Escape Room -pelit Oulussa

Näin pelimme toimivat

Kokoa tiimi

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 2-5 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään sen mysteeriä ja etsimään tietä ulos.

Pelaa aikaa vastaan

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri

Ratkaise Mysteeri

Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

Juha-Pekka Hytönen

Se oli makea juttu ja palveli meitä hyvin. Siinä tuli ryhmässä toimimista, kommunikaatiota ja pientä kilpailuakin. Ollaan saatu siitä pitkäksi aikaa juttuakin aikaiseksi.

Satu-Maarit Urtti

Mahtava elämys ja kokemus! Menisin uudelleen vaikka heti, koukutti valtaansa. Mielettömän ystävällinen ja mukava palvelu myös, joten koko setti oli hieno! Kiitos!

Tiina Arpola

Todella koukuttavaa viihdettä. Ei malta odottaa uusia mysteerejä ratkaistavaksi.

Jyrki Talvitie

Ihan paras paikka! Ja henkilökunta tosi symppistä 🙂 Tänne palataan pian!

Tarja Sovijärvi

Mysteerin huoneet ovat huikeita elämyksiä! Tarinallisuus luo erimomaisen kehyksen "pakoilulle" ja pulmien monipolvisuus haastaa koko ryhmän aivonystyrät uusille leveleille!

Oulun Pakohuoneet

TYHJÄN KERÄILIJÄ (K18)

Toiset keräävät kolikoita, toiset postimerkkejä ja toiset… tyhjää. Näin ainakin keräilijäfoorumeille tunnettu ”Tyhjän keräilijä” itsestään kertoo. Kun muut foorumin käyttäjät esittävät epäilyksensä keräilykohteen absurdiudesta sekä Tyhjän keräilijän motiiveista, hiljenee muuten niin aktiivinen vastailija täysin. Taidatkin olla ainoa, kenelle hän enää puhuu. Kun kysyt kiinnostuneena miltä tyhjyyden kokoelma näyttää, saatkin yllätykseksesi kutsun katsomaan sitä. Nyt ei ole enää paluuta… Paljonko tyhjyyttä yhdellä keräilijällä voikaan olla varastossaan?

Tyhjän keräilijä on uudistettu ja sen edeltäjän Blankin pelanneet voivat hyvillä mielin tulla haastamaan itsensä uudestaan.

Lue Lisää Varaa

 

 

Unilelun painajainen

Oulussa on monia salaisuuksia, joista yksi on Rotuaarin alla sijaitseva lastenkammari. Vaikka lastenhuoneen viimeisin nuori majoittuja on poistunut jo aikoja sitten, jättäen tilan unilelujen asuttavaksi, on huone ollut kuitenkin omituisen äänekäs viime aikoina. Ääntelijä vaikuttaa näkymättömältä, sillä ketään ei näy kun huoneeseen kurkistaa. Toinen omituinen seikka on ollut pitkin aulaa levinneet pumpulinpalaset, joiden alkuperästä ei ole tietoa. Mikä lastenhuonetta oikein asuttaa? Entä mitä Teddy-nalle tekee toimiston pöydällä joka aamu?

 

Huom! Unilelun painajainen on päivitetty versio Real-Life Room Escapen Nanny-huoneesta. Jos olet pelannut kyseisen huoneen aiemmin, emme suosittele sen pelaamista uudelleen.

Lue Lisää Varaa

Tapaus Larry B.

Työnarkomaaninakin tunnettu Larry on taas kerran valinnan edessä: ottaakko työtä vastaan vai ei? Toisaalta jokainen hänen solunsa huutaisi uuden tapauksen perään, toisaalta lääkäri on kieltänyt ottamasta vastaan jokaista rikosjuttua. Muutakaan tekemistä ei tosin ole harhauttamaan mieltä, sillä Uutisvuotokaan ei tule tänään tv:stä. Lopulta Larry päättää raottaa ylikomissaariolta saapunutta kansiota… ja sulkee sen. Juttu näyttää monimutkaiselta, aikavievältä ja siksi ah niin houkuttelevalta! Larryn itsesuojeluvaihton rippeet kuitenkin nostavat viimein päätään. Nopeasti Larry juoksee huoneensa perällä, lyö kansion kaappiin ja kaikki lukot sen päälle. Paha vaan, että ylikomissario soittaa pian ja kertoo kansion olevan ainoaa laatuaan… Saatko kansion ajoissa lukkojen takaa takaisin?

 

Huom! Tapaus Larry B. on päivitetty versio Real-Life Room Escapen The Mysterious life of Larry Love -huoneesta. Jos olet pelannut kyseisen huoneen aiemmin, emme suosittele sen pelaamista uudelleen.

Lue Lisää Varaa

Mitä Escape Room -pelit eivät ole

Säikyttelyä

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Meidän huoneemme eivät perustu kauhuun, vaikka sellaisiakin löytyy jo Suomesta Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan.

Ahtautta

Ahtautta

Pakohuonepeleljä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaanpaikankammoinen henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon. Jos sinulla on tällaisia pelkoja, voit pyytää pelinvetäjääsi ottamaan ne huomioon.

Päätöntä kilpailua

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on kilpakumppaninne, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta. Jos pakohuoneita on jo useampi takana ja haluatte rikkoa ennätyksiä, kysykää lisää Pro-liigasta pelinvetäjältänne.

Katso vapaat ajat  Hinnasto

Pelien hinnat

Huomioithan ettemme käsittele käteistä toimipisteillämme.

 

2 pelaajaa
37per pelaaja
  • Yhteensä 74€
3 pelaajaa
27per pelaaja
  • Yhteensä 81€
4 pelaajaa
25per pelaaja
  • Yhteensä 100€
5 pelaajaa
22per pelaaja
  • Yhteensä 110€

KATSO VAPAAT AJAT!

Arvostelut

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Oulun toimipisteestä.

4,9/5 (79 arvostelua)

4,9/5 (79 arvostelua)

Olimme varanneet synttäriporukalle pari huonetta ja kaikki tykkäsivät kovasti. Palvelu oli loistavaa ja tunnelma hyvä. Uudestaan pitää päästä!
-Sami

4,3/5 (9 arvostelua)

4,3/5 (9 arvostelua)

Mukavaa puzzlea! Rempseä palvelu. Cocktail-baarissa helppo poiketa paon jälkeen.
-Mikko

4,7/5 (7 arvostelua)

4,7/5 (7 arvostelua)

Olipa kivaa tekemistä kaveriporukalla. Erittäin viihdyttävää ja mielekästä ajanvietettä tunniksi. Voin suositella.
-Niemenkari

Varaa Pakohuone Oulusta

Voit Escape Room -pelin tästä tai huoneen omalta sivulta.

UNILELUN PAINAJAINEN
2-5 hlö

TAPAUS LARRY B.
2-5 hlö

TYHJÄN KERÄILIJÄ
2-5 hlö

Tämän päivän mahdollisia vapaita aikoja voi tiedustella puhelimitse 044 981 6630.

SOITA HETI OULUUN

Näin löydät perille

Escape Room Oulu - Aivan Rotuaarin kivipallon vieressä.

Löydät Oulun Mysteerin aivan Rotuaarin aukion laidalata Coctail Companyn perältä. Salaperäinen huoneisto kätkee sisäänsä pohjoisimman Mysteerin, jossa pelaajat pääsevät koittelemaan aivojaan haastavissa ja mielenkiintoisissa mysteerihuone- ja escape room -peleissä. Pelaajia Oulun Mysteeriin mahtuu kerrallaan 3 x 5 hengen tiimit, mutta isompienkin ryhmien pelit onnistuvat ottamalla yhteyttä meihin.

 

Escape Room Oulu kartta

Avaa Google Mapsissa