Avoimet työpaikat

Oletko sinä seuraava Mysteerikko?

Kuluneen kolmen vuoden aikana olemme järjestäneet useita rekryjä eri toimipisteisiimme ja palkanneet jo yli 40 ihmistä. Arvostamme työnantajana kaikista eniten hakijoissamme neuvokkuutta, kylmähermoisuutta, luovuutta sekä halua ja kykyä oppia. Haluamme myös, että hakijamme sopivat kulttuuriimme, sillä se todella on Mysteerin sielu.

Emme koskaan kieltäydy avoimesta hakemuksesta. Kuka tietää, saatathan juuri sinä olla seuraava Mysteerin MacGyver? Osoita avoin hakemuksesi joko toimipisteelle joka sinua kiinnostaa tai jommalle kummalle omistajistamme.

Viimeisimmät REKRYT

Pakohuoneet lapsille

Huoneemme suunnitellaan ensisijaisesti aikuisille pelaajille, jolloin mukana on usein lapsille soveltumattomia elementtejä. Tästä huolimatta meillä käy paljon perheitä ja heidän peleissään on omat hauskat vivahteensa.

Ideoita tyky- ja virkistyspäiviin

”Työhyvinvointipäivät ovat p****maisinta, mitä työpaikalla voi olla  – samaa tasoa kehityskeskustelun kanssa. Ne on aina liikunnallisia, niissä on aina samanlainen noutopöytä (halvin mahdollinen) ja niillä…

[TÄYTETTY] Sinustako Turun uusi mysteerikko?

Haluaisitko työskennellä joustavassa ja värikkäässä työpaikassa, jossa tarinat heräävät henkiin? Nyt sinulla on mahdollisuus tarttua haasteeseen ja tulla osaksi poikkeuksellista porukkaa! Haemme Turun Mysteerille…

Meidän arvomme

Yhdessä onnistuminen

Yhdistämme ihmisiä uudellatavalla yhteisen päämäärän kautta.

Innostuminen

Mysteerissä innostuminen on aina sallittua kaikille, pelaajille ja työntekijöille.

Utelias luovuus

Olemme uteliaita ja pyrimme luovaan ongelmanratkaisuun.