Turun Urheilumuseo

”Nyt on jännää”, joku porukastanne toteaa hiipiessänne museon käytävillä. Urheilumuseon vartija Valentin on suostunut näyttämään teille Suomen Kansallisaarteen keskellä yötä!

Valentin raottaa viimeistä ovea ennen aarretta… ja läimäisee oven perässänne kiinni! Kauhuksenne huomaatte palkintokorokkeen olevan tyhjä. Aamu alkaa sarastaa ja pian teitä syytetään varkaudesta. Saatteko Kansallisaarteen takaisin ajoissa?

Lue koko tarina

Turun Urheilumuseo -room escape eli mysteerihuone
Nyt on jännää”, joku porukastanne toteaa hiipiessänne museon käytävillä. Alkuilta oli kulunut kaveriporukkanne kesken hekumoimassa Suomen uusinta MM-kultaa Turun keskustassa. Illan monien tapahtumien jälkeen huomasitte aamun tunteina löytäneenne joukkoihinne jännittävän tuttavuuden. Uusi paras kaverinne Valentin kehusteli työskentelevänsä Urheilumuseossa vartijana. Höyrötettyänne hetken urheiluhistorian helmistä Valentin totesi vaivihtaa: ”Tiedättekös… Kansallisaarre on meillä nyt näytteillä. Ja minullahan on sattumoisin avain museoon!” Illan teemana ei aikasemminkaan ollut epäröinti, joten suostuitte välittömästi: aarretta on mentävä katsomaan vielä tänään!
 

 

Urheilumuseon käytävillä on hiljaista ja salaperäistä. Tunnette selkäpiissänne, että aarre on jo lähellä. Valentin raottaa viimeistä ovea ennen aarretta… ja läimäisee oven perässänne lukkoon! Kauhuksenne huomaatte pokaalikorokkeen olevan tyhjä. Aamun sarastus on jo lähellä ja niin on Suomen MM-kermakin! Päävalmentaja ja kumppanit ovat saapumassa poliisisaattueen kera tunnin päästä noutamaan aarretta lehdistötilaisuuteen. Miksi Valentin huiputti teitä? Entä saatteko aarteen takaisin paikoilleen ajoissa?

 

VARAA PELI JA RATKAISE MYSTEERI   Tutustu Turun muihin peleihin

Tiimin koko

Tiimin koko

2-5 henkeä

Pelin elementit

Pelin elementit

MacGyverismi, nokkeluus

Suosittelemme

Suosittelemme

Polttariporukaille, firmoille, pariskunnille, ensikertalaisille

Kieli

Kieli

Saatavilla suomeksi ja englanniksi

 

Vaikeusaste?

Emme määritä huoneillemme vaikeusastetta, sillä huoneen haasteet eivät ole yksiselitteisiä. Erilaiset tehtävät saattavat osoittautua helpoiksi tai vaikeiksi oli kyseessä sitten ensikertalaiset tai kokeneet pelaajat. Jos et ole varma, minkä huoneen valitsette, soittele ihmeessä meille tai pistä viestiä Facebookissa.

Meistä sanottua

 

Juha-Pekka Hytönen

Se oli makea juttu ja palveli meitä hyvin. Siinä tuli ryhmässä toimimista, kommunikaatiota ja pientä kilpailuakin. Ollaan saatu siitä pitkäksi aikaa juttuakin aikaiseksi.

Satu-Maarit Urtti

Mahtava elämys ja kokemus! Menisin uudelleen vaikka heti, koukutti valtaansa. Mielettömän ystävällinen ja mukava palvelu myös, joten koko setti oli hieno! Kiitos!

Tiina Arpola

Todella koukuttavaa viihdettä. Ei malta odottaa uusia mysteerejä ratkaistavaksi.

Jyrki Talvitie

Ihan paras paikka! Ja henkilökunta tosi symppistä 🙂 Tänne palataan pian!

Tarja Sovijärvi

Mysteerin huoneet ovat huikeita elämyksiä! Tarinallisuus luo erimomaisen kehyksen "pakoilulle" ja pulmien monipolvisuus haastaa koko ryhmän aivonystyrät uusille leveleille!

Näin peli toimii

Kokoa tiimi

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 2-5 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään sen mysteeriä ja etsimään tietä ulos.

Pelaa aikaa vastaan

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri

Ratkaise Mysteeri

Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

Katso vapaat ajat!

Hinnat

 

2 pelaajaa
38per pelaaja
  • Yhteensä 76€
3 pelaajaa
30per pelaaja
  • Yhteensä 90€
4 pelaajaa
25per pelaaja
  • Yhteensä 100€
5 pelaajaa
22per pelaaja
  • Yhteensä 110€

Tallenna

Arvostelut

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Turun toimipisteestä.

4,8/5 (122 arvostelua)

4,8/5 (122 arvostelua)

The Classroom oli upea, suoraviivainen mutta sopivan kimurantti ja positiivisesti haastava, oivallinen kokemus! Hymy huulilla ulos muutamaa minuuttia ennen määräaikaa, kiitämme ja kumarramme tekijöille!
-Toni

4,6/5 (29 arvostelua)

4,6/5 (29 arvostelua)

We tried their new "Hotel" room and it was filled with new kinds of puzzles, creepy atmosphere, but most of all super exciting! We didn't clear it in time though.
-Jens

4,5/5 (9 arvostelua)

4,5/5 (9 arvostelua)

Jääkiekkojoukkueemme viihtyi mainiosti mysteeritehtävässä. Tehtävä oli sopivan vaikea ja siihen oli hyvä opastus, miten toimia.

Varaa Urheilumuseo

Haluaisitteko tulla jo tänään?

Voit myös tiedustella vapaita aikoja tälle päivällä numerosta 050 377 4060.

 

SOITA HETI