Escape Room -pelit Turussa

Näin pelimme toimivat

Kokoa tiimi

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 2-5 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään sen mysteeriä ja etsimään tietä ulos.

Pelaa aikaa vastaan

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri

Ratkaise Mysteeri

Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

Juha-Pekka Hytönen

Se oli makea juttu ja palveli meitä hyvin. Siinä tuli ryhmässä toimimista, kommunikaatiota ja pientä kilpailuakin. Ollaan saatu siitä pitkäksi aikaa juttuakin aikaiseksi.

Satu-Maarit Urtti

Mahtava elämys ja kokemus! Menisin uudelleen vaikka heti, koukutti valtaansa. Mielettömän ystävällinen ja mukava palvelu myös, joten koko setti oli hieno! Kiitos!

Tiina Arpola

Todella koukuttavaa viihdettä. Ei malta odottaa uusia mysteerejä ratkaistavaksi.

Jyrki Talvitie

Ihan paras paikka! Ja henkilökunta tosi symppistä 🙂 Tänne palataan pian!

Tarja Sovijärvi

Mysteerin huoneet ovat huikeita elämyksiä! Tarinallisuus luo erimomaisen kehyksen "pakoilulle" ja pulmien monipolvisuus haastaa koko ryhmän aivonystyrät uusille leveleille!

Mitä Escape Room -pelit eivät ole

 

Säikyttelyä

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Meidän huoneemme eivät perustu kauhuun, vaikka sellaisiakin löytyy jo Suomesta Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan.

Ahtautta

Ahtautta

Pakohuonepeleljä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaanpaikankammoinen henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon. Jos sinulla on tällaisia pelkoja, voit pyytää pelinvetäjääsi ottamaan ne huomioon.

Päätöntä kilpailua

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on kilpakumppaninne, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta. Jos pakohuoneita on jo useampi takana ja haluatte rikkoa ennätyksiä, kysykää lisää Pro-liigasta pelinvetäjältänne.

Katso vapaat ajat  Hinnasto

Turun Pakohuoneet

Escape Room - Turun Urheilumuseo - Mysteeri Turku

Turun Urheilumuseo

“Nyt on jännää”, joku porukastanne toteaa hiipiessänne museon käytävillä. Urheilumuseon vartija Valentin on suostunut näyttämään teille Suomen Kansallisaarteen keskellä yötä!

Valentin raottaa viimeistä ovea ennen aarretta… ja läimäisee oven perässänne kiinni! Kauhuksenne huomaatte palkintokorokkeen olevan tyhjä. Aamu alkaa sarastaa ja pian teitä syytetään varkaudesta. Saatteko Kansallisaarteen takaisin ajoissa?

 

Lue lisää Varaa

 

Huone 785

Hotelli Mysteeri on monien erikoisten matkaajien levähdyspaikka Aurajoen rannalla. Hotellin historiasta ei puutu omituisia vieraita, tapahtumia tai sattumia, mutta suurin niistä kaikista on Huone 785:n ratkaisematon mysteeri. Huone kuuluu mutta ei näy: kukaan ei ole onnistunut löytämään sitä käytävästä, jossa sen kuuluisi sijaita pohjapiirrosten mukaan. Tarinan mukaan tuon huoneen oven taakse kätkeytyy maailma, jossa viisaus on unohtunutta historiaa, mutta jossa seikkailija saattaa löytää aarteen…

Näkymättömyydestään huolimatta huone kutsuu silloin tällöin matkaajia puoleensa tutkimusmatkalle, josta harvat ovat enää palanneet. Uskallatteko astua haastamaan Huone 785 salaisuuden?

Huom! Huone 785 aarre on päivitetty versio Real-Life Room Escapen The Hotel -huoneesta. Jos olet pelannut kyseisen huoneen aiemmin, emme suosittele sen pelaamista uudelleen.

Lue lisää Varaa

Escape Room - Huone 786 - Mysteeri Turku

 

Escape Room - Vedenalaisen Turun Aarre - Mysteeri Turku

Vedenalaisen Turun aarre

Moni tietää arkeologisista kaivauksista Turun linnan liepeillä, mutta harva tietää muinaisista Aurajoen alla sijainneista maa-aloista. Viimeisin läpimurto kaivauksissa tapahtui Olavintiellä kun selvisi, että vedenalaiseen aarteistoon pääsi käsiksi suoraan sukellusveneellä! Ensimmäiset merkit antavatkin ymmärtää, että löydetyt esineet sijoittuvat Turun historian kulta-aikaan, liki 200-vuoden taakse…

Jokin kaivauksissa on saanut kuitenkin Etelä-Suomen arkealogiaseuran järkkymään: kukaan ei suostu enää menemään kaivauksille tai puhumaan niiden sisällöstä. Mikä noin vanha voi olla niin järkyttävää? Mitä Turun vedenalainen aarre paljastaakaan?

 

Huom! Vedenalaisen Turun aarre on päivitetty versio Real-Life Room Escapen The Treasure of Sunken Turku -huoneesta. Jos olet pelannut kyseisen huoneen aiemmin, emme suosittele sen pelaamista uudelleen.

Lue lisää Varaa

 

Paholaisluokka

Aivan kuin kouluvuosista olisi kulunut vain hetki… Noista ikivanhoista ajoista biologian opettaja Riikosen tunnit jäivät erityisesti mieleen omituisuutensa vuoksi. Riikosen nimikkolauseeksi jäikin: ”Kuka nyt ei pitäisi pienten eläinten leikkelyä mielenkiintoisena!” Huhun mukaan herra Riikonen on muuttunut vanhoilla päivillään entistäkin erikoisemmaksi ja siirtynyt aina vain isompien demonstraatiokappaleiden pariin.

Nyt Riikosen on lähettänyt merkillisen luokkakokouskutsun, jossa hän kertoo jäävänsä pian eläkkeelle ja siksi haluavansa antaa viimeisen luentonsa teille. Raikaako tunnilla ”ekaneka tokantoka” vielä viimeisen kerran vai onko kokouksen syy jokin aivan muu…?

 

Lue lisää Varaa

Escape Room - Paholaisluokka - Mysteeri Turku

Pelien hinnat

Pelimme on hinnoiteltu pelaajamäärän mukaan.

 

2 pelaajaa
38per pelaaja
  • Yhteensä 76€
3 pelaajaa
30per pelaaja
  • Yhteensä 90€
4 pelaajaa
25per pelaaja
  • Yhteensä 100€
5 pelaajaa
22per pelaaja
  • Yhteensä 110€

KATSO VAPAAT AJAT!

Arvostelut

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Turun toimipisteestä.

4,8/5 (122 arvostelua)

4,8/5 (122 arvostelua)

The Classroom oli upea, suoraviivainen mutta sopivan kimurantti ja positiivisesti haastava, oivallinen kokemus! Hymy huulilla ulos muutamaa minuuttia ennen määräaikaa, kiitämme ja kumarramme tekijöille!
-Toni

4,6/5 (29 arvostelua)

4,6/5 (29 arvostelua)

We tried their new "Hotel" room and it was filled with new kinds of puzzles, creepy atmosphere, but most of all super exciting! We didn't clear it in time though.
-Jens

4,5/5 (9 arvostelua)

4,5/5 (9 arvostelua)

Jääkiekkojoukkueemme viihtyi mainiosti mysteeritehtävässä. Tehtävä oli sopivan vaikea ja siihen oli hyvä opastus, miten toimia.

Varaa Pakohuone Turusta

Voit varata escape room -pelin tästä tai huoneen omalta sivulta.

PAHOLAISLUOKKA
2-5 hlö

VEDENALAISEN TURUN AARRE
2-5 hlö

HUONE 785
2-5 hlö

 

 

TURUN URHEILUMUSEO
2-5 hlö

Tämän päivän mahdollisia vapaita aikoja voi tiedustella puhelimitse 050 377 4060.

SOITA HETI TURKUUN

Näin löydät perille

Escape Room Turku - Legendaarisen vanhan apteekin sisäpihalla.

Löydät oikean osoitteen kävelemällä muutaman askeleen Aurasillalta kohti Kurjenmäkeä. Salaperäinen Olavintie 2 kätkee sisäänsä Turun Mysteerin, jossa pelaajat pääsevät koittelemaan aivojaan haastavissa ja mielenkiintoisissa mysteerihuone- ja escape room -peleissä. Pelaajia Turun Mysteeriin mahtuu kerrallaan 4 x 5 hengen tiimit, mutta isompienkin ryhmien pelit onnistuvat ottamalla yhteyttä meihin.

 

Avaa Google Mapsissa