usein kysytyt kysymykset

LAHJAKORTTI PAKOHUONEIDEN MAAILMAAN

Saa kaikenikäiset innostumaan!

Helppo ja ekologinen lahja!

Ei jää kaapin päälle pölyttymään!

Tämän päivän tavarantäyteisessä maailmassa parhaat lahjat ovat mielestämme aineettomia. Mysteerin lahjakortti ei jätä lahjansaajaa kylmäksi, olipa kyseessä syntymäpäivät, hää-, liike- tai joululahja. Kortit ovat saatavilla nettikaupastamme tai suoraan toimipisteistämme erikseen sovittuna.

Mysteeri on tosielämän room escape -peli, jossa 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

Anna unohtumaton elämys lahjaksi. Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kk ja käyvät kaikissa viidessä Mysteerin toimipisteissä ympäri Suomen. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain ja yhtä lahjakorttia ei voi jakaa eri peleihin.

Ilmainen Toimitus

Toimitamme kaikki tuotteet postitse (toimitusaika 1-4 arkipäivää) ilman postikuluja. Käsittelemme tilaukset kerran päivässä. Lahjakortit toimitetaan tilaajalle täysin normaalissa kirjekuoressa niin, ettei sitä voi tunnistaa lahjaksi.

HUOM. Jos haluat lahjakortin suoraan sähköpostiisi, valitse silloin sähköinen lahjakortti.

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankit
Nordea, OP, Danske, S-pankki, Ålansbanken, Handelsbanken Aktia, Pop, Säästöpankki ja OmaSP

Maksukortit
Visa, Mastercard, Diners Club, American Express ja Maestro

Muut maksutavat
Mobile Pay, Paypal, Jousto, Collector ja JBC

Kulttuuriseteleillä ET
 voi maksaa lahjakortteja!

Kun Tarvitset Enemmän