking Team: Virtanen, Turunen, Siekkinen, Holtari ja Hyytiä
8. Nelarit: Suomela, Nättinen, Louhivaara
ja Kalteva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Jerry Cotton’s: Tavi, Turkulainen, Tuokkola,
Niku ja Hytönen

 

Vastaus

Parhaan ajan tauluun löivät Wihtorin Wintissä Jerry Cotton’s ajalla 43:46, joka samalla solahti TOP5 ajaksi! Onneksi olkoon Jerry Cotton’s ja kiitos kaikille muillekin JYPin peliporukoille huikeasta iltapäivästä!

Pelipaidan ja lahjakortin voittajaksi arvonnassa selviytyi 426 veikkaajan joukosta Heli K. Onneksi olkoon ja kiitos kaikille osallistujille!

Uskotko pystyväsi parempaan aikaan kuin JYPin pelaajat?

 

Varaa mysteeripelisi nyt!

Jaa tämä kirjoitus...

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tai lue lisää juttuja blogistamme!

Blogi
Viivi Keinanen

Kesätekemistä oman porukan kesken

Mitä tekemistä keksiä omalle porukalle, jos suuria väkijoukkoja haluaa vältellä? Suoratoistopalvelut on selattu läpi, ja jokainen uppoutuu omaan somekuplaansa sohvannurkkaan, kun festarireissut ja lomamatkat peruuntuvat. Näiden ideoiden toteuttaminen ei vaadi päiväkausien suunnittelua!

Lue Lisää

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!