innostumista, onnistumisia ja jännitystä?

Mysteerin lahjakortti sopii kaikille.

Tämän päivän tavarantäyteisessä maailmassa parhaat lahjat ovat mielestämme aineettomia. Mysteerin lahjakortti ei jätä lahjansaajaa kylmäksi, olipa kyseessä syntymäpäivät, liike- tai joululahja. Kortit ovat saatavilla nettikaupastamme tai suoraan toimipisteistämme erikseen sovittuna.

 

Mysteeri on tosielämän room escape -peli, jossa 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

 

Anna unohtumaton elämys lahjaksi. Lahjakorttimme ovat voimassa 6kk ja käyvät kaikissa toimipisteissämme.

 

Tutustu peleihin

Escape Room Lahjakortti

Tie jännittäviin kokemuksiin...

Huom! Nämä lahjakorttit ovat fyysisiä postitettava versioita. Voit kuitenkin tilata PDF-lahjakortin suoraan sähköpostiisi täältä.

 

Onko lahjalla kiire? Tilaa PDF-lahjakortti suoraan sähköpostiisi.

Toimitus

Toimitamme kaikki tuotteet postitse (toimitusaika 1-4 arkipäivää) ilman postikuluja. Käsittelemme tilaukset kerran päivässä. Lahjakortit toimitetaan tilaajalle täysin normaalissa kirjekuoressa niin, ettei sitä voi tunnistaa lahjaksi.

Jos tarvitset lahjakortin tänään, onnistuu se parhaiten soittamalla lähimmälle toimipisteelle tai tilaamalla PDF-lahjakortin.

 

SOITA TAMPEREELLE

Päämysteerikko

050 572 0100

SOITA JYVÄSKYLÄÄN

Päämysteerikko

050 304 8176

SOITA KUOPIOON

Päämysteerikko

050 310 5505

SOITA Turkuun

Päämysteerikko

050 377 4060

SOITA Poriin

Päämysteerikko

044 235 7370