Paholaisluokka

 

Aivan kuin kouluvuosista olisi kulunut vain hetki… Noista ikivanhoista hetkistä biologian opettaja Riikosen tunnit jäivät erityisesti mieleen omituisuutensa vuoksi. Riikosen nimikkolauseeksi jäikin: ”Kuka nyt ei pitäisi pienten eläinten leikkelyä mielenkiintoisena!” Huhu kertookin, että herra Riikonen on muuttunut vanhoilla päivillään entistäkin erikoisemmaksi ja siirtynyt aina vain isompien demonstraatiokappaleiden pariin. Riikonen on lähettänyt teille merkillisen luokkakokouskutsun, jossa hän kertoo jäävänsä pian eläkkeelle ja siksi haluavansa antaa viimeisen luentonsa. Raikaako suvivirsi vielä viimeisen kerran vai onko kokouksen syy jokin aivan muu…?

 

 

 
Tiimin koko

Tiimin koko

2-5 henkeä

Pelin elementit

Pelin elementit

Nokkeluus, tiimityö

Suosittelemme

Suosittelemme

Polttari- ja työporukoille

Kieli

Kieli

Saatavilla suomeksi ja englanniksi!

 

Vaikeusaste?

 

Emme määritä huoneillemme vaikeusastetta, sillä huoneen haasteet eivät ole yksiselitteisiä. Erilaiset tehtävät saattavat osoittautua helpoiksi tai vaikeiksi oli kyseessä ensikertalaiset tai kokeneet pelaajat. Jos et ole varma, minkä huoneen valitsette, soittele ihmeessä meille tai pistä viestiä Facebookissa.

Näin peli toimii

Kokoa tiimi

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 2-5 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään sen mysteeriä ja etsimään tietä ulos.

Pelaa aikaa vastaan

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri

Ratkaise Mysteeri

Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

Katso vapaat ajat!

Hinnat

Huomaathan ettemme käsittele käteistä toimipisteillämme.

2 pelaajaa
38per pelaaja
  • Yhteensä 76€
3 pelaajaa
30per pelaaja
  • Yhteensä 90€
4 pelaajaa
25per pelaaja
  • Yhteensä 100€
5 pelaajaa
22per pelaaja
  • Yhteensä 110€

 

Varaa peli

Arvostelut

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Turun toimipisteestä.

4,8/5 (122 arvostelua)

4,8/5 (122 arvostelua)

The Classroom oli upea, suoraviivainen mutta sopivan kimurantti ja positiivisesti haastava, oivallinen kokemus! Hymy huulilla ulos muutamaa minuuttia ennen määräaikaa, kiitämme ja kumarramme tekijöille!
-Toni

4,6/5 (29 arvostelua)

4,6/5 (29 arvostelua)

We tried their new "Hotel" room and it was filled with new kinds of puzzles, creepy atmosphere, but most of all super exciting! We didn't clear it in time though.
-Jens

4,5/5 (9 arvostelua)

4,5/5 (9 arvostelua)

Jääkiekkojoukkueemme viihtyi mainiosti mysteeritehtävässä. Tehtävä oli sopivan vaikea ja siihen oli hyvä opastus, miten toimia.

Varaa Paholaisluokka

Antaudu tarinan vietäväksi ja selvitä luokkahuoneen mysteeri!

 

Haluaisitteko tulla jo tänään?

 

Voit myös tiedustella vapaita aikoja tälle päivällä numerosta 044 703 2273.

 

SOITA HETI