Huone 785

 

Hotelli Mysteeri on monien erilaisten matkaajien levähdyspaikka. Hotellin historiasta ei puutu omituisia vieraita, tapahtumia tai sattumia, mutta suurin niistä kaikista on Huone 785:n ratkaisematon mysteeri. Huone kuuluu mutta ei näy: kukaan ei ole onnistunut löytämään sitä käytävästä, jossa sen kuuluisi olla. Tarinan mukaan tuon huoneen oven taakse kätkeytyy kokonainen maailma, dystopia, jossa viisaus on unohtunutta historiaa… Näkymättömyydestään huolimatta huone kutsuu uskaliaita matkaajia puoleensa tutkimusmatkalle, josta harvat ovat enää palanneet. Uskallatteko astua selvittämään Huone 785 salaisuuden?

***

 

Huom! Huone 785 on päivitetty versio Real-Life Room Escapen The Hotel -huoneesta. Jos olet pelannut kyseisen huoneen aiemmin, emme suosittele sen pelaamista uudelleen.

 

Tiimin koko

Tiimin koko

2-5 henkeä

Pelin elementit

Pelin elementit

Kokonaiskuvan hahmottaminen, hoksaaminen

Suosittelemme

Suosittelemme

Tarinafanaatikoille, jännityksen ystäville

Kieli

Kieli

Saatavilla suomeksi ja englanniksi!

 

Vaikeusaste?

 

Emme määritä huoneillemme vaikeusastetta, sillä huoneen haasteet eivät ole yksiselitteisiä. Erilaiset tehtävät saattavat osoittautua helpoiksi tai vaikeiksi oli kyseessä ensikertalaiset tai kokeneet pelaajat. Jos et ole varma, minkä huoneen valitsette, soittele ihmeessä meille tai pistä viestiä Facebookissa.

Näin peli toimii

Kokoa tiimi

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 2-5 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään sen mysteeriä ja etsimään tietä ulos.

Pelaa aikaa vastaan

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri

Ratkaise Mysteeri

Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

Katso vapaat ajat!

Hinnat

Huomaattehan ettemme käsittele käteistä toimipisteillämme.

2 pelaajaa
38per pelaaja
  • Yhteensä 76€
3 pelaajaa
30per pelaaja
  • Yhteensä 90€
4 pelaajaa
25per pelaaja
  • Yhteensä 100€
5 pelaajaa
22per pelaaja
  • Yhteensä 110€

 

Varaa peli

Arvostelut

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Turun toimipisteestä.

4,8/5 (122 arvostelua)

4,8/5 (122 arvostelua)

The Classroom oli upea, suoraviivainen mutta sopivan kimurantti ja positiivisesti haastava, oivallinen kokemus! Hymy huulilla ulos muutamaa minuuttia ennen määräaikaa, kiitämme ja kumarramme tekijöille!
-Toni

4,6/5 (29 arvostelua)

4,6/5 (29 arvostelua)

We tried their new "Hotel" room and it was filled with new kinds of puzzles, creepy atmosphere, but most of all super exciting! We didn't clear it in time though.
-Jens

4,5/5 (9 arvostelua)

4,5/5 (9 arvostelua)

Jääkiekkojoukkueemme viihtyi mainiosti mysteeritehtävässä. Tehtävä oli sopivan vaikea ja siihen oli hyvä opastus, miten toimia.

Varaa Huone 785

Antaudu tarinan vietäväksi ja selvitä hotellihuoneen mysteeri!

 

Haluaisitteko tulla jo tänään?

 

Voit myös tiedustella vapaita aikoja tälle päivällä numerosta 050 377 4060.

 

SOITA HETI